Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:haha no tak ale one maja kilka tygodni dopiero
a jak mi na zawala zejdzie?
poloze jak niemowle, dupe umyje i zasypie pudrem hehhe
Ja pralam juz takie 3 tygodniowe i powiem Ci, że szybko się przyzwyczaił. Potem już go nie musiałam trzymać, siedział na doopie i czekał aż skończęale mój to jebniety był, jak zasypial to ssal futro na klacie i leżał tylko na plecach... A i jak tylko widział pępek goły mojego faceta to go atakował. czubek
weronika86, KasiaKwiatek, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
Cześć kobitki:)
Doczekałam się! 37 37 37Wysiedziałam swoje jajko. Teraz czekam kiedy wykluje się Mój pisklak
weronika86, hwesta, KasiaKwiatek, Anka1501, mimka84, Robotka1, maggie86, Rudzia, iwonka1077, Justinka, mantissa, Aguś86, Fasia, lysinka, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no wiesz jak takie duze dziecie powiłaś to kto wie jaka byla
spadaj
a swoja droga to mam przeczucie ze ten porod bedzie mega szybki i mega malo bolesny
sarcia raczej na wyjsciu nie bedzie wazyc wiecej niz 3000-3300..
KasiaKwiatek, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Ja pralam juz takie 3 tygodniowe i powiem Ci, że szybko się przyzwyczaił. Potem już go nie musiałam trzymać, siedział na doopie i czekał aż skończę
ale mój to jebniety był, jak zasypial to ssal futro na klacie i leżał tylko na plecach... A i jak tylko widział pępek goły mojego faceta to go atakował. czubek
KasiaKwiatek, mimka84, Anka1501, Robotka1, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Hej, ja dzis mialam kiepski poranek. W nocy Pola zawolala mnie, zebym przyszla sie polozyc do niej. Bylo cos kolo 4 a o 5.45 spala na pleckach i zaczela przez sen wymiotowac i sie zakrztusila wymiotami! Boze jak ja sie zerwalam posadzilam ja, zwymiotowala i caly czas ja brzuszek boli, wiec wietrze jakas jelitowke. Ale jakie nerwy przeszlam jak zaczela sie krztusic, poszlam do kuchni zrobic jej herbatke to wracalam zgieta w pol taki mialam bolesny skurcz chyba z nerwow. Dobrze,ze pogoda piekna to pojdziemy do ogrodu posiedziec.
Dziewczyny gratuluje rozpoczetych tygodni. Robotka brzuszek sliczny, juz chyba stoi w miejscu co? Fasia jednak zrobilas badaniaCiekawe jak Amy sie czuje? Iwonka nie ladnie trzymac nas tak w niepewnosci
Robotka1, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Kawała mam:
Dziewczyna do chłopaka - dlaczego wy faceci wymagacie od nas żebysśmy TAM były zawsze ładnie wygolone, a sami z zarośniętymi jajcami chodzicie? Jak to tak?
Chłopak po krótkim namyśle - bo prawdziwy partyzant to zawsze z zarośli wyskakuje... -
Lali wrote:Hej, ja dzis mialam kiepski poranek. W nocy Pola zawolala mnie, zebym przyszla sie polozyc do niej. Bylo cos kolo 4 a o 5.45 spala na pleckach i zaczela przez sen wymiotowac i sie zakrztusila wymiotami! Boze jak ja sie zerwalam posadzilam ja, zwymiotowala i caly czas ja brzuszek boli, wiec wietrze jakas jelitowke. Ale jakie nerwy przeszlam jak zaczela sie krztusic, poszlam do kuchni zrobic jej herbatke to wracalam zgieta w pol taki mialam bolesny skurcz chyba z nerwow. Dobrze,ze pogoda piekna to pojdziemy do ogrodu posiedziec.
Dziewczyny gratuluje rozpoczetych tygodni. Robotka brzuszek sliczny, juz chyba stoi w miejscu co? Fasia jednak zrobilas badaniaCiekawe jak Amy sie czuje? Iwonka nie ladnie trzymac nas tak w niepewnosci
-
ide prac te koty bo mi smierdzi
o za godxzinke otworza bank to pojde oplacic wszystkie rachunki do polowy maja i bedzie z glowy juz
nie bede musiala sie schizowac czy pamietam o oplatach tylko bede miala czas dla sarci
tylko obiad jeszcze...posprzatam...piekny dzien trzeba cos robic
Lali, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hahahaa
To ostatnio do mojego kumpel dzwoni i mówi -słuchaj, ogól sobie jajka bo wtedy penis wydaje się dłuższy...
Mój się pyta:
-I co? Pomogło Ci?
-nie....
mimka84, hwesta, weronika86, iwonka1077, Justinka, Aguś86, Fasia, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość