Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:U mnie od dłuższego czasu wypina się dupal z plecami i prosi o mizianie, a oprócz tego różne małe elementy jeżdżą pod skórą (jakieś pięty, kolana chyba). Czasem czuję jakieś gmyranie bardzo nisko (pewnie mi wiąże kokardy z jelit dlatego tak rzadko robię 2).
hahaha no u mnie podobne harce się odbywają.
uuu mój mąż już wraca z pracy. Zestresował się chłopina tym moim cisnieniem i powiedział, że chce mieć mnie na oku...
Hwesta - trzymam kciuki za ktg, żebyś nie odjechała.mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:U mnie od dłuższego czasu wypina się dupal z plecami i prosi o mizianie, a oprócz tego różne małe elementy jeżdżą pod skórą (jakieś pięty, kolana chyba). Czasem czuję jakieś gmyranie bardzo nisko (pewnie mi wiąże kokardy z jelit dlatego tak rzadko robię 2).
O o o !! Kokardy z jelit !! To mój mi zawiązał supeł chyba, bo 2 to u mnie męczarnia i świętomimka84, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Amy pisała w niedzielę, że w poniedziałek będą oglądać jakieś mieszkania czy domy więc mamy się nie denerwować jakby Jej nie było. Natomiast chyba nie zakodowałam nic o wtorku .. Może wieczorkiem się pojawi. Myślę, że jeszcze nie rodzi :>
mimka84, CzaryMary, Fasia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Shimmerlip twój obecny gin to jełop jakis? Przcież to on ma wystawić Ci skierowanie na CC , z nim jedziesz do szpitala gdzie chcesz rodzic i z ordynatorem ustalasz termin. Bez wydawania kasy bo CC muszą Ci zrobić. Łaski nie robią do diabła cięzkiego. A łażenie po prywatnych gabinetach ordynatorów skończy się tak jak i u mnie, że jak teraz trafiłam do szpitala na jego oddziaał to nie pamiętał mnie.
CzaryMary, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Fasia moja głową w dół a też mi tak momentami brzuch wygina z dwóch stron:)
dzieci przecież się przemieszczają raz w lewo raz w prawo, nie są non stop w jednej pozycji:) ale finalnie już powinien głową w dół być odwrócony w fazie spoczynku:D
Mój główką do dołu był przez bardzo długi czas. Naciskał już mocno na szyjkę stąd i moja gin i w szpitalu kazali dużo leżeć, mało stać i chodzić.
Co do tego przemieszczania to tak jak pisałam - mój nie ma miejsca na takie przemieszczanie. Jest z prawej strony brzucha od poczęciazajmuje lewą stronę ale na samym dole. Od wysokości pępka lewa strona jest nieużywana
mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:kupiła pewnie szybciej niz wózek i sie przenosi
hehePewnie pakuje cały dobytek na taczkę i męczy kaczkę żeby ciągnęła
maggie86, mimka84, CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:
Fasia, bliźniaki!CzaryMary, mimka84, Fasia, Aguś86, Gosha, Murraya, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Shimmerlip twój obecny gin to jełop jakis? Przcież to on ma wystawić Ci skierowanie na CC , z nim jedziesz do szpitala gdzie chcesz rodzic i z ordynatorem ustalasz termin. Bez wydawania kasy bo CC muszą Ci zrobić. Łaski nie robią do diabła cięzkiego. A łażenie po prywatnych gabinetach ordynatorów skończy się tak jak i u mnie, że jak teraz trafiłam do szpitala na jego oddziaał to nie pamiętał mnie.
znaczy byłoby cudownie ale chyba nie znam takiego gina co to z pacjentką jedzie do szpitala pogadać o jej cc i ustalić termin
Maggie właśnie o tym samym pomyślałam, czyli o żonie -
haneczka wrote:Fasia, bliźniaki!
Weź Ty mnie nie stresuj !! Chyba bym na zawał padła na porodówce !! Wszyscy pytają czy ja tam dwóch nie mam, bo brzuch ogromny ... Dwie gule .. A idź !! -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ej serio w życiu o takich praktykach nie słyszałam
znaczy byłoby cudownie ale chyba nie znam takiego gina co to z pacjentką jedzie do szpitala pogadać o jej cc i ustalić termin
Maggie właśnie o tym samym pomyślałam, czyli o żonie
żona moze tańszashimmer_lip, Fasia lubią tę wiadomość
-
FASIA ja mam tak czesto ale nie kilka razy w ciagu chwili, to zalezy z reszta.. ale raz dziennie na pewno tak mam.. czesto wieczorami albo jak siedze przy stole wtedy Mala sie robi aktywna i wyskakuja mi takie dwie gule twarde przy tym czesto tez mocne parcie na pecherz mam ale to trwa gora do minuty i spokoj
-
Shimmer jak jechac do szpitala. Tożto ordynator oddziału perinatologi jest to musi być codziennie na obchodzie. A swoją prywatną praktyke prowadzi na wysokim standardzie bo zwykła wizyta 200 zł kosztuje a gdzie reszta?
Zresztą nie wiem jak w Bielańskim ale wątpię by ktoś w jakikolwiek sposób podważył decyzje o CC z taką torbielą.maggie86 lubi tę wiadomość