X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Całkiem całkiem... Wróciłam z synem ze spaceru i teraz odpoczywam bo czeka mnie ciężka praca... Walka z bobrem :D

chce Ci się jeszcze brać udział w tej nierównej walce? Ja już sobie odpuściłam. Nie daje rady!

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ANKA proszę :D

Dzięki Ci dobra kobieto :D

Właśnie przyszedł materiał na kocyk :D

liloe, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA ja Wam zapomniałam napisać mojej wczorajszej przygody pod tytułem:

Próba generalna przed odejściem wód u Liloe

Siedzę sobie z kawą, oczywiście przy kompie na tapczanie w pozycji półleżącej, kawa letnia pół na pół z mlekiem. Musiałam zwolnić prawą rękę (coś pisałam)i oparłam kawę o bioderko. O kawie zapomniałam i grzebałam w kompie dalej. W pewnym momencie dostałam strzała w żebro od mojego dziecka, w skutek czego walnęła mnie też w pachwinę (odbiła się od żebra) - podskoczyłam z bólu i czuję....mokro i ciepło pod dupą. Patrzę na koc, a tam spod mojej dupy wydobywa się mokra plama. Pierwsza myśl (fuck, nogi nie ogolone) i się zerwałam. Patrzę, a tam kubek. Była ulga, oj była.

CzaryMary, Militta110816, hwesta, Murraya, lysinka, Anka1501, Aguś86, Lwica, Fasia, adk_1989, maggie86, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Bambi85, natt, Lali, sylvia007, NY, Ewelcia, KasiaKwiatek, mimka84, Eklerka, Agusiek89, Amy_, Gosha, Auro lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    chce Ci się jeszcze brać udział w tej nierównej walce? Ja już sobie odpuściłam. Nie daje rady!

No ogole go bo jak zacznę rodzic to nie będę tego robić przy skurczach. A co ja zrobię jak będzie moje krocze oglądał jakiś przystojny student?? ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    AAAAAA ja Wam zapomniałam napisać mojej wczorajszej przygody pod tytułem:

Próba generalna przed odejściem wód u Liloe

Siedzę sobie z kawą, oczywiście przy kompie na tapczanie w pozycji półleżącej, kawa letnia pół na pół z mlekiem. Musiałam zwolnić prawą rękę (coś pisałam)i oparłam kawę o bioderko. O kawie zapomniałam i grzebałam w kompie dalej. W pewnym momencie dostałam strzała w żebro od mojego dziecka, w skutek czego walnęła mnie też w pachwinę (odbiła się od żebra) - podskoczyłam z bólu i czuję....mokro i ciepło pod dupą. Patrzę na koc, a tam spod mojej dupy wydobywa się mokra plama. Pierwsza myśl (fuck, nogi nie ogolone) i się zerwałam. Patrzę, a tam kubek. Była ulga, oj była.

ohohohoooooooo proces zgąbczenia - COMPLETED ;)

a za moim oknem właśnie wycinają drzewa. Kuwa cudnie - znaczy ze bedzie budowany blok. FUCK :/

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe to było the Best :D hahahaa

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No ogole go bo jak zacznę rodzic to nie będę tego robić przy skurczach. A co ja zrobię jak będzie moje krocze oglądał jakiś przystojny student?? ;D

U mnie od wczoraj wdrożony plan przygotowawczy - bober co 4 dni, nogi co 3 dni. żeby wstydu nie było

CzaryMary, lysinka, Lwica, Anka1501, Aguś86, Murraya, iwonka1077, mimka84, Amy_, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:

to Ty nie wiesz, że teraz na wiosnę modne sa puszyste boberki?? Trwałą sobie walnij dla tego studenta a nie tak na łyso. Bądź trendy matka !!

Lwica, Gosha lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez teraz czesto bober i nogi idą pod golarkę :))
    W razie W trzeba ładnie wyglądać :))

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    U mnie od wczoraj wdrożony plan przygotowawczy - bober co 4 dni, nogi co 3 dni. żeby wstydu nie było
    U mnie od tygodnia bober co 2 dni nogi co 3 :P Wlosy myte max co 2 dni, bo przy trzecim dniu już wyglądają średnio ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    to Ty nie wiesz, że teraz na wiosnę modne sa puszyste boberki?? Trwałą sobie walnij dla tego studenta a nie tak na łyso. Bądź trendy matka !!

A jak jest z bobrem do cc?

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

No ja podobnie tylko co dwa dni całość :P bo do porodu to ok ale po porodzie te dwa -trzy dni nie będę się golic ;) maszynkę biorę tylko do pach :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE padłam :D :D :D pierwsza myśl najlepsza :D :D :D

Ja tam się golę przed wizytą czyli raz na kilka tyg, bo i tak nikt tam nie zagląda...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam gdzie przecenienia rzeczy z biedronki to TOWAROTEKA

mf lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez była historia z kawą...

siedzę sobie na podłodze , między nogami kubek z kawą. Podchodzi do mnie siostrzenica i ładuje swoją syrkę prosto w kubek :) ja zaczynam się drzeć "AAAAAAAAAAAAA!!!!" przylatuje moja siostra , patrzy mi między nogi i krzyczy: " matko!! wody ci odeszly, rodzisz!!!! " hahaha

Aguś86, Justinka, Fasia, lysinka, Murraya, Bambi85, Lali, KasiaKwiatek, Agusiek89, Amy_, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    U mnie od tygodnia bober co 2 dni nogi co 3 :P Wlosy myte max co 2 dni, bo przy trzecim dniu już wyglądają średnio ;)

To masz dobrze bo ja codziennie włosy musze umyć :(

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie musze kawy wylewac na krocze, żeby mieć schizy ze mi wody odchodzą :D

Aguś86 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja wam się mogę pochwalić, że jak od 1 lutego jestem na ZUSie to nie dostalam jeszczze ani złotóweczki ale dostałam zawiadomienie o wszczęciu postępowania wyjaśniającego w celu ustalenia podstawy do wynagrodzenia chorobowego bo im się moje umowy nie podobają. No i fajnie... Czyli zanim skończą minie kolejny miesiąc, wydadzą mi pewnie decyzje odmawiająca wypłaty świadczenia w prawidłowej wysokości, tylko zaniżą mi, będzie odwołanie sąd... A potem to samo od nowa z macierzyńskim chociaz nie ma nawet szans na to żeby do porodu się skończyla sprawa o chorobowe... No to zostałam kompletnie bez kasy :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na drugi dzien mam wzglednie ok, dopiero pod wieczór zaczynają wyglądać niefajnie i na trzeci dzień są juz tluste przy glowie :/ Ale czesto też myje codziennie, chyba że mi się nie chce.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też golę się ostatnio przed wizytami, zagląda tam tylko gin (no mąż popatrzy przy goleniu :))

Ewelcia brzuszek niesamowity :) opiera się grawitacji :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
‹‹ 3473 3474 3475 3476 3477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ