Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHwesta Kochana trzymaj się dzielnie. Długo to rozwarcie Ci się robi ale już nie daleko. Buziak
Alusia zaraz będzie z mamą i tatą
Ola89 czekamy na wiadomości po koniecznie
Agusiek89 jeszcze skurcze u Ciebie ruszają? Tak? Będzie dzień pełen wrażeń
Dzień dobry, pobudka jak codzień ostatnio przed 6...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 06:04
Ola89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HWESTA kochana dasz rade! Jeszcze troszke i bedziesz tulic coreczke!
Aa ja sie strasznie jakos balam tego 26 marca.. I co ?! Odszedl mi kolejny kawalek czopa troche podbarwionego krwia.. Tak mial z 2-3 cm.. Wychodzi na to ze przegapilam poprzednie czesci albo to jeszcze nie wszystko wyszlo.. Oby.. Nie chce rodzic w marcu -
Ahhh i dzis zaczynamy 40 tydzien !!
Fasia, Aguś86, KasiaKwiatek, Jaga, iwonka1077, lysinka, Bambi85, malinka1984, weronika86, Justinka, Gosha, maggie86, Amy_, MartaAlvi, Krysti, Eweliśka, Agusiek89, Murraya lubią tę wiadomość
-
FASIA szczerze Ci powiem ze ja mysle ze Julek nie bedzie jednak czekal do kwietnia
chociaz wiem ze tego chcesz dlatego Ci tego zycze :* ale czuje ze na dniach bedziesz juz Go tulic w ramionach
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hej
Hwesta, Agusiek, Ola kciuki trzymam!
Fasia a może Julkowi tak dobrze w brzuszku, że jeszcze posiedzi troszkę? Nigdy nie wiadomo
Ostatnimi dniami mam tak, że o 21 już mi się chce spać i śpię jak suseł budząc się tylko 2-3 razy na siku i od razu zasypiając. Nie wiem czy to wina tego, że zaczęłam bardziej aktywnie spędzać dzień czy tego, że organizm sobie magazynuje siły przed porodem.
Fasia lubi tę wiadomość
-
Hwesta dasz radę wykrzesać z siebie jeszcze siły żeby wypchnąć córeczkę. Może niech Ci położna pomoże z tym rozwarciem masażem szyjki. Nieprzyjemne ponoć ale bardzo pomaga w rozwarciu. A Ty odpoczywaj między skórczami. Chyba że nadal masz siły na aktywność. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i córeczkę.
Rudzia krwisty czop zwiastuje wydarzenie. Życzę Ci porodu wymarzonego 2.04. ale nie ma się co nastawiać. Najważniejsze aby Sonia zdrowiutka była.
Myrraya główka do góry. Mam nadzieję, że jak się prześpisz to czarne myśli odejdą. Ja też mam zawsze dziwne rozkminki w nocy. A może poroznawiaj z mężem o swoich zmarwieniach. Pewnie zrozumie i jego słowa pocieszenia będą dla Ciebie podporą.
Za dziewczyny cesarkowe ogromne kciuki. Będzie wszystko cacy. Musi być. Czemu miałoby być inaczej.
Agusiek jak postęp u Ciebie?Ola89, Murraya lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Rudzia, gratuluję 40stego tygodnia.
Hwesta, kurczę, nie idzie najszybciej po tym 5 cm.Oby ruszyło szybciej, bo się zameczysz biedaczko. Trzymam kciuki.
Murraya, głowa do góry.Będzie ciężko ale dasz sobie radę. Chlopaki jeszcze będą ci pomagać we miarę możliwosci.
Rudzia, Murraya lubią tę wiadomość
-
Z tym czopem to różnie jest. Mi pierwszy kawałek odszedł już we wtorek w zeszłym tygodniu, potem kolejny w piątek i taki wielki glut w ten wtorek rano, ale kto wie czy kawalek jeszcze tam nie siedzi. Wszystkie bez krwi. A Klaudii odszedł czysty i na drugi dzień urodziła.
Jedno jest pewne- jak zaczyna obchodzić czop to robi się rozwarcie, bo wtedy właśnie ma szansę wylecieć swobodnie
Taa ale Klaudii to mąż pomógł, a mój to taki chojrak, że w życiu go nie przekonam. Wczoraj mi powiedział, że chce się kochać ze mną samą, a nie ze mną i z dzieckiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 08:02
Rudzia lubi tę wiadomość