Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Murraya gratki 38 tygodnia
brzuszek masz super
Też bym się popłakała, jakby mi synek tak powiedział
słodziak, dobrze że wraca do zdrowia
Lali gratki kolejnego tygodniaZdrówka dla córci
Gosha co u ciebie?
Idę zmusić się do przejrzenia dokumentów w szafce, zbieram się od wczoraj;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 12:04
Murraya, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya - ahhh jaka kształtna kuleczka ten Twój brzuszek
Gratki z okazji nowego tygodnia
jestesmy na tym samym etapie
Lali - gratulacjeKurujcie się dziewczynki
Bambi - nadrabiaj. nie ma lekko
a ja mam pytanie do naszych mamuś - jakie pieluszki? dużo tego schodzi?Bambi85, Lali, Murraya, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:dzien dobry, mam zaleglosci od wczoraj od ok 13 , zatrzymajcie sie narazie
Ja wrocialm z labo, tzn maz mnie przywizl, bo wczoraj jakos kiepsko sie czulam caly wieczor, ale to ze starosci, wiec biiedny sie przejal i nie poszedl dzisiaj do pracy tzn w domu pracuje. A ja zaleglam na kanapie i bede nadrabiac. Mam nadzieje ze nikt nie urodzil od wczoraj :>? Chyba ze ktos zapoda jakies streszczenie ostatniej doby
Gosha w nocy miała wysokie ciśnienie i cisza, martwimy się
Mary ma cc 22.03
Fasia kupuje biustonosz z Alles
Wera zarzuciła focha na Amy, bo jej się pokoik nie spodobał.
Ida walczy o kp, kusi ją butelka, ale jest dzielna
Krysti czuje, że jutro urodzi, bo są jej urodziny
Aguś rozbiła 3500 str i wybrała lody truskawkowe w nagrodę
Ja i Militta przeżywamy wagę didziochów - sraczkujemy
Ktoś miał inny kolor kupy, nie pamiętam kto
Amy walczy z migreną i wścieka się na męża, bo niezdecydowany co do wyboru mieszkania
Wery psy zjadły łazanki i nie mają obiadu, mąż dostanie w łeb jak tylko wstanie ;PIda, CzaryMary, Bambi85, lysinka, Aguś86, Justinka, Murraya, KasiaKwiatek, maggie86, weronika86, Ewelcia, Fasia, mf, Agusiek89, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:To ja powiem na swoim przykładzie z tą wagą dziecka. Mój gin oszacował w dzień przyjęcia do szpitala 2500, dzień później usg w szpitalu 2450. W ten sam dzień Mały dostał sterydy. Przy urodzeniu po tygodniu miał 2390. Także nie wierzmy usg.
Ida tzn że gin pomylił się o 110g, tyle co nicnie wierzymy totalnie, ale jakiś tam pogląd usg daje jednak...
Ida lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Gosha w nocy miała wysokie ciśnienie i cisza, martwimy się
Mary ma cc 22.03
Amy walczy z migreną i wścieka się na męża, bo niezdecydowany co do wyboru mieszkania
Wery psy zjadły łazanki i nie mają obiadu, mąż dostanie w łeb jak tylko wstanie ;P, dzieki, to juz wszystko wiem
Widzisz MARY widzisz, ktos sie zlitowałliloe, Murraya, Fasia, mf, mf, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Gosha w nocy miała wysokie ciśnienie i cisza, martwimy się
Mary ma cc 22.03
Wery psy zjadły łazanki i nie mają obiadu, mąż dostanie w łeb jak tylko wstanie ;P
buhahahaha cuuuuuuuuuuuuuuudne. A tekst z Krysti spowodował, że spadłam z krzesła i poturlałam się pod stół ! hahahaMilitta110816, mimka84, liloe, Justinka, Murraya, KasiaKwiatek, weronika86, sylvia007, Fasia, iwonka1077, Bambi85, Agusiek89, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Gosha w nocy miała wysokie ciśnienie i cisza, martwimy się
Mary ma cc 22.03
Wery psy zjadły łazanki i nie mają obiadu, mąż dostanie w łeb jak tylko wstanie ;P
a Justineska zaciska nogi żeby tylko wytrzymać do 27.03 kiedy ma się pojawić w szpitalu do CC
mimka84, CzaryMary, Lali, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:LILOE uwielbiam Cie
, dzieki, to juz wszystko wiem
Widzisz MARY widzisz, ktos sie zlitował
aaa taki zaległy prezent urodzinowy Ci zrobiłaDobra kobita z niej
Ja to wredne babsko jestem na tacy bym nie podałaliloe, Bambi85, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Ida- tłumaczę też sobie tak właśnie że USG nie podaję dokładnej wagi dziecka ale jednak z tyłu głowy siedzi gdzieś jednak że skąd te ponad 3 kilosy się wzięły
Dokładnie, nie podaje dokładnej wagi, tyle że można zacząć się stresować, jak w ciągu miesiąca ma się 6 razy usg robione i te przyrosty są. Jak mi Alę oszacują na 4kg, a będzie tak na prawdę 3890 to mnie chyba nie urządzaMilitta110816, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mega podsumowanie
Tyle że ja nie walczę o kp, tylko karmię piersią, ale to męcząceI bolące jak na razie
Czepiasz sięmiało być w skrócie więc nie pisałam, że Cię suty bolą, tylko że jesteś dzielna
Ida, Fasia, Bambi85, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Marta Alvi zdecydowanie moje piczkowe bóle się nasilają w nocy. Jak mam się z boku na bok przekręcić to normalnie zdrowaśki w głowie klepie
A jakiego konkretnie używasz kremu???
Maggie Adaś jest cudny! No i w domku już jesteściesuper
Mary ślicznościowato wyglądasz
Gosha co tam u Ciebie??? Jak ciśnienie? I podróże z przystojnymi pielęgniarzami???
Lali ucałuj córciębiedna jest z tym choróbskiem
Pobieranie gbsa z dupska nie jest miłe
CzaryMary, maggie86, Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:No i jeszcze Hwesta przeżywa wagę, ale z tego powodu, że wychodzi niska
Militta ja biorę magnez już długo i to w bardzo dużych ilościach- 8 tabletek dziennie, a mój dzidziol jest mniejszym średniakiem. Z Zuzia brałam dłużej magnez a przy porodzie w 35 tc miała tylko 2kg. Nie wiązałabym tegoMoże być i tak, że któreś usg przekłamało.
Aguś86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:No i jeszcze Hwesta przeżywa wagę, ale z tego powodu, że wychodzi niska
Militta ja biorę magnez już długo i to w bardzo dużych ilościach- 8 tabletek dziennie, a mój dzidziol jest mniejszym średniakiem. Z Zuzia brałam dłużej magnez a przy porodzie w 35 tc miała tylko 2kg. Nie wiązałabym tegoMoże być i tak, że któreś usg przekłamało.
No to ja już nie wiem od czego..
Obyś miała rację ze to z poniedziałku coś źle podało wagęAguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się urodziłam duża - 4kg...że też dziecko w ojca nie mogło pójść, on był kruszynką niecałe 2,7 kg w 2 tyg przed terminem. Chociaż to też nie za dobrze.
Liczę, że Ala się wypośrodkujenadzieja matką gUpich (Nadzieja84 bez urazy)
CzaryMary, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość