Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweliśka wrote:Fasia a skad wiesz że się Juliś obrócił? ja ostatnio byłam przekonana na 100% że się mała obróciła bo wszystko czułam inaczej a jak poszłam na usg to się okazało ze dalej główka na dole.
Bo jak był główką do dołu to miał nóżki po prawej stronie brzucha - kopał mnie, co chwilę jakaś kosteczka tam latała, okładał mnie po żebrach. Od wczoraj czuję ruchy w środku ale z lewej strony na samym dole. Stąd moje przypuszczenia, że zmienił lokalizację. Jestem przekonana że tak jest -
I znowu mam kwadratowy brzuch ... RUDZIA a jak często masz te gulki ? Bo ja naprawdę mam je co kilka/kilkanaście minut ... Dość często
SHIMMER Ty wciąż nie masz skierowania na cc ? Ktoś Ci "każe" rodzić z tą torbielą sn ?? powariowali czy co ?! -
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Shimmer a nikt inny nie da Ci skierowania na cc? Moze przez ta lekarke za 250 dojdziesz do ordynatora? Musialabys w czasie wizyty u niej wylozyc kawe na lawe. Bo skoro ten prof ma taki termin to nie masz pewnosci, ze dotrzymasz.
gdzieś mnie to wszystko pod czaszką gniecie, niby o tym nie myślę i niby wydaje mi się, że jakoś urodzić muszę ale psuje mi to humor i chciałabym już wiedzieć na czym stoję.
Tak sobie myślę, że może się do tej babki za 250 zapiszę po 18 i jak mi ten pierwszy coś poradzi to najwyżej odwołam? -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny mam pytanie, te które robiły test pappa. On jest refundowany u kobiet od 35r.z? Moja siostra została wysłana na usg prenatalne i policzyli jej 200zł za samo usg. Ale ona ma skończone 35lat to chyba refunduja całe badanie razem z testem z krwi??
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:A gdzie sie podziewa Amy?!!! Byla dzis??
Amy pisała w niedzielę, że w poniedziałek będą oglądać jakieś mieszkania czy domy więc mamy się nie denerwować jakby Jej nie było. Natomiast chyba nie zakodowałam nic o wtorku .. Może wieczorkiem się pojawi. Myślę, że jeszcze nie rodzi :>Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bo jak był główką do dołu to miał nóżki po prawej stronie brzucha - kopał mnie, co chwilę jakaś kosteczka tam latała, okładał mnie po żebrach. Od wczoraj czuję ruchy w środku ale z lewej strony na samym dole. Stąd moje przypuszczenia, że zmienił lokalizację. Jestem przekonana że tak jest
Fasiulka mnie się właśnie tak samo wydawało i byłam na 100% przekonana że mała ma dupke na dole ale się pomyliłam, chyba że się szybko przekręciła przed usg żeby matke w h...zrobić:P
-
Eweliśka wrote:Shimmer szukaj adresu mailowego i dzwoń tam do tego gabinetu po parę razy aż do znudzenia... nieraz to pomaga może gdzieś na dodatkowa pacjentkę Cie zapiszą czy coś.
mam wrażenie, ze pani delikatnie wzdycha jak słyszy moje nazwisko
Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia - mnie się wydaje, że po lewej stronie jest główka, a po prawej reszta, taka zwinięta
Mój Franek jest malutki, a ja i tak się dziwię, jak on się tam zmieścił w brzuchu. A patrząc na te dzieci urodzone w terminie - około 3kg to wydawały mi się kolosami
Możliwe, bo raz na usg miał nogi nad glowąwięc nie wiem co on tam w środku wyczynia
Ja też się zastanawiam zawsze jak te dzieci np mające 60cm mieszczą się w brzuchu! W zasadzie to takich 40cm też sobie nie wyobrażam hehemimka84 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Telefon mam już obcykany
mam wrażenie, ze pani delikatnie wzdycha jak słyszy moje nazwisko
I dobrze ! Zmęczysz ich to dla świętego spokoju Cię przyjmąmimka84 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:I znowu mam kwadratowy brzuch ... RUDZIA a jak często masz te gulki ? Bo ja naprawdę mam je co kilka/kilkanaście minut ... Dość często
SHIMMER Ty wciąż nie masz skierowania na cc ? Ktoś Ci "każe" rodzić z tą torbielą sn ?? powariowali czy co ?!dopiero po 36 tc niby miała być decyzja bo tak to się wszystko może zdarzyć. A może magicznie wyparuje ta torbiel? Na to chyba liczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:38
-
Fasia moja głową w dół a też mi tak momentami brzuch wygina z dwóch stron:)
dzieci przecież się przemieszczają raz w lewo raz w prawo, nie są non stop w jednej pozycji:) ale finalnie już powinien głową w dół być odwrócony w fazie spoczynku:D
MIMKA myślałam że nikt nie zauważy, no jakiś taki ociężały ten mój brzucho.
idę dalej czytać-ładnie mi się nos przysmażyłFasia lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Fasiulka mnie się właśnie tak samo wydawało i byłam na 100% przekonana że mała ma dupke na dole ale się pomyliłam, chyba że się szybko przekręciła przed usg żeby matke w h...zrobić
:P
Mój ma dość ograniczone pole manewru w środku więc u mnie nie było tak jak u Was, że dziecko było w różnych częściach brzucha. Julek jak sie ulokował po jednej stronie to tam siedział od samego początku. No nic, wizyta albo w pt albo w przyszłym tyg więc wtedy zobaczymy