Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali pewnie ze zwykle ie problem, u nas np robie co mi potrzebne i tlumaczyc sie nie musze, ale sa oddzialy co bardzo oszczednie zlecaja badania. Z drugiej strony zawsze moesz udac glupia, ze przyszlas zdjaz szew, a badania planoals zrobic przed nastepna wizyta.
Co do oznaczania tylko ig M toxo sie nie zgodze, bo jesli wczesniej igG i igm byly ujemne, trzeba powtorzyc oba. Igm utrzymuja sie 3-4 miesiace od zakazenia, IgG tez rosna przy swiezym zakazeniu tylko pozniej i utrzymuja sie dluzej. Jak jest odstep wiekszy niz 3 miesiace pomiedzy badaniami uwazam ze trzeba oznaczyc obie klasy. -
Witam się wieczornie.
U nas cisza choć jakieś wieczorne przeczyszczenie ...grr
Widzę że dziś przywitaliśmy nowe maleństwo,gratulacje Livi Kto się szykuje na jutro??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 23:17
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki
Słonko, pogoda piękna,wiosna za oknem. Która dziś chce potomka na świat wydać?
Mi się opuścił brzuszekzauważyłam 2 dni temu ale wczoraj upewnilam się bo wyraźnie to widać i potwierdziła rodzinka
dodatkowo lekkie bóle ala'@ co jakiś czas i nic poza tym, powoli się zbroimy na bitwę
Fasia i dobrze, też bym zrobiła. Wolę być zawsze bardziej przygotowana niż za mało... A kasa? Ta kwota utonie pośród innychWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 07:16
Fasia, Aguś86, mimka84, Murraya, weronika86, NY, Gosha, maggie86, Robotka1, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Witamy się rozpoczynając 40 tc.
KasiaKwiatek ja chętnie wydam syna na swiat nawet dziś ale syn nie chce ze mną współpracować bo dobrze mu w brzuszku.
Idę szykować śniadanko.
Udanego,spokojnego dniaAguś86, iwonka1077, Jaga, mimka84, Fasia, Murraya, weronika86, NY, Gosha, KasiaKwiatek, MartaAlvi, maggie86, Justinka, Robotka1, Rudzia, mantissa, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej ja po wizycie
Synek wazy 3200 nieźle ,cesarka jednak bo wąska jestem i dziecko male nie jest ciekawe czy duzo jeszcze przytyje a mam pytanie ile wasze dzieci miały kość udowa? ?
Znam termin cc ale potrzymam was w niepewności ale na pewno będzie to kwiecień
Nikt nie urodził? Eweliska cos sie nie odzywa moze bliźniaki juz na swiecie? Anka jak u ciebie i amy tez sie zamelduj czasemmimka84, Aguś86, Fasia, malinka1984, Murraya, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Justinka, Lali, Robotka1, Rudzia, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A i zaczynam 38 tydzień juppii
Gratki zaczynającym nowe tygodnie, juz niwiele nam zostalo
Fasia u mnie tez swieci słoneczko pięknie jestJaga, mimka84, Aguś86, Fasia, malinka1984, Murraya, weronika86, NY, maggie86, Justinka, Lali, Rudzia, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość