Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykluska wrote:Czyli może być też z jednej dziury? Troszkę mnie pocieszyłyście. Bo martwiłam się że może wymaz jednodziurkowy będzie niemiarodajny.
Teoretycznie może się przenieść przez dwudziurkowe zabawy (ja zwolenniczką nie jestem) i nieodpowiednie mycie, podcieranie się. Ale to są podstawowe zasady higieny. Trzeba uważać i tyle (ja całą ciążę wycieram się tam ręcznikami papierowymi) -
nick nieaktualnyliloe wrote:Ja dokładnie to samo. Wczoraj testowałam na mężu laktator, na 8 levelu ciągnął porządnie. Nauczyłam się go składać, przetestowałam w wersji ręcznej, bateryjnej i elektronicznej. Wysterylizowałam (polecam woreczki do sterylizacji BabyOno - mega sprawa jak dla mnie) dorzuciłam smoczki i nakładki, popakowałam w woreczki
Dziś uczę się Snuzy i też bach do torby. Wygrzebałam torbę termiczną na Engerix, wkład chłodzący już się mrozi, torba jakby co w zasięgu ręki. Dziś przymuszę męża do spakowania swoich rzeczy na przebranie w plecak (wygodne spodnie, t-shirt, klapki) i położenie koło torby
jejku, co to sa woreczki do sterylizacji? co to jest snuzy? -
shimmer_lip wrote:Marta Alvi zdecydowanie moje piczkowe bóle się nasilają w nocy. Jak mam się z boku na bok przekręcić to normalnie zdrowaśki w głowie klepie
A jakiego konkretnie używasz kremu???
Aaa powiem Ci że różnie, co mi w łapę wpadnie. Była i Joanna i Bielenda, wszystkie są spoko. Jedyne czego nie polecam to kremu z bawełną bo jest strasznie słaby, na bożene się nie nadajeAle wszystkie inne są spoko
Tak mi się nie chce obiadu zrobić że chyba oszaleję zarazSamo myślenie o gotowaniu doprowadza mnie do rozpaczy. I pomyśleć, że przed ciążą uwielbiałam siedzieć w kuchni... nie wiem co to się ze mną porobiło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonka chyba pytałaś wczoraj o bawełniane kocyki babyono - posiadam dwa, wg mnie super, po praniu jak nowe, jakość pierwszorzędna. Bawełna z dwóch stron, bez żadnych minky itp
Mnie spojenie nie boli, ale mi chrupie w kościach przy przekręcaniu się. Odgłos, jakbym coś sobie złamała. Ale to nie boli, tylko brzmi strasznie i pochodzi z okolic spojeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:56
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:Aaa powiem Ci że różnie, co mi w łapę wpadnie. Była i Joanna i Bielenda, wszystkie są spoko. Jedyne czego nie polecam to kremu z bawełną bo jest strasznie słaby, na bożene się nie nadaje
Ale wszystkie inne są spoko
Tak mi się nie chce obiadu zrobić że chyba oszaleję zarazSamo myślenie o gotowaniu doprowadza mnie do rozpaczy. I pomyśleć, że przed ciążą uwielbiałam siedzieć w kuchni... nie wiem co to się ze mną porobiło...
nie gotuj kochana. Leż sobie, odpoczywaj. Boli Cię pipka - co się będziesz męczyć ?MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja sie nie obrazilam..po prostu przykro mi sie zrobilo ale licze sie z inna opinia..zreszta ja pracuje i o 10 musialm wybyc do pracy..wroce dopiero o 14.00 a 14.45 mam polozna pozniej oniad, sorzatanie o o 17.30 wyjazd po tesciowa wiec pewnie poznym wieczorem sie odezwe lub z rana
liloe, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Czemu mam dziwne przeczuci, że Gosha się rozpakowała???
mi też się wydaje, że Gosha wypakowała młodego z plecaka
A Krystynka?? Krystiii dzisiaj nie rodzimy!! Jutro są Twoje urodziny!!Militta110816, liloe, sylvia007, Murraya, Fasia, Eweliśka, KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:A Krystynka?? Krystiii dzisiaj nie rodzimy!! Jutro są Twoje urodziny!!
Jutro są imieniny mojej babci, a w pon mojej mamy - mam rodzić, czy nie?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 13:09
Militta110816, CzaryMary, Aguś86, Murraya, lysinka, Fasia, iwonka1077, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Jutro są imieniny mojej babci, a w pon mojej mamy - mam rodzić, czy nie?????
Ty jeszcze nie! Czekaj cierpliwie w swojej kolejce. Jak będą urodziny sąsiadki to może Ci czop wypaść dopiero.Militta110816, liloe, Aguś86, sylvia007, Fasia, Justinka, KasiaKwiatek, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość