X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    A moja wąska miednica? Hooy do 20.03 nie rodzę, jak będzie duże dziecię to bez skierowania na cc z gabinetu nie wyjdę i tyle. OKUPACJA! Mnie lekarz na porodówce w 32tc pytał czy jestem pełnoletnia, ja wyglądam na 16 lat i jestem mała i wąska (a raczej byłam, teraz łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść
    to moze byc problem ale nie musi..znam maluskie babeczki ktore sobie lepiej poradzily i szybciej niz duze baby...

CzaryMary lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    pocisnęłaś grubym kalibrem!! aż mi podeszło do gardła :) Ja o delikatnym i różowiutkim czopku a Ty z kupskiem smierdzacym wyjezdzasz !! Prosiaczek :)

To muszę gęstym sitkiem wyłowić, bo mnie czyści coś od 2 dni. Zwartego murzynka nie uświadczysz

Fasia, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    No kuzwa no mój był pierwszy post o sraczce na 3500 stronie a teraz jest post NY. Ale lody truskawkowe to chyba dostanę Mary? :P

tak, lody już do Ciebie wysłane pocztą polską :)

a co do usuwania postów - to ja nic do tego nie mam , tylko serio błędnik mi szaleje jak to tak skacze :)i kręci mi się w głowie :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    to moze byc problem ale nie musi..znam maluskie babeczki ktore sobie lepiej poradzily i szybciej niz duze baby...

To żeś mnie pocieszyła. Nie ma bata, jak mi dobije do dużej wagi, to nie będę testować czy jestem w tej grupie ;)

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, że listonosz będzie miał przy sobie lodówkę i dojadą w stanie stałym? :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    To muszę gęstym sitkiem wyłowić, bo mnie czyści coś od 2 dni. Zwartego murzynka nie uświadczysz

o jaaaaaaaaaa ale wyobraznia! ide rzygnać:)
    Koniec tego gónianego tematu bo Rudzia nie lubi :)

Rudzia, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Rozumiem, że listonosz będzie miał przy sobie lodówkę i dojadą w stanie stałym? :P

Nie bo poszły ekonomicznym w szarej kopercie, Czary pożydziła na bąbelkową :P

Aguś86, CzaryMary, Fasia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:

nieeee , listonosz będzie miał przy sobie loda. O więcej nie pytaj :P

Aguś86, liloe, Fasia, maggie86, Ewelcia, Bambi85, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    o jaaaaaaaaaa ale wyobraznia! ide rzygnać:)
    Koniec tego gónianego tematu bo Rudzia nie lubi :)

Jakas aluzja do mnie?

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do urodzin Krysti. Jakieś tam szanse masz :P Moja kolezanka 2 lata temu urodziła w swoje imieniny miesiąc przed terminem :P Ja mam tyle baranów w rodzinie, że prawie codziennie musiałabym rodzić :P

CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer tak to ta czekolada :) zostaje w szpitalu na 2 dni, do soboty, bedą robic ktg i dokładne usg małej . Musza sprawdzić czy nie ma hipotrofii, leżę pod ktg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    nieeee , listonosz będzie miał przy sobie loda. O więcej nie pytaj :P

I gumkę truskawkową :D

CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, to ją chyba dzisiaj rodzic powinnam- urodziny mojej Siostry :-) ale by się ucieszyła. Tylko jak to zrobić, no jak ja się pytam??? ;-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Shimmer tak to ta czekolada :) zostaje w szpitalu na 2 dni, do soboty, bedą robic ktg i dokładne usg małej . Musza sprawdzić czy nie ma hipotrofii, leżę pod ktg :)

Co? Ale jak to? Miałaś usg? Jaka wyszła waga?

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Rozumiem, że bedziesz na bieżąco informować ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę, będę. Jeszcze nie miałam usg ale po tym jak pokazałam te z lutego i z przedwczoraj zdecydowali ze zostaje na szczegółowe badania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tu mówią, ze to 37 tydzień ;) dziwnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    I tu mówią, ze to 37 tydzień ;) dziwnie

Trzaśnij im wykład ;) Odzywaj się. Mam nadzieję, że jeszcze dziś Ci to usg zrobią. Swoją drogą dziwne, że na IP nie zrobili tylko od razu do szpitala, no ale 3 doby robią swoje...

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) hwesta będzie ok waga na USG lubi się mylic. Coraz więcej nas rozpakowanych a ja dalej nie mam świadomości ze równo za dwa tygodnie mój synek będzie na świecie :) jutro IDE na ostatnie USG i jak się nie przekrecil a czuje ze główkę ma dalej na gorze to CC 26.03 juz tak niedługo :) w weekend składamy mebelki :)

CzaryMary, Justinka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Trzaśnij im wykład ;) Odzywaj się. Mam nadzieję, że jeszcze dziś Ci to usg zrobią. Swoją drogą dziwne, że na IP nie zrobili tylko od razu do szpitala, no ale 3 doby robią swoje...
    Tak :) Powiedz, że źle liczą tygodnie :P

hwesta lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
‹‹ 3470 3471 3472 3473 3474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ