Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:23

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    U mnie od dłuższego czasu wypina się dupal z plecami i prosi o mizianie, a oprócz tego różne małe elementy jeżdżą pod skórą (jakieś pięty, kolana chyba). Czasem czuję jakieś gmyranie bardzo nisko (pewnie mi wiąże kokardy z jelit dlatego tak rzadko robię 2).

hahaha no u mnie podobne harce się odbywają.

uuu mój mąż już wraca z pracy. Zestresował się chłopina tym moim cisnieniem i powiedział, że chce mieć mnie na oku...

Hwesta - trzymam kciuki za ktg, żebyś nie odjechała.

mimka84, Fasia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    U mnie od dłuższego czasu wypina się dupal z plecami i prosi o mizianie, a oprócz tego różne małe elementy jeżdżą pod skórą (jakieś pięty, kolana chyba). Czasem czuję jakieś gmyranie bardzo nisko (pewnie mi wiąże kokardy z jelit dlatego tak rzadko robię 2).

O o o !! Kokardy z jelit !! To mój mi zawiązał supeł chyba, bo 2 to u mnie męczarnia i święto :P

mimka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy pisała w niedzielę, że w poniedziałek będą oglądać jakieś mieszkania czy domy więc mamy się nie denerwować jakby Jej nie było. Natomiast chyba nie zakodowałam nic o wtorku .. Może wieczorkiem się pojawi. Myślę, że jeszcze nie rodzi :>
    kupiła pewnie szybciej niz wózek i sie przenosi

mimka84, nick nieaktualny, Fasia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmerlip twój obecny gin to jełop jakis? Przcież to on ma wystawić Ci skierowanie na CC , z nim jedziesz do szpitala gdzie chcesz rodzic i z ordynatorem ustalasz termin. Bez wydawania kasy bo CC muszą Ci zrobić. Łaski nie robią do diabła cięzkiego. A łażenie po prywatnych gabinetach ordynatorów skończy się tak jak i u mnie, że jak teraz trafiłam do szpitala na jego oddziaał to nie pamiętał mnie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    O to to i już jej syn pomaga w przeprowadzce :P

nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Fasia moja głową w dół a też mi tak momentami brzuch wygina z dwóch stron:)
    dzieci przecież się przemieszczają raz w lewo raz w prawo, nie są non stop w jednej pozycji:) ale finalnie już powinien głową w dół być odwrócony w fazie spoczynku:D

Mój główką do dołu był przez bardzo długi czas. Naciskał już mocno na szyjkę stąd i moja gin i w szpitalu kazali dużo leżeć, mało stać i chodzić.
    Co do tego przemieszczania to tak jak pisałam - mój nie ma miejsca na takie przemieszczanie. Jest z prawej strony brzucha od poczęcia :P zajmuje lewą stronę ale na samym dole. Od wysokości pępka lewa strona jest nieużywana :)

mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer a do jego żony próbowałaś sie wbić ,ona też ginekolog a może bedzie miała serce

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:

hehe :D Pewnie pakuje cały dobytek na taczkę i męczy kaczkę żeby ciągnęła :P

nick nieaktualny, mimka84, nick nieaktualny, shimmer_lip lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    hehe :D Pewnie pakuje cały dobytek na taczkę i męczy kaczkę żeby ciągnęła :P
    albo juz zameczyła i wstydzi się pokazać bez niej

Fasia lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Rudzia chodziło Ci o takie dwie gulki jak u mnie ?? Z lewej koło pępka jest mniejsza natomiast z prawej jest ogromna, zajmuje całą szeroko rozłożoną dłoń. Ciężko to na zdjęciu uchwycić. Takie gule mam co kilkanaście minut. One są twarde ale między nimi i po bokach brzuszek jest miękki.
    20d0e543849cfb06med.jpg

Fasia, bliźniaki! :D

nick nieaktualny, mimka84, Fasia, Aguś86, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a macie coś takiego, że jak Wam się dzidziol "mieli" to was przytyka? Mnie zatyka, oddycham szybciej i robie się czerwona ... :/ dlatego wolę jego bardziej subtelne ruchy, których jest coraz mniej.

• shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Shimmerlip twój obecny gin to jełop jakis? Przcież to on ma wystawić Ci skierowanie na CC , z nim jedziesz do szpitala gdzie chcesz rodzic i z ordynatorem ustalasz termin. Bez wydawania kasy bo CC muszą Ci zrobić. Łaski nie robią do diabła cięzkiego. A łażenie po prywatnych gabinetach ordynatorów skończy się tak jak i u mnie, że jak teraz trafiłam do szpitala na jego oddziaał to nie pamiętał mnie.
    Ej serio w życiu o takich praktykach nie słyszałam :) znaczy byłoby cudownie ale chyba nie znam takiego gina co to z pacjentką jedzie do szpitala pogadać o jej cc i ustalić termin :(

Maggie właśnie o tym samym pomyślałam, czyli o żonie :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Fasia, bliźniaki! :D

Weź Ty mnie nie stresuj !! Chyba bym na zawał padła na porodówce !! Wszyscy pytają czy ja tam dwóch nie mam, bo brzuch ogromny ... Dwie gule .. A idź !! :P

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ej serio w życiu o takich praktykach nie słyszałam :) znaczy byłoby cudownie ale chyba nie znam takiego gina co to z pacjentką jedzie do szpitala pogadać o jej cc i ustalić termin :(

Maggie właśnie o tym samym pomyślałam, czyli o żonie :D
    ze skierowaniem od swojego gina jedziesz do szpitala i tam ustalasz termin, nie z lekarzem he he

żona moze tańsza

shimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Jaga i tego się właśnie boję, ze wydam w pytę kasy na te prywatne wizyty a one mi nic nie dadzą :(

Bleh :(

zmieńmy temat :) kto ma fb???? :D uuuuuuuu ale materiału na pościel zabrakło :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:14

mimka84, Fasia, nick nieaktualny, Eweliśka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:14

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA ja mam tak czesto ale nie kilka razy w ciagu chwili, to zalezy z reszta.. ale raz dziennie na pewno tak mam.. czesto wieczorami albo jak siedze przy stole wtedy Mala sie robi aktywna i wyskakuja mi takie dwie gule twarde przy tym czesto tez mocne parcie na pecherz mam ale to trwa gora do minuty i spokoj ;)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Jaga Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer jak jechac do szpitala. Tożto ordynator oddziału perinatologi jest to musi być codziennie na obchodzie. A swoją prywatną praktyke prowadzi na wysokim standardzie bo zwykła wizyta 200 zł kosztuje a gdzie reszta?
    Zresztą nie wiem jak w Bielańskim ale wątpię by ktoś w jakikolwiek sposób podważył decyzje o CC z taką torbielą.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 3407 3408 3409 3410 3411 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ