Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kuva jutro urodziny też mojego brata:D może i ja urodzę
tak czuję!!!
Aguś noo jak dobrze pójdzie:D zawsze chciałam mieć trójeczkę
a ja tam nie zauważam żeby ktoś usuwał posty a nawet jeśli to robi to jego wola:)Militta110816, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Ty jeszcze nie! Czekaj cierpliwie w swojej kolejce. Jak będą urodziny sąsiadki to może Ci czop wypaść dopiero.
To może ten czop na imieniny teściowej 20.03 - prezent jak znalazła po 20.03 to ja już się chętnie rozpakuję
weronika86, Militta110816, CzaryMary, Aguś86, Murraya, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:To może ten czop na imieniny teściowej 20.03 - prezent jak znalazł
a po 20.03 to ja już się chętnie rozpakuję
ahahahahaha czop śluzowy jako prezent zapakowany w kolorowe pudełeczko owinięte piękną, czerwoną kokardą - noż lepszego pomysłu nie znamMilitta110816, weronika86, Rudzia, Aguś86, Murraya, Fasia, iwonka1077, Bambi85, KasiaKwiatek, mimka84, Agusiek89, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nieee bo sobie pomysla ze to prezent dla nich :-)hehehe masz czas jeszcze..niech rosnie dzidziak
Ty złośliwcu - z tym rośnięciem to Ty sobie nie pozwalaj! Moja Bożena taka delikatna, że już sram żarem jak ja to wykonam.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Ty złośliwcu - z tym rośnięciem to Ty sobie nie pozwalaj! Moja Bożena taka delikatna, że już sram żarem jak ja to wykonam.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ee tam mojej bozenie nic sie nie stalo po 5kg dziecku to twojej tez nic nie bedzie..fakt do uzytku nadawala sie dopiero w lutym a urodzilam w czerwcu
bo Ty ją wyćwiczyłaś odpowiednio przed. Mówiłaś, że Twoja bozenka przed porodem codziennie na "siłowni" była
Rudzia - urodziny siostry - lepsza dataweronika86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ahahahahaha czop śluzowy jako prezent zapakowany w kolorowe pudełeczko owinięte piękną, czerwoną kokardą - noż lepszego pomysłu nie znam
lepiej jej ostatnią kupę zapakuj w tą kokardęwidok może standardowy ale ten smród niezapomniany
weronika86, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:bo Ty ją wyćwiczyłaś odpowiednio przed. Mówiłaś, że Twoja bozenka przed porodem codziennie na "siłowni" była
Rudzia - urodziny siostry - lepsza datano to teraz peknie jak nic bo silownia zamknieta
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ee tam mojej bozenie nic sie nie stalo po 5kg dziecku to twojej tez nic nie bedzie..fakt do uzytku nadawala sie dopiero w lutym a urodzilam w czerwcu
Militta110816, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:bueeeeee zaraz bełtnę
lepiej jej ostatnią kupę zapakuj w tą kokardęwidok może standardowy ale ten smród niezapomniany
pocisnęłaś grubym kalibrem!! aż mi podeszło do gardłaJa o delikatnym i różowiutkim czopku a Ty z kupskiem smierdzacym wyjezdzasz !! Prosiaczek
weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość