Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może to to podnoszenie rąk działa? Jak myjesz okno to też musisz podnieść... Firankę wieszał mąż, bo bałam się że zlecę z drabiny
Mf moja rodzinka to co chwilę wydzwania czy rodzę i to juz od dobrych dwóch tygodni. Na nic tłumaczenia, że dopiero od wczoraj jestem donoszona i mam jeszcze na dzień dzisiejszy nawet ok. 3 tygodni. -
TO JA dzisiaj jednak biore sie za to patio
co do kociat to jest to najgorszy miot jakiklowiek mielismy..brudasy straszne! kuweta wymieniona 2 razy dziennie a te mendy sraja poza nia i to jeszcze pod szafe..jak ja tam teraz siegne z takim bandziochem? zostawie dla meza...zreszta kuwety i kup nie powinnam sie tykac.
odliczam dni do piatku az pojda z domu...nigdy nie mialam tak zjebanego miotu...glupie...dzisiaj jednego znalazlam obsranego po pachy..nie wiem jak on to zrobil pewnie udiadlw kuwecie na swoje kupsko...i co z nim robic jak to male? kapac? hehhe a do tego sa takie slodkie takie obsraneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 08:48
KasiaKwiatek, mimka84, Murraya, mf, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
hehe no powiem blizej terminu zeby nie bylo jak u MAry, ze termin ustalony a synek wczesniej na swiat wyszedl
ona juz pewnie domu, MAry żyjesz????
Ja to sie boje brać za jakies porzadki, nie chce wczesniej urodzic, wole jeszcze tydzien przynajmniej wytrzymac -
iwonka1077 wrote:hehe no powiem blizej terminu zeby nie bylo jak u MAry, ze termin ustalony a synek wczesniej na swiat wyszedl
ona juz pewnie domu, MAry żyjesz????
Ja to sie boje brać za jakies porzadki, nie chce wczesniej urodzic, wole jeszcze tydzien przynajmniej wytrzymaciwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziś mam kryzys...chyba mnie szlag trafi przez to czekanie...zaraz włączę jakąś muzę i będę tańczyć jak na fitnesie bo to czekanie jest straszne,a ile można sprzątać
hwesta, KasiaKwiatek, mimka84, weronika86, MartaAlvi, Murraya, maggie86, Fasia, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny