Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liloe wrote:A moja wąska miednica? Hooy do 20.03 nie rodzę, jak będzie duże dziecię to bez skierowania na cc z gabinetu nie wyjdę i tyle. OKUPACJA! Mnie lekarz na porodówce w 32tc pytał czy jestem pełnoletnia, ja wyglądam na 16 lat i jestem mała i wąska (a raczej byłam, teraz łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:pocisnęłaś grubym kalibrem!! aż mi podeszło do gardła
Ja o delikatnym i różowiutkim czopku a Ty z kupskiem smierdzacym wyjezdzasz !! Prosiaczek
To muszę gęstym sitkiem wyłowić, bo mnie czyści coś od 2 dni. Zwartego murzynka nie uświadczyszFasia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:No kuzwa no mój był pierwszy post o sraczce na 3500 stronie a teraz jest post NY. Ale lody truskawkowe to chyba dostanę Mary?
tak, lody już do Ciebie wysłane pocztą polską
a co do usuwania postów - to ja nic do tego nie mam , tylko serio błędnik mi szaleje jak to tak skacze :)i kręci mi się w głowieAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Rozumiem, że listonosz będzie miał przy sobie lodówkę i dojadą w stanie stałym?
nieeee , listonosz będzie miał przy sobie loda. O więcej nie pytajAguś86, liloe, Fasia, maggie86, Ewelcia, Bambi85, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
Co do urodzin Krysti. Jakieś tam szanse masz
Moja kolezanka 2 lata temu urodziła w swoje imieniny miesiąc przed terminem
Ja mam tyle baranów w rodzinie, że prawie codziennie musiałabym rodzić
CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
hwesta będzie ok waga na USG lubi się mylic. Coraz więcej nas rozpakowanych a ja dalej nie mam świadomości ze równo za dwa tygodnie mój synek będzie na świecie
jutro IDE na ostatnie USG i jak się nie przekrecil a czuje ze główkę ma dalej na gorze to CC 26.03 juz tak niedługo
w weekend składamy mebelki
CzaryMary, Justinka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Trzaśnij im wykład
Odzywaj się. Mam nadzieję, że jeszcze dziś Ci to usg zrobią. Swoją drogą dziwne, że na IP nie zrobili tylko od razu do szpitala, no ale 3 doby robią swoje...
Powiedz, że źle liczą tygodnie
hwesta lubi tę wiadomość