X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa ja chciałam mieć trójkę dzieci !! :) a teraz powiedziałam że na jednym STOP!! :D
    może potem mi się odmieni :D

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali dla Ciebie również zdrówka! Ja też się trochę obawiam, że od małej mogę podłapać. Na to już nie ma wpływu niestety...

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż miał 3500 w terminie ja też w terminie się rodziłam :D
    może Karolinka się wrodziła do mojego brata?
    on ważył 4700!! :D mama z nim w ciąży brała witaminy i nawet nie zdązył się przekręcic :D
    w ubranka 62 mało co sie mieścił :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:27

Gosha lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz ma 194cm wzrostu a urodzil sie z waga 2600g ale jego mama kopcila wiec dla mńie to nie jest wyznacznik genetyczny ;) nasza ma ogromna stope podobno wiec boje sie tylko, ze bedzie koszykarka ;) 2 tyg temu wazyla 3kg

Militta110816, Fasia lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta110816 wrote:
    No to ja już nie wiem od czego.. :)

Jak nie sterydy to u mnie chyba grejpfruty albo płatki owsiane, bo jem codziennie :D

Militta110816, Bambi85 lubią tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Mam pytanie czy wszystkim gbs pobierali z tyłka, bo mnie tylko wsadził patyk do przedniej dziury? Tej drugiej nie tykał.
    Amy współczuję bólu. Wiem co czujesz bo sama się od wczoraj męczę. Masakra ileż może napierdzielać łeb?
    Co do koloru kupy (nie pamiętam kto pytał) ja też mam od kilku dni brązik a miałam czarne. Biorę te same tabsy cały czas i jem też całkiem podobnie. Chyba czasem tak się zdarza po prostu.
    Mi się wydaje że mój synuś też będzie raczej drobniutki. Ostatnio przez tydzień przybrał raptem 100g ale był badany na innym sprzęcie i przez innego specjalistę. Do póki nie mówią, że jest za mały znaczy że jest ok.

Mary śliczna z Ciebie laska i masz fajowo chatkę urządzoną.
    Maggie Adamo jest przeuroczy. Tylko pozazdrościć.
    Wera brzusio jest pokaźny i fajowy. Pytając o opinie co do pokoiku musiałaś się liczyć z różnymi poglądami, jakby każda z nas miała takie samo zdanie to byłoby nudno.
    Gratuluję rozpoczętych tygodni. Ja jutro zaczynam dopiero 36, już bym chciała być bliżej porodu. A tak nic nie zapowiada szybkiego spotkania z synkiem. Szyja długa, zamknięta, skurczy zero ...

CzaryMary, Militta110816, maggie86, Murraya, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Militta ja mówiłam to samo! na jednym stop! wysprzedawałam i wyrozdawałam praktycznie wszystko po córce aż po 5 latach przyszła ta nieodparta chęć posiadania kolejnego dziecka-instynkt macierzyński:D baaaa
    ja chcę trzecie w przeciągu roku!!!:D aaaa wariatka:D

SYLVIA Aguś dzięki za porady, tak rzadko chorujemy że nie wiem nawet co mam robić.
    ok młoda wypiła wygazowaną colę bo miałam w domu, trochę chrupek i jabłuszko. leży nadal ale już chyba ma się lepiej:)

WERA daj spokój:D jak Amy zobaczyła moje literki na ścianę które wcale nie mają dużo różu to też mi się dostało haha :D jeszcze mnie zjebała że nie poradziłam się na forum bo by mi fioletowe doradziła:D do Jagody :D

Amy kobito ile wy tak na tych walizach będziecie żyć? goń tego Twojego niech się decyduje:) ja wiem że u mamci najlepiej(czy tam u teściowej:P) ale co swoje to swoje.
    no i współczuję bólu głowy.....:(

ja też ostatnio odłożyłam magnez i kończę witaminy, jedynie kwasy będę łykała długo, a przy karmieniu kupię sobie jakieś witaminki dopiero.

MARYY uwielbiam te Twoje ślepia wystające zza obiektywu :D brzuchal cudny:D

MURRAYA Twój brzuchal też sweet:) wysoko jeszcze:D

Militta110816, CzaryMary, Aguś86, Fasia, iwonka1077, Agusiek89, Amy_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska wstyd sie przyznac ja nie wiem z czego mialam pobierane :) nie bylo przyjemne ale nie wiem : D

kluska lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    x

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:01

kluska lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może mi też zagrzebał w tyłku a ja nic nie poczułam ? :) Nie, to niemożliwe.

CzaryMary, Ewelcia, Gosha lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    to niemożliwe :) nie da się nie poczuć :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamawiam pizze! Moze to ostatnia przed karmieniem:)

maggie86, CzaryMary, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki za miłe słowa:)

Shimmer - mówisz, że patyk w tyłku nie jest fajny? hmmmm no coś Ty! :)

Robotka - 3 bobo ? nooo to 2016 tez jest Twój. Wstrzelcie się w chłopaka :)

Kwiatek - kręcisz się tu jak nie powiem co w przeręblu a nawet nic nie skrobniesz co u Ciebie.... Jak Miki- Fiki ?? :P

Jakiś stres mnie ogarnął - wysterylizowałam buteleczki, smoczki i nakładki na brodawki. Po co, jesli jeszcze tyle czasu? heee?? smoczki mnie rozczuliły są słodziaszne.

Gosha - machnij do nas chociaż tą spuchniętą girką z seksi lakierem żebyśmy wiedziały że wszystko ok :)

KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Mi też nie grzebali w ciasnej dziurce ;)

Gosha lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha NY rozwaliłaś mnie:D nie poczułaś skąd pobierał??:D

KLUSKA jeśli Cię pocieszę to jutro mam mieć tylko z cipki pobierany:D specjalnie się zapytałam o tego gbsa na ostatniej wizycie udając głupa że nie wiem co to za badanie:P

pizza mniam:) a mi ostatnio jakoś apetyt spadł. za to mam nieodpartą chęć picia non stop soku jabłkowego własnej roboty, idę mitrężyć go:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha NY rozwaliłaś mnie:D nie poczułaś skąd pobierał??:D

KLUSKA jeśli Cię pocieszę to jutro mam mieć tylko z cipki pobierany:D specjalnie się zapytałam o tego gbsa na ostatniej wizycie udając głupa że nie wiem co to za badanie:P

pizza mniam:) a mi ostatnio jakoś apetyt spadł. za to mam nieodpartą chęć picia non stop soku jabłkowego własnej roboty, idę mitrężyć go:D

taaa obiecanki - cacanki i tak Cię w pupala skrobną :) BÓJ SIĘ !!! ;)

Aguś86 lubi tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj lekarz slynie z delikatnosc :D jak bada szyjke to w ogole nic nie czuc! Dziewczyny z poczekalni mowia ze dopiero w szpitalu dowiedzialy sie co znaczy bolesne badanie ;) a patyczek juz czulam, nie mowie ze nie bo bylo odczuwalne ale nie wiem skad ;)

Nie mialam apetytu od nd do dzis ;) w koncu glod czuje;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:47

• kluska Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli może być też z jednej dziury? Troszkę mnie pocieszyłyście. Bo martwiłam się że może wymaz jednodziurkowy będzie niemiarodajny.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Jakiś stres mnie ogarnął - wysterylizowałam buteleczki, smoczki i nakładki na brodawki. Po co, jesli jeszcze tyle czasu? heee?? smoczki mnie rozczuliły są słodziaszne.

Ja dokładnie to samo. Wczoraj testowałam na mężu laktator, na 8 levelu ciągnął porządnie ;) Nauczyłam się go składać, przetestowałam w wersji ręcznej, bateryjnej i elektronicznej. Wysterylizowałam (polecam woreczki do sterylizacji BabyOno - mega sprawa jak dla mnie) dorzuciłam smoczki i nakładki, popakowałam w woreczki :) Dziś uczę się Snuzy i też bach do torby. Wygrzebałam torbę termiczną na Engerix, wkład chłodzący już się mrozi, torba jakby co w zasięgu ręki. Dziś przymuszę męża do spakowania swoich rzeczy na przebranie w plecak (wygodne spodnie, t-shirt, klapki) i położenie koło torby :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Czyli może być też z jednej dziury? Troszkę mnie pocieszyłyście. Bo martwiłam się że może wymaz jednodziurkowy będzie niemiarodajny.

może, może - ja miałam Dżi-Bi-Esa robionego u dwóch rożnych ginów. Jeden smyrnął pupkę a drugi nie :) Wyniki of kors - takie same :)

kluska lubi tę wiadomość

‹‹ 3467 3468 3469 3470 3471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ