Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:hahhahha masakra..my mielismy raz takiego co jak ludzie wchodzili do domu to rozkraczal wszystkie konczyny i z usmiechem na ryju skakal na ludzi hahha albo wyskakiwal zza futryny i straszyl hehehe
straszy jak nie wiem:D nie drapie tylko tak jakby czycha na moje nogi:P głupek:D
aaa i co do prania kotów:) ja mojego jak wzięłam od mamy to pierwsze co to wyprałam właśnie, i teraz piorę regularnie, przynajmniej jest nauczony i nie marudzi za bardzo:)
LALI o matko nawet nie chcę myśleć jakby Cię tam koło Poli nie było:( biedulka na leżąco wymiotowała, aż strach pomyśleć;/
kurcze pewnie jakaś jelitówka albo to jednorazowy incydent, u mnie młoda niedawno własnie w nocy wymiotowała a przez cały kolejny dzień była osłabiona jedynie już nic nie wymiotowała. oby u was przeszło szybko :*
aaa tak, mój brzuch już stoi w miejscu:) tylko zmienia położenie:)
WERA wiem wiem że jutro świętujesz:D
MIMKA hahaha:D fajny kawałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 09:25
weronika86, mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:lali cycusie bola? jejku
przestancie o jajcach bo mi sie seksa chce a ten moj do dupy jest
mi się coś wydaje że jak już będę mogła się seksić to mąż zwyczajnie nie podoła, mam takie pokłady niewyżycia że będzie biedny, ale mam nadzieję że może nie za pierwszym a choć za którymś tam z kolei nabierze wigoru:DAnka1501, hwesta, maggie86, mimka84, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weżcie nie gadajcie o seksie bo mój też się miga
takie niby odwazne te chlopy a o dzieciaka tak sie sraja ze cos zrobia grrrrr
Dziewczynki czekajcie cierpliwie pisałam że w kwietniu do 5 powinnam urodzićRobotka1, mimka84 lubią tę wiadomość
-
HESTAAAAAAAA
kiedyś na pewno urodzisz:D nie martw się
nawet powiem Ci więcej:D w przeciągu miesiąca to już na 100%
Ida ja nie śledzę żadnego wątku oprócz naszego:D tak że nawet nie mam odniesienia
pamiętam na ovufriend jak nadchodził czas świąt Bożego Narodzenia i to był magiczny czas dla dziewczyn które zobaczyły swoje dwie kreski a ja nie.....czułam gorycz i smutek...potem było jeszcze gorzej jak mężowi wyszła azoospermia....dla mnie świat się zawalił. postawiłam wszystko na jednej szali i zaryzykowałam lecząc go na własną rękę. dałam sobie 3 miesiące bo tyle się spermatogeneza tworzy, potem miał być androlog, klinika bezpłodności i takie tam....
ale udało sięudało!!! będę mieć świątecznego kurczaczka:D
weronika86, mimka84, Ida, iwonka1077, Aguś86, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:10
mimka84, iwonka1077, Aguś86, hwesta, Justinka, Lali, weronika86, Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia, maggie86, lysinka, Eweliśka, shimmer_lip, Angela89, NY, Nadzieja84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
oj u mnie tez z zajsciem byl koszmar...zolnierze mojego to nawet w wietrze zapyla hahha tutaj byl pronblem u mnie..pcos, za wysoki testosteron i inne niespodxianki..dobrze ze mi klata nie obrosla ani jajca przez ten nadmiar testosteronu hehehe
Nadzieja84 lubi tę wiadomość