Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:No PregnaPlus ma małe kapsułki co jest plusem, ale jakoś tak dziwnie mi smakowały
( miałam próbkę od gina)
-
sylvia007 wrote:Ja polecam pregnaplus ma w swoim składzie kwasy omega, więc nie trzeba oddzielnie łykać, a cena w aptece internetowej ok.25zł, więc całkiem fajna. Teraz łykam prenalen, ale oddzielnie są witaminy, a oddzielnie kwasy.
Tez kupiłam sobie pregnaplus, tyle że pan w aptece stwierdził, że o ile na 2 trymestr te witaminy mogą być, to na 3 polecałby inne, z większą dawką DHA, ponieważ w pregnaplus podobno jest tego bardzo mało.
Mówił, że na trzeci trymestr lepsze będzie pregna 250 DHA. Niby te DHA najważniejsze są właśnie w końcówce ciąży. -
ja łykam pharmaton matruelle:) chyba ma najlepszy skład ze wszystkich dostępnych:)
miałam próbkę ze szpitala i mi podeszła:) więc kontynuuję
kupiłam sobie duże opakowanie 60kaps i będę je mieć na 4 miechy:)
mają kwasy, witaminy i ogólnie to co trzeba:)
mam w domu witaminer prenatal ale to łykalam przed ciążą i jakoś uboższe dla mnie,
a jak mam brać co drugi dzień to wolę ciut lepsze -
ja jeszcze kończe Femibion Natal Classic ale się przerzucam niedługo na Femibion Natal 2. Dostałam próbkę od mojej gin pharmaton matruelle ale nie wiem w zasadzie na które się zdecydować
Robotka czemu bierzesz co drugi dzień ? -
Fasia wrote:ja jeszcze kończe Femibion Natal Classic ale się przerzucam niedługo na Femibion Natal 2. Dostałam próbkę od mojej gin pharmaton matruelle ale nie wiem w zasadzie na które się zdecydować
Robotka czemu bierzesz co drugi dzień ?
po kolejnym badaniu krwi okaże się czy dobrze robię czy zwiększę dawkę
uważam że branie witamin jest indywidualną sprawą i nawet się nikogo w tej dziedzinie nie radziłam a jedynie poczytałam conieco i zdecydowałam:) -
Ja w sumie wyniki też mam dobre ale witaminki łykam, bo możliwe że to właśnie dzięki nim wszystko jest dobrze
ja zaczęłam łykać witaminy prenatalne dla kobiet starających się o dziecko w listopadzie 2012 roku i biorę je do dziś
też nikogo nie pytałam
Pofarbowałam właśnie włosy !!idę zmywać farbę
nie mogłam już na siebie patrzeć ...
hwesta, Robotka1 lubią tę wiadomość