Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:FASIA dokladnie!! I skoro Sofii ma glowke w dole to co to moze byc?
chyba nie dwie pupy
A tak na serio to chyba faktycznie to jedno to głowa jest.Rudzia, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia mój mąż tez nie może doczekac się spacerów z wózkiem, mało tego nie przewiduje mojego udziału w tych spacerach ( wnioskuje że bedę chyba wtedy spała bo przeciez nie sprzątała:P) mało tego wymyslił tez że do tego wózka licznik zamontuje no chory normalnie:P
maggie86, mimka84, lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Wiem że łatwo piać, ale ja jak z mamą pojawił się problem to na onkologii się czaiłam perfidnie na korytarzu i jak szedł lekarz to go dosłownie przyatakowałam, nie miał wyboru, musiał mnie wysłuchać, albo wzywać ochronę
dziękować i przepraszać, to mi wpoili pięknie
-
Eweliśka wrote:Fasia mój mąż tez nie może doczekac się spacerów z wózkiem, mało tego nie przewiduje mojego udziału w tych spacerach ( wnioskuje że bedę chyba wtedy spała bo przeciez nie sprzątała:P) mało tego wymyslił tez że do tego wózka licznik zamontuje no chory normalnie:P
maggie86, Eweliśka, Fasia, Ulka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIA dokladnie!! I skoro Sofii ma glowke w dole to co to moze byc?
chyba nie dwie pupy
Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia co to jestJa zawsze mam dwie gule. Bez różnicy czy Julek był główką na dół czy do góry .. hehe dwie pupy
może to pupa i główka ? tylko, że mój teraz leży na samym dole a te gule dalej się pojawiają .. dziwne to
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Fasia - co ten Twój syn z Tobą wyprawia!! Masz kwadratowy brzuch!! haaaaaa nie napiszę już piękna piłeczka tylko : Piękny kwadracik!!
Czasem wygląda jak trójkąt, czasem jak kwadrat - może mój syn ma jakieś zdolności matematyczne czy co ?mimka84, maggie86, CzaryMary, Ulka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Fasia Ty masz w brzuchu transformersa czy co?? u mnie za dużo tłuszczu by takie cuda zobaczyć
Alienkiedyś się martwiłam, że to jakieś skurcze czy co ale mam to od 16tc kilkanaście razy na dzień więc to dziecko
-
Eweliśka wrote:Fasia mój mąż tez nie może doczekac się spacerów z wózkiem, mało tego nie przewiduje mojego udziału w tych spacerach ( wnioskuje że bedę chyba wtedy spała bo przeciez nie sprzątała:P) mało tego wymyslił tez że do tego wózka licznik zamontuje no chory normalnie:P
Bo On chce na na tych spacerach laski na dziecko wyrywaćEweliśka, CzaryMary, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Kurczę nawet nie wiem gdzie adresu szukać
zara sprawdzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:31
CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość