Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Nie, taki z Biedronki za 8 zł
A wydawał mi się taki fajny - z jednej strony gładki, a z drugiej taki miś ciepły.
Ja też mam ten z Biedy, chyba ten sam co Ty - nie sprawdza się? trudno jakoś te 8zł przeżyję, gorzej jak ten za 100zł się nie sprawdzi heheIda lubi tę wiadomość
-
RUDZIA ja parcia nie mam ale czuję takie mocne spinanie i rozpieranie jednocześnie. Wtedy wiem, że zaraz będą gulki
No nic, taki już urok naszych brzuszków
Mamy tam jakiego kosmitę czy co
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Shimmer jak jechac do szpitala. Tożto ordynator oddziału perinatologi jest to musi być codziennie na obchodzie. A swoją prywatną praktyke prowadzi na wysokim standardzie bo zwykła wizyta 200 zł kosztuje a gdzie reszta?
Zresztą nie wiem jak w Bielańskim ale wątpię by ktoś w jakikolwiek sposób podważył decyzje o CC z taką torbielą.nie udało sie być jego pacjentką że tak powiem
a z Twojego posta zrozumiałam, że mój gin ma jechać ze mną do szpitala ustalić termin cc
ahahahhahahhahhahhhahhahaha
kurdę ale ze mnie jełopz nim czyli z tym skierowaniem
hahahaahahhhahahaha
a moja papka mózgowa zarejestrowała z nim czyli z ginem
ahahahahhahahhahah
Kocham Was dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:52
Jaga, maggie86, Fasia, CzaryMary, Aguś86, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU Idy było chyba tak że lekarze gadali jej rózne rzeczy ale i tak ostateczną decyzje podejmował ordynator więc i u Ciebie Shimmer tak pewnie bedzie w razie czego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:54
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:słońce zaraz zajdzie. Dupsko Ci zmarznie i zaraz do nas wrócisz
Shimmer - że tak się wyrażę - wal śmiało.
Mary, grzeje jak cholerajuż siedzę w samych leginsach i cienkiej bluzce na 2/4 rękaw.
Ale nawet w staniku byłoby mi ciepło bo mam ogródek od południowej strony.
Tak więc, żeby Was nie zaniedbać (Shimmer już czytam co tam) przeniosłam centrum dowodzenia na ogród.herbatka, ciasto, laptop i skurcz. Naaajs
lysinka lubi tę wiadomość
-
No mój gin w luxmedzie jest fajny ale do bielańskiego by ze mną nie pojechał
hahahahhahahhahh
wyobraziłam to sobie
Jezuniu jaki ze mnie debilahahahahhah
no zobaczymy co będziebędę Was z pewnością informować na bieżąco
maggie86, Fasia, lysinka, Aguś86, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Shimmer mówie Ci szkoda kasy, faktem , że teraz ide do gina prywatnie ale tylko dlatego , że w razie co chciałabym mieć lekarza który będzie mnie informował co i jak. Wybrałam gina który naprawde pomimo , że nie byłam jego pacjętką przychodził z uśmiechem i pytał co i jak jak miałam jakieś obawy sam proponował ponowne ktg dla uspokojenia duszy.
Często też sam tnie na stole swoje pacjentki a jeśli dobrze pamiętam to on mi odbierał porób Marc elashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
lysinka wrote:Ida Franiu jest przeeesłooodki
Haneczka brzuszek super
Shimmer też mi się wydaje, że twój gin powinien ci wystawić skierowanie na cc; dziwne, że zrzuca to na innych -
czytam i nadrobic nie moge
witam sie w kolejnym tygodniu
Gratki kolejnych tygodni dziewczyny i powodzenia na wizytach dzis chyba jakies maja...
dziewczyny brzuszki sliczne wszystkie, Fasia brzuch megaa te dwie gule tez po razy na dzien ogladam :)ja obstawiam ze od kosci lonowej do wiekszej guli to kregoslup zakonczony dupka a dalej nogi wypycha swoj jak przemacalam to tak mi wyszlo
Ida Synek śliczny, niezle mieliscie z brakiem wielu rzezy ciuszkow itd.dlatego za pranie się chociazwzielam podtsawowych rzeczy hehe
aha dzis mam mega lenia nie czesalam sie jeszcze obiadu nie mam i ide z corcia na podowrko przy dmu tylko bo szkoda mi pogody a na dluzszy spacer nie mam silyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:59
Ida, maggie86, Jaga, lysinka, Aguś86, Robotka1, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dokładnie. Miałam przypisanego w szpitalu lekarza prowadzącego, w mojej sprawie wypowiadało się jeszcze kilku innych lekarzy, ale sam prowadzący powiedział, że ostateczne decyzje podejmuje ordynator. I Bogu dzięki!
-
shimmer_lip wrote:To pewnie dlatego, ze w luxmedzie nie on robi usg. On tylko ogląda wynik. No i jego zdaniem takie decyzje sa podejmowane po 36 tc bo wszystko się może zdarzyć...
No to powinien się z Tobą umówić po 36 tygodniu. Moja mała siedzi na dupce i właśnie po 36 tygodniu gin ma mi wypisać skierowanie, jak się nie przekręcimaggie86, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:No ale Ty leżałaś wcześniej w szpitalu a jak się jedzie z akcją porodową to chyba tych lekarzy za wielu nie ma? A ordynatora w nocy to na bank nie ma
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia Mary Maggie... Mam to samo... Dzień lenia
Cały czas w łóżku jestem w piżamie, zapyzialec...
Najpierw odsypiałam noc, a teraz nadrabiam Was i nie chce mi się podnieść. Pogoda super, a ja zero obiadu, prasowanie i odkurzanie czeka...
Leń śmierdzący ze mniemaggie86 lubi tę wiadomość