Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:LILOE ale będziesz się sama mierzyć i zamawiać przez internet czy może mierzyłaś jakieś modele w sklepie i tam je kupisz ?
EDIT - masz jakiś konkretny model ??
Na pewno coś z LupoLine bo uwielbiam ich bieliznę. Ślubną miałam, taką na codzień też i są wg mnie super. Po praniu, używaniu, jak nowe. Wiem, jak wypada rozmiarówka mniej więcej u mnie. Podoba mi się kilka modeli. Z Alles też może coś wezmę, ponoć jakościowo niezłe, nigdy nie miałam. W każdym razie w te lepsze inwestuję po porodzie.
http://sklep.lupoline.pl/dla-mam.html
A z Mitexu zamawiałam przez net i będą ok, szczególnie jeden model bardzo uniwersalny http://sklep.mitex.pl/produkt/banana-split-bra
on jest kopertowy, pierś łatwo wyciągnąć, zapinany na haftki i bez ramiączek takich standardowych. Żałuję, że nie wiedziałam o nim wcześniej, przehasałabym całą ciążę pewnie w tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:28
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też miłam do ślubu bieliznę z LupoLine i byłam zachwycona. Cudowne materiały mają, takie mięciutkie i przyjemne

Do karmienia kupiłam kiedyś w lidlu żeby zobaczyć co to jest - do kitu, nie polecam. Przynajmniej na moje cycki na pasuje
Mam też Mamabel Romance N i jest w sumie całkiem fajny. Na początku jak go zobaczyłam (zamawiałam na allegro) to się przeraziłam - wygląda trochę jak taki babciny
Te miseczki są takie jakby wypchane do przodu (cały jest miękki, bez fiszbin), ale ogólnie to super się sprawdza
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:to moze byc problem ale nie musi..znam maluskie babeczki ktore sobie lepiej poradzily i szybciej niz duze baby...
A tu chyba nie chodzi o wielkość tylko o bioderka....
) mam taka cisza nadzieje bo dupę mam wielkości Brazylii i liczę ze chociaż to mi pomoże łatwo urodzić - całe życie kompleksy to chociaż teraz sie na coś przyda;)
nick nieaktualny, nick nieaktualny, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
U mnie tez duzo z rodzinki urodzonych w kwietniu -zaczynajac odemnie 1szy kwiecień
)) pozniej teściu, bliska kuzynka, moja chrzestna
Ps. Wszyscy mi przewidują data porodu na 1szy w moje urodziny
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:33
-
nick nieaktualnyshimmer - haha to żeś zesresowała doktorka!!

hwesta - tez pomyslalam ze maz pognał po kuciaka z kfc
zeżarłam torebkę pistacji - troche mnie muliiiii
Ewelcia - brzuch czadowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 14:36
Aguś86, Lwica lubią tę wiadomość
-
mf-jakbyś się kręciła gdzieś na forum napisałabyś mi jak nazywa się ta sieć rzeczy które są w biedronkach? pamiętam jak pisałaś że jest jakaś duża hala gdzie tam są te rzeczy w niższych cenach.
mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Gosha w nocy miała wysokie ciśnienie i cisza, martwimy się
Mary ma cc 22.03
Fasia kupuje biustonosz z Alles
Wera zarzuciła focha na Amy, bo jej się pokoik nie spodobał.
Ida walczy o kp, kusi ją butelka, ale jest dzielna
Krysti czuje, że jutro urodzi, bo są jej urodziny
Aguś rozbiła 3500 str i wybrała lody truskawkowe w nagrodę
Ja i Militta przeżywamy wagę didziochów - sraczkujemy
Ktoś miał inny kolor kupy, nie pamiętam kto
Amy walczy z migreną i wścieka się na męża, bo niezdecydowany co do wyboru mieszkania
Wery psy zjadły łazanki i nie mają obiadu, mąż dostanie w łeb jak tylko wstanie ;P
ANKA proszę
Anka1501, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość