X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kurtke będe nosic rozpiętą gruby sweter szal i czapke nie zamierzam kupowac specialnie kurtek bo mam odzarupania to co mam a i tak więcej w domu jestem jak na Polu a na zakupy w auto i tyle ;)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:17

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Ciebie trochę łagodniejsze zimy Krysti - "trochę". A tu nie wiadomo czego się spodziewać, jak będzie taka jak zeszła to w porządku , ale jak będzie - 20 brrrrr to trzeba się jakoś lepiej ubrać. Ja ogólnie zmarzluch jestem :P.

Krysti lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Zarzucam temat - kurtka zimowa. Jakieś typy?

No tu to mam poważny problem. Z uwagi na moje niestandardowe rozmiary :/ raczej nie uda mi się kupić odpowiedniej ciążówki. Raczej myślałam nad wykombinowaniem sobie samemu czegoś takiego:
    http://makemybellyfit.com/collections/frontpage/products/bellyfit-panel
    Bo kupiłam sobie w zeszłym roku świetną kurtkę a jedyna jaką znalazłam w odpowiednim dla mnie rozmiarze kurtka ciążowa kosztuje coś około 500 zł. Na 2-3 miesiące to raczej masakra
    Mam jeszcze nadzieję, że zima będzie łaskawa bo mam płaszcz o kroju takim w który się na pewno przez zimę jeszcze wcisnę (jest zapinany z boku a nie po środku i ma dużą zakładkę) najwyżej będę go związywać jakimś fajnym paseczkiem i pośmigam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:17

Krysti lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije mleka duzo mleka cieplego jak trzy kubki dziennie nie wytrybie to nie ma dnia dla mnie :) wode pije tez i trzcsmak ma taki mmmmm ale ok pije wkladam do lodówki zimniejsza lepiej wchodzi :)wczoraj trzy lyki pepsi zimnej wzielam tak pragnelam moj mowi napij się jak potrzebujesz jak się dossalam wywalila bym cale sle mysle ograniczenie i tyle wzielam trzy grube az mi lepiej się zrobilo wow :)

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti dobry pomysł z niedopiętą kurtką, zresztą gdzie ja bede chodzić w zimie:) chyba tylko do kościoła i do auta głównie:)

myślałam tez żeby jakiś fajny ciucholand odwiedzić, ostatnio były super kurtki zimowe ale wydawało mi się że za wcześnie jeszcze:)

mam super nowy płaszczyk z tamtego roku ale lipa....pewnie się nie dopnę.... no zobaczymy:)

dziewczyny prze bardzo podoba mi się ta posciel do łóżeczka:D
    http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i4643492136.html

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    No ja w moją się nie zmieszczę na bank, w płaszcz jesienny dwurzędowy już się nie dopinam wieczorami. W Polsce bywają takie mrozy, że wolę móc zapiąć kurteczkę. W HappyMum są całkiem ładne z wypinaną wstawką ciążową. Po ciąży wstawkę wypinasz i masz normalną kurteczkę.

No własnie tez widziałam, całkiem pomysłowe .

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez są fajne koce takie cieple :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    U Ciebie trochę łagodniejsze zimy Krysti - "trochę". A tu nie wiadomo czego się spodziewać, jak będzie taka jak zeszła to w porządku , ale jak będzie - 20 brrrrr to trzeba się jakoś lepiej ubrać. Ja ogólnie zmarzluch jestem :P.
    Tu tak zle nie ma ale sztormy kochana ze łeb urywa no i deszczu duzo potrafi lac tygodniem ;)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mleko z płatkami rano obowiązkowo:) a wiecie że ja całe życie śniadań w domu nie jadałam? dopiero w pracy koło 11-12 godziny;)

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysti dobry pomysł z niedopiętą kurtką, zresztą gdzie ja bede chodzić w zimie:) chyba tylko do kościoła i do auta głównie:)

myślałam tez żeby jakiś fajny ciucholand odwiedzić, ostatnio były super kurtki zimowe ale wydawało mi się że za wcześnie jeszcze:)

mam super nowy płaszczyk z tamtego roku ale lipa....pewnie się nie dopnę.... no zobaczymy:)

dziewczyny prze bardzo podoba mi się ta posciel do łóżeczka:D
    http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i4643492136.html
    Znam duzo babek co w ciazy w Polsce chodzily z rozpietymi kurtkami gruby sweter pod to top w spodnie by nie powiewalo po plecach szal gruby czapa i lazily fajnie sobie wygladaly :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję że zima będzie mroźna ale krótka:) pamiętam z młodą w zimie chodziłam w polarze:) po prostu było mi gorąco:)
    podobno teraz będzie nam się temperatura ciała podnosiła więc jest szansa że zamienię się ze zmarzlucha w zimnoluba:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    u mleko z płatkami rano obowiązkowo:) a wiecie że ja całe życie śniadań w domu nie jadałam? dopiero w pracy koło 11-12 godziny;)
    Ja sniadań tez nie jadalam teraz jem o 5,30 rano dzien w dzień:) potem wstaje i jem znów .haha

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja sniadań tez nie jadalam teraz jem o 5,30 rano dzien w dzień:) potem wstaje i jem znów .haha
    haha no nie mów że Cię o tej godzinie głód budzi:D

Krysti lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    haha no nie mów że Cię o tej godzinie głód budzi:D
    Ja i tak wstaje o tej dzien w dzień bo mojemu kanapki do pracy robie i ja mleko gotuje bo on tez rano mleko cacao lubi wypic ja mleko pije i jem chleb z dżemem no taki ten dzem dobry ze jem co dziennie :) no i witaminy biore o regularnej godz czyli 6 :)) dzien w dzien ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy się zegarki przestawia ?na czas zimowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę wstać z tego wyrka bo się przykleje na caly Bozy dzień ;)a chce jeszcze zajsc do sklepu :)za dwie i pól godz moj juz w domku bedzie :)lubie z nim czas spedzać :) az lzej jak wczesniej w domu jest nie jestem sama :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:32

Robotka1 lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja i tak wstaje o tej dzien w dzień bo mojemu kanapki do pracy robie i ja mleko gotuje bo on tez rano mleko cacao lubi wypic ja mleko pije i jem chleb z dżemem no taki ten dzem dobry ze jem co dziennie :) no i witaminy biore o regularnej godz czyli 6 :)) dzien w dzien ;)

E to ty dobra kobieta jesteś :) Ja mojemu nie robię śniadań do pracy a jak wychodzi to się przewracam na drugi bok. Czasem nawet nie wiem, że wyszedł. Ale ja sama chodzę do pracy a on wychodzi dużo wcześniej niż ja wstaję więc to może dlatego :)

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mój też jak wstaje to po 5 i ani mi się śni żeby wstawać:) w domu sobie coś wszamie na szybko bo on byle czego nie zje;) zdrowa dieta :)
    a w wojsku i tak jakieś śniadanie mają:)

ale lubię jak mamy np wolny weekend i sobie siadamy rano wszyscy przy stole albo na tarasie jak jest ciepło i wszystkie rzeczy wyciągamy do jedzenia na stół:) jest herbata w dzbanku:) jajka, paróweczki:)

no i lubię jak wracam z pracy zasiadam za stołem a mąż podaje obiad:D

Krysti, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    E to ty dobra kobieta jesteś :) Ja mojemu nie robię śniadań do pracy a jak wychodzi to się przewracam na drugi bok. Czasem nawet nie wiem, że wyszedł. Ale ja sama chodzę do pracy a on wychodzi dużo wcześniej niż ja wstaję więc to może dlatego :)
    Wstaje wstaje i jeszcze w dzwiach buziaczek dzien w dzien zegnam go i macham ręką zyczę milej pracy :) to juz w tradycje się zmienilo raczej :)

‹‹ 383 384 385 386 387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ