Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Iwonka jak możesz tak trzymać nas w niepewności????
Mój miał ostatnio kość udową 7,7cm.malinka1984, mimka84, Murraya lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowych tygodni
My daliśmy małej wypowiedzenie najmu lokalu, musi się wyprowadzić w ciągu kilku dni, wolałabym uniknąć eksmisji 9.04 bo Pani Oksytocyna jest bezlitosnaMiłego dnia :* Jest pięknie! u mnie już +9 stopni
mimka84, Murraya, Fasia, weronika86, mf, maggie86, KasiaKwiatek, iwonka1077, Justinka, Rudzia, mantissa, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
dzin dybryyyy
Fasia a kiedy bedziesz miec wyniki? juz dzisiaj przed szpitalem? lepiej niech sciagne ci ten szew skoro julek tak napiera zeby ci szyjki nie pocharatalo.
agus 9okien???? ja mam 3 duze, 2 male no i patio oszklonedzisiaj chyba wezme sie za to patio
malinka 40tc! gratuluje..faktycznie powazna sprawa!
iwonka gratuluje donoszenia i 38tc! podawaj date i to juz!
mimka u ciebie tez bedzie powazna srawa pojutrze
Kasia a ciebie trzyma ten bol miesiaczkowy czy co jakis czas go czuc? mnie trzyma od wczoraj od okolo 10/11 rano...w nocy spalam ladnie ale tylko jak otworzylam oczy to bol bylo jednak czuc...takie mocno miesiaczkowe mulenie..no i kawalki zbitego sluzu z rana..pewnie czop odchodzi w kawalckach lub mocno zwiekszyl sie sluz gdzie wogole go brak w ciazy u mnie..tak czy inaczej juz blisko
dzisiaj u mnie zyganko z samego rana i to bardzo wstrzasajacehehee
15 dni do porodu
u mnie tez o dziwo sloneczko swicie, ptactwo spiewa..szkoda tylko ze moj ptak taki nieuzyteczny..toz to wiosnahehhe
mimka moj mial ogromna wage ale tez byl dlugasny glisdowatyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:03
mimka84, Murraya, iwonka1077, Lali, malinka1984, Gosha, lysinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Murraya wrote:Ej tam.. Ja często mówię: mój pasożyt
ciagnie z matki przed narodzinami..pozniej ciagnie w czasie dziecinstwa kasiore...jako nastolatek jeszcze ciagnie nerwy oprocz tego...pozniej oczekuje telefonu, samochodu a na koncu czyha na twoja smierc aby zagarnac dom heheh istny pasozyt...ja mowie ze u nas to bedzie raczej pasoZYD
heeh
mimka84, Murraya, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Fasia mi gdzieś niedawno w gazetce Lidla mignęły majtki bawełniane. Tylko nie wiem czy to była gazetka na ten czy na poprzedni tydzień.
Sama jestem ciekawa, ale zbytnio się nie nakręcam póki nie dochodzą inne objawySpakowana jestem, rodzice w każdej chwili dnia i nocy zajmą mi się Zuzią wiec pozostaje czekać
Odnośnie spagetti to muszę wymyślić cos na obiadMam filety z kurczaka i ciasto francuskie więc pogrzebię w internecie, żeby coś z tego skombinować
Werka jako po nocy?
co do obiadu to pomysla brak -
nick nieaktualnyWera u mnie ten ból @ nie jest ciągły. To raczej takie ćmienie i co jakiś czas. Nie nasila się, więc spoko to taka rozgrzewka
Ty jesteś dalej tygodniami więc u Ciebie intensywniej. Ja po prostu zaczynam dostrzegać stopniowo kolejne sygnały. Ale mam jeszcze 27 dni do terminu więc dużo czasu.... A i jak śluzu nie miałam w ogóle to teraz też zauważyłam, że produkcja powoli rusza
Poza tym noł wej w tym tygodniu nic nie może się dziać, jutro mój wyjeżdża w delegację i wraca dopiero w sobotę! Stresa mam i zamierzam leżeć plackiem przez te 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:28
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, ja tez noc przespana chociaz nie wiem o co chodzi, bo strasznie sie w nocy poce, jakas masakra. Od wczoraj wogole mi zimno i mam mysli, ze niepotrzebnie zamawialam zakupy te owoce to wszystko bo dzis urodze
Na dodatek o 18 jak maz wroci idziemy do tesciowej na kaczkę (pamietacie jak mowilam, ze zjem kaczke i rodze? Mary byla na kaczce i urodzila, ja wtedy wybralam placek). Tesciowa robi dzis kolacyjke urodzinowa, a i dla nas to wazny dzien, bo dokladnie kilka lat temu 24 marca sie poznalismy
Tego dnia moj maz mnie uwiodl
Brzuch pobolewa jak na @, ale tym juz sie nie sugerujeGratuluje wypadniecia czopa Agus
mimka84, Aguś86, mf, maggie86, weronika86, Lali, KasiaKwiatek, malinka1984, Robotka1, Murraya, Justinka, Fasia, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, i moja babcia mi przepowiedziala,ze w tym tygodniu urodze
A ona wie co mowi! No i gdybym dzis urodzila, to bym zaoszczedzila 200 zl na jutrzejszej wizycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:34
mimka84, Aguś86, maggie86, weronika86, Lali, KasiaKwiatek, malinka1984, Murraya, Justinka, Fasia, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość