Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Anka a Ty jak chcesz na męża doczekać to weź te okna zostaw w spokoju, co?
No właśnie się boje, że u mnie to odwrotnie działacała ciążę zapierdzielalam to jakbym teraz przestała to na bank Natan się z brzuszka wyprowadzi
nic mnie tak nie meczy jak lezenie
I ci lekarze się g.wno znają, urodze po terminieKasiaKwiatek, iwonka1077, Murraya, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
hwesta gdzie ty miescisz tyle zarcia w te mala dupe he?
anka nie przesadz! kiedy mezu wraca?
ojj chyba bedzie u mnie sraczka
kasia mam nadzieje ze sarcia nie bedzie sie tak obsrywala haha i co ja mam teraz zrobic z ta lajza? przeciez pod kran go nie dam//czy dam? hehhheheKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
witojcie!!!! zaczynamy 39 tydzień
my po cudnie przespanej nocy:D zresztą jak większość ostatnimi czasy:D
boshhh pogoda miodowa!!! zaraz wypełzam na zewnątrz choć w moim odświeżonym remontem mieszkaniu siedzi mi się bajecznie:D
mąż pojechał na rekolekcje a ja leniuchuję
zjadłam tak jak Fasia owsiankę rano i potem ananaska świeżego z jogurtem naturalnym:) i już się do mnie uśmiecha herbatka z liści malin:)
dziewczyny do mnie nie dociera że za około 14 dni zobaczę moje dziecko!!!
Werka ale masz brudaski:) one się nauczą tylko jeszcze nie teraz:)
o mówicie o myciu okien:) myłam w sobotę6 wielkich okien:) jeszcze mi w kuchni zostało ale to wyższa gimnastyka więc mąż umyje, a jak będę w szpitalu ma mi wyprać firany i powiesić takie świeżutkie:) ja już się za to nie biorę
dziś jeszcze małe zakupki, może sobie jakieś adidaski leciutkie kupię na spacerki no i młodej tej starszej parę rzeczy korzystając że jeszcze się jakoś poruszam.
Aguś woow fajnie że czop odpadł
u mnie pewnie odpadnie jak przy córce:) popołudniu a wieczorem pojadę na porodówkęwięc nie czekam na niego nawet:P
mimka84, weronika86, hwesta, KasiaKwiatek, iwonka1077, malinka1984, MartaAlvi, Murraya, maggie86, Rudzia, Justinka, mantissa, Aguś86, Fasia, lysinka, Eweliśka, shimmer_lip, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:No to pewnie ze tak. Moja miednica to już jak studnia szeroka
i mam 18 kg na plusie wiec do 20 pewnie dobije
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Wera 05.04.
robotka brzuszek masz megasnie slodki
co do kociat to inne mioty jakies szybsze w nauce bylytym razem chyba ojciec z niskim iq byl
heheh i urodziwy tez nie bo paskudy wyszly
hehhe czapiradla osrane hehehhe
gratki 39tc! ja swietuje jutro!KasiaKwiatek, mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja swojego kota tez prysznicowalam i nic mu nie było.
a jak mi na zawala zejdzie?
poloze jak niemowle, dupe umyje i zasypie pudrem hehheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:08
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:hehe ja ogolnie waska w biodrach jestem, teraz mi sie jakby rozeszla zobacze mi tu wcale nie mierza miednicy w tamtej ciazy polozna mi mierzyla jak sie z nia zobacze przed porodem to powiem zeby zmierzyla, ale jak pierwsze cc bylo to i tak wieksze ryzyko normalnie rodzic przy drugiej troche sie " cykam "
U nas miednice mierzą przed samym porodem tak na prawdę bo do końca może się jeszcze trochę rozejsc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny