Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wstałam, obudził mnie Dżej meeeeega mocnym rozpieraniem nad pępkiem, między cyckami, walnął kilka razy tak boleśnie że myślałam po pierwsze że rozrywa mi się skóra (tak piekło), a po drugie że się owinął właśnie pępowiną
-
nick nieaktualny
-
Liloe ja ogólnie miałam plan żeby kupować biustonosz po porodzie no ale na liście rzeczy do szpitala mam wypisane bistonosze do karmienia. Nie mam ani jednego. Uznałam, że skoro tak czy siak trzeba kupić to może zdecyduję się od razu. Gdzie ja po porodzie będę jeździć i szukać cycnika na mieście?
część z Was już ma teraz kupione biustonosze to może i ja się zdecyduję. Powinny być dobre i teraz i później, miseczkę wezmę ciutkę większą. Kurde sama nie wiem.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Liloe ja ogólnie miałam plan żeby kupować biustonosz po porodzie no ale na liście rzeczy do szpitala mam wypisane bistonosze do karmienia. Nie mam ani jednego. Uznałam, że skoro tak czy siak trzeba kupić to może zdecyduję się od razu. Gdzie ja po porodzie będę jeździć i szukać cycnika na mieście?
część z Was już ma teraz kupione biustonosze to może i ja się zdecyduję. Powinny być dobre i teraz i później, miseczkę wezmę ciutkę większą. Kurde sama nie wiem..
FAsia ale do szpitala i na pierwsze dni to warto też mieć takie, w których dasz radę spać - nieusztywniane, bez fiszbin. Żeby wkładkę trzymały. Te z Alles to takie bardziej wyjściowe. Ja z fiszbiną nie zasnę za cholerę.
Ja mam z mitexu, wg mnie fajne.Tyle że bez fiszbin i usztywnień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:56
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Fasia kupuj ten http://allegro.pl/mama-kelly-biustonosz-do-karmienia-alles-70f-czarn-i4999488221.html ja go mam i jest super
Ten też mam na liście ale biały
a z ciemnych chcę ten
http://allegro.pl/biustonosz-ciaza-karmienia-mama-inez-alles-70e-i5100763738.html -
liloe wrote:FAsia ale do szpitala i na pierwsze dni to warto też mieć takie, w których dasz radę spać - nieusztywniane, bez fiszbin. Żeby wkładkę trzymały. Te z Alles to takie bardziej wyjściowe. Ja z fiszbiną nie zasnę za cholerę.
Tak, na pewno do szpitala i do spania mięciutkie, bez fiszbin. Mnie ogólnie fiszbiny drażnią jak jestem w domu, na wyjście to wiadomo. Poza tym brzuszka już takiego nie będzie więc pod biustem zrobi się więcej miejsca
Chcę kupić żeby później sobie tym głowy nie zaprzątać, bo wydaje mi się że nie będę mieć czasu na kupowanie cycnika jak się dziecko urodzi.
A miękkie skąd macie? -
Hwesta trzym się ciepło
a czekolada jest przedziwna
w niej coś strzela
czuję, że mnie nie uprzedziłyście, że ona strzela 
Wyszłam trochę z szoku po wizycie
i po grzebaniu w dupsku
to jeszcze Wam powiem, ze ze mną wstyd się gdzieś pokazać
wchodzę do gabinetu, mój gienio się mnie pyta co na dziś mamy w planach a ja do niego "dziś się mieliśmy pobierać"
mina bezcenna
tłumaczę, że "znaczy gbsa pobierać" a on "to dzięki Bogu bo gajera nie wziąłem" 
no ale wymacał mnie baaardzo boleśnie
szczerze to do tej pory czuję
ale musiał biedak bo szukał tego mojego guza i powiedział, że go nie czuje
że trzeba to sprawdzić na usg ale na dotyk jest szansa, ze Baśka go głową przepchnęła
maggie86, Murraya, liloe, Fasia, Aguś86, lysinka, hwesta, CzaryMary, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Robotka1, KasiaKwiatek, mimka84, kluska, Agusiek89, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Tak, na pewno do szpitala i do spania mięciutkie, bez fiszbin. Mnie ogólnie fiszbiny drażnią jak jestem w domu, na wyjście to wiadomo. Poza tym brzuszka już takiego nie będzie więc pod biustem zrobi się więcej miejsca

Chcę kupić żeby później sobie tym głowy nie zaprzątać, bo wydaje mi się że nie będę mieć czasu na kupowanie cycnika jak się dziecko urodzi.
A miękkie skąd macie?
Mitex.
No ja mam wybrany jaki chcę usztywniany wyjściowy. Po porodzie wezmę tylko wymiary jak już przejdę ewentualny nawał i zamówię. Nie zajmie mi to dużo czasu myślę -
weronika86 wrote:u mnie sa mojej mamy 3ego kwietnia, moje 16..naszego najblizszego przyjaciela 12ego..wole koncem marca..juz sobie zamowilam 27ego
zaraz mi tel padnie..zapomnialam ladowarki
U mnie w rodzinie też większość z kwietnia, mój tata 17, moja siostra 29, teść i teściowa też jakoś z początku kwietnia także dobrze byłoby jakby mały wyprzedził ich wszystkich i urodził się nawet pod koniec marca
ale pewno dotrzyma terminu albo okolic
weronika86 lubi tę wiadomość
-
LILOE ale będziesz się sama mierzyć i zamawiać przez internet czy może mierzyłaś jakieś modele w sklepie i tam je kupisz ?
EDIT - masz jakiś konkretny model ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:06
-
Fasia nie ma co przed karmieniem inwestować w jakiś droższy, bo po pierwsze rozmiar może się zmienić, po drugie mimo szczerych chęci karmienie niestety nie zawsze się udaje. Ja mam takie bawełniane zwyklaki z allegro za 20zl sztuka jeden czarny, jeden biały, bez fiszbin i nie usztywniane. Fakt są jak cyckonosze babci, ale na pierwsze dni starczą, a jak wszystko pójdzie ok z laktacją to kupię sobie fajniejsze na wyjścia i do domku
maggie86, Fasia, liloe, CzaryMary, Gosha lubią tę wiadomość
-
Heyo.
Hwesta informuj co i jak. Na inflanckiej leżysz? Kurdę tak przed weekendem? Doooopa
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Co do staników to ja mam dwa i cały czas zbieram się żeby kolejne kupić ale jakoś weny nie mam
Koooorwa urodzę i dalej stanika mieć nie będę 
Spadam dziewczyny przegląd zrobić bo już od miesiąca jeżdżę bez przeglądu. Będę musiała brzuchem świecić i jak zwykle głooopią udawać
A to my z wczoraj czyli 33+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68b6c4a61bae.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:47
Aguś86, maggie86, shimmer_lip, Fasia, MartaAlvi, CzaryMary, Lwica, iwonka1077, Murraya, lysinka, Justinka, Bambi85, Robotka1, sylvia007, weronika86, mimka84, Klaudia90, Krysti, Agusiek89, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:może, może - ja miałam Dżi-Bi-Esa robionego u dwóch rożnych ginów. Jeden smyrnął pupkę a drugi nie
Wyniki of kors - takie same 
Tutaj w Uk tego testu na GBS nie robią nawet nic nie mówią o tym, ale ja doczytałam się na necie http://gbss.org.uk/what-is-gbs/testing-for-gbs/ecm-test-where-how/
i zamówiłam sobie zestaw prywtanie, na drugi dzień już przyszły próbki i potrzebne informacje no i potrzebny jest 1 wymaz z pochwy, 2 z odbytu a że jutro mam wizytę u położnej to poproszę ją niech mi tam grzebnie
a potem należy to wysłać do laboratorium do Londynu
Gosha lubi tę wiadomość
-
Aguś czyli wychodzi, że moje wcześniejsze obawy jednak mogą się sprawdzić .. Tak czy siak myślę, że jeden kupić mogę. To, że jest on do karmienia nie znaczy, że jak np karmić nie będę to nie będę w nim chodzić. To zwykły biustonosz tylko z możliwością odpięcia, tak czy siak chyba się przyda
Rozmiar miseczek raczej może ulec zmianie bo pod biustem to tylko się może zmniejszyć aniżeli zwiększyć.
Podskoczę dziś przed SR do tego sklepu z bielizną i zobaczę co i jak. Później może do Pepco - tam widziałam takie zwykłe bawełniaki za parę groszy - na początek starczą
Dzięki dziewczyny
)
Aguś86 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH