Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Całkiem całkiem... Wróciłam z synem ze spaceru i teraz odpoczywam bo czeka mnie ciężka praca... Walka z bobrem :D

chce Ci się jeszcze brać udział w tej nierównej walce? Ja już sobie odpuściłam. Nie daje rady!

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    ANKA proszę :D

Dzięki Ci dobra kobieto :D

Właśnie przyszedł materiał na kocyk :D

nick nieaktualny, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA ja Wam zapomniałam napisać mojej wczorajszej przygody pod tytułem:

Próba generalna przed odejściem wód u Liloe

Siedzę sobie z kawą, oczywiście przy kompie na tapczanie w pozycji półleżącej, kawa letnia pół na pół z mlekiem. Musiałam zwolnić prawą rękę (coś pisałam)i oparłam kawę o bioderko. O kawie zapomniałam i grzebałam w kompie dalej. W pewnym momencie dostałam strzała w żebro od mojego dziecka, w skutek czego walnęła mnie też w pachwinę (odbiła się od żebra) - podskoczyłam z bólu i czuję....mokro i ciepło pod dupą. Patrzę na koc, a tam spod mojej dupy wydobywa się mokra plama. Pierwsza myśl (fuck, nogi nie ogolone) i się zerwałam. Patrzę, a tam kubek. Była ulga, oj była.

nick nieaktualny, Militta110816, nick nieaktualny, Murraya, lysinka, Anka1501, Aguś86, Lwica, Fasia, adk_1989, nick nieaktualny, Justinka, MartaAlvi, iwonka1077, Bambi85, nick nieaktualny, Lali, sylvia007, NY, Ewelcia, nick nieaktualny, mimka84, Eklerka, Agusiek89, Amy_, Gosha, Auro lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    chce Ci się jeszcze brać udział w tej nierównej walce? Ja już sobie odpuściłam. Nie daje rady!

No ogole go bo jak zacznę rodzic to nie będę tego robić przy skurczach. A co ja zrobię jak będzie moje krocze oglądał jakiś przystojny student?? ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    AAAAAA ja Wam zapomniałam napisać mojej wczorajszej przygody pod tytułem:

Próba generalna przed odejściem wód u Liloe

Siedzę sobie z kawą, oczywiście przy kompie na tapczanie w pozycji półleżącej, kawa letnia pół na pół z mlekiem. Musiałam zwolnić prawą rękę (coś pisałam)i oparłam kawę o bioderko. O kawie zapomniałam i grzebałam w kompie dalej. W pewnym momencie dostałam strzała w żebro od mojego dziecka, w skutek czego walnęła mnie też w pachwinę (odbiła się od żebra) - podskoczyłam z bólu i czuję....mokro i ciepło pod dupą. Patrzę na koc, a tam spod mojej dupy wydobywa się mokra plama. Pierwsza myśl (fuck, nogi nie ogolone) i się zerwałam. Patrzę, a tam kubek. Była ulga, oj była.

ohohohoooooooo proces zgąbczenia - COMPLETED ;)

a za moim oknem właśnie wycinają drzewa. Kuwa cudnie - znaczy ze bedzie budowany blok. FUCK :/

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe to było the Best :D hahahaa

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    No ogole go bo jak zacznę rodzic to nie będę tego robić przy skurczach. A co ja zrobię jak będzie moje krocze oglądał jakiś przystojny student?? ;D

U mnie od wczoraj wdrożony plan przygotowawczy - bober co 4 dni, nogi co 3 dni. żeby wstydu nie było

nick nieaktualny, lysinka, Lwica, Anka1501, Aguś86, Murraya, iwonka1077, mimka84, Amy_, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:

to Ty nie wiesz, że teraz na wiosnę modne sa puszyste boberki?? Trwałą sobie walnij dla tego studenta a nie tak na łyso. Bądź trendy matka !!

Lwica, Gosha lubią tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez teraz czesto bober i nogi idą pod golarkę :))
    W razie W trzeba ładnie wyglądać :))

Gosha lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    U mnie od wczoraj wdrożony plan przygotowawczy - bober co 4 dni, nogi co 3 dni. żeby wstydu nie było
    U mnie od tygodnia bober co 2 dni nogi co 3 :P Wlosy myte max co 2 dni, bo przy trzecim dniu już wyglądają średnio ;)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    to Ty nie wiesz, że teraz na wiosnę modne sa puszyste boberki?? Trwałą sobie walnij dla tego studenta a nie tak na łyso. Bądź trendy matka !!

A jak jest z bobrem do cc?

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:

No ja podobnie tylko co dwa dni całość :P bo do porodu to ok ale po porodzie te dwa -trzy dni nie będę się golic ;) maszynkę biorę tylko do pach :D

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE padłam :D :D :D pierwsza myśl najlepsza :D :D :D

Ja tam się golę przed wizytą czyli raz na kilka tyg, bo i tak nikt tam nie zagląda...

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Asica Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam gdzie przecenienia rzeczy z biedronki to TOWAROTEKA

mf lubi tę wiadomość

xtmhqo7.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez była historia z kawą...

siedzę sobie na podłodze , między nogami kubek z kawą. Podchodzi do mnie siostrzenica i ładuje swoją syrkę prosto w kubek :) ja zaczynam się drzeć "AAAAAAAAAAAAA!!!!" przylatuje moja siostra , patrzy mi między nogi i krzyczy: " matko!! wody ci odeszly, rodzisz!!!! " hahaha

Aguś86, Justinka, Fasia, lysinka, Murraya, Bambi85, Lali, nick nieaktualny, Agusiek89, Amy_, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    U mnie od tygodnia bober co 2 dni nogi co 3 :P Wlosy myte max co 2 dni, bo przy trzecim dniu już wyglądają średnio ;)

To masz dobrze bo ja codziennie włosy musze umyć :(

Aguś86 lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie musze kawy wylewac na krocze, żeby mieć schizy ze mi wody odchodzą :D

Aguś86 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a ja wam się mogę pochwalić, że jak od 1 lutego jestem na ZUSie to nie dostalam jeszczze ani złotóweczki ale dostałam zawiadomienie o wszczęciu postępowania wyjaśniającego w celu ustalenia podstawy do wynagrodzenia chorobowego bo im się moje umowy nie podobają. No i fajnie... Czyli zanim skończą minie kolejny miesiąc, wydadzą mi pewnie decyzje odmawiająca wypłaty świadczenia w prawidłowej wysokości, tylko zaniżą mi, będzie odwołanie sąd... A potem to samo od nowa z macierzyńskim chociaz nie ma nawet szans na to żeby do porodu się skończyla sprawa o chorobowe... No to zostałam kompletnie bez kasy :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na drugi dzien mam wzglednie ok, dopiero pod wieczór zaczynają wyglądać niefajnie i na trzeci dzień są juz tluste przy glowie :/ Ale czesto też myje codziennie, chyba że mi się nie chce.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też golę się ostatnio przed wizytami, zagląda tam tylko gin (no mąż popatrzy przy goleniu :))

Ewelcia brzuszek niesamowity :) opiera się grawitacji :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
‹‹ 3473 3474 3475 3476 3477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ