Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Ciebie trochę łagodniejsze zimy Krysti - "trochę". A tu nie wiadomo czego się spodziewać, jak będzie taka jak zeszła to w porządku , ale jak będzie - 20 brrrrr to trzeba się jakoś lepiej ubrać. Ja ogólnie zmarzluch jestem
.
Krysti lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Zarzucam temat - kurtka zimowa. Jakieś typy?
No tu to mam poważny problem. Z uwagi na moje niestandardowe rozmiaryraczej nie uda mi się kupić odpowiedniej ciążówki. Raczej myślałam nad wykombinowaniem sobie samemu czegoś takiego:
http://makemybellyfit.com/collections/frontpage/products/bellyfit-panel
Bo kupiłam sobie w zeszłym roku świetną kurtkę a jedyna jaką znalazłam w odpowiednim dla mnie rozmiarze kurtka ciążowa kosztuje coś około 500 zł. Na 2-3 miesiące to raczej masakra
Mam jeszcze nadzieję, że zima będzie łaskawa bo mam płaszcz o kroju takim w który się na pewno przez zimę jeszcze wcisnę (jest zapinany z boku a nie po środku i ma dużą zakładkę) najwyżej będę go związywać jakimś fajnym paseczkiem i pośmigam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:17
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pije mleka duzo mleka cieplego jak trzy kubki dziennie nie wytrybie to nie ma dnia dla mnie
wode pije tez i trzcsmak ma taki mmmmm ale ok pije wkladam do lodówki zimniejsza lepiej wchodzi :)wczoraj trzy lyki pepsi zimnej wzielam tak pragnelam moj mowi napij się jak potrzebujesz jak się dossalam wywalila bym cale sle mysle ograniczenie i tyle wzielam trzy grube az mi lepiej się zrobilo wow
-
Krysti dobry pomysł z niedopiętą kurtką, zresztą gdzie ja bede chodzić w zimie:) chyba tylko do kościoła i do auta głównie:)
myślałam tez żeby jakiś fajny ciucholand odwiedzić, ostatnio były super kurtki zimowe ale wydawało mi się że za wcześnie jeszcze:)
mam super nowy płaszczyk z tamtego roku ale lipa....pewnie się nie dopnę.... no zobaczymy:)
dziewczyny prze bardzo podoba mi się ta posciel do łóżeczka:D
http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i4643492136.htmlKrysti lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:No ja w moją się nie zmieszczę na bank, w płaszcz jesienny dwurzędowy już się nie dopinam wieczorami. W Polsce bywają takie mrozy, że wolę móc zapiąć kurteczkę. W HappyMum są całkiem ładne z wypinaną wstawką ciążową. Po ciąży wstawkę wypinasz i masz normalną kurteczkę.
No własnie tez widziałam, całkiem pomysłowe . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:U Ciebie trochę łagodniejsze zimy Krysti - "trochę". A tu nie wiadomo czego się spodziewać, jak będzie taka jak zeszła to w porządku , ale jak będzie - 20 brrrrr to trzeba się jakoś lepiej ubrać. Ja ogólnie zmarzluch jestem
.
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti dobry pomysł z niedopiętą kurtką, zresztą gdzie ja bede chodzić w zimie:) chyba tylko do kościoła i do auta głównie:)
myślałam tez żeby jakiś fajny ciucholand odwiedzić, ostatnio były super kurtki zimowe ale wydawało mi się że za wcześnie jeszcze:)
mam super nowy płaszczyk z tamtego roku ale lipa....pewnie się nie dopnę.... no zobaczymy:)
dziewczyny prze bardzo podoba mi się ta posciel do łóżeczka:D
http://allegro.pl/8cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34-wzory-i4643492136.html -
mam nadzieję że zima będzie mroźna ale krótka:) pamiętam z młodą w zimie chodziłam w polarze:) po prostu było mi gorąco:)
podobno teraz będzie nam się temperatura ciała podnosiła więc jest szansa że zamienię się ze zmarzlucha w zimnoluba:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:u mleko z płatkami rano obowiązkowo:) a wiecie że ja całe życie śniadań w domu nie jadałam? dopiero w pracy koło 11-12 godziny;)
potem wstaje i jem znów .haha
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:haha no nie mów że Cię o tej godzinie głód budzi:D
no i witaminy biore o regularnej godz czyli 6
) dzien w dzien
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę wstać z tego wyrka bo się przykleje na caly Bozy dzień ;)a chce jeszcze zajsc do sklepu :)za dwie i pól godz moj juz w domku bedzie :)lubie z nim czas spedzać
az lzej jak wczesniej w domu jest nie jestem sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:32
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ja i tak wstaje o tej dzien w dzień bo mojemu kanapki do pracy robie i ja mleko gotuje bo on tez rano mleko cacao lubi wypic ja mleko pije i jem chleb z dżemem no taki ten dzem dobry ze jem co dziennie
no i witaminy biore o regularnej godz czyli 6
) dzien w dzien
E to ty dobra kobieta jesteśJa mojemu nie robię śniadań do pracy a jak wychodzi to się przewracam na drugi bok. Czasem nawet nie wiem, że wyszedł. Ale ja sama chodzę do pracy a on wychodzi dużo wcześniej niż ja wstaję więc to może dlatego
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
hehe mój też jak wstaje to po 5 i ani mi się śni żeby wstawać
w domu sobie coś wszamie na szybko bo on byle czego nie zje;) zdrowa dieta
a w wojsku i tak jakieś śniadanie mają
ale lubię jak mamy np wolny weekend i sobie siadamy rano wszyscy przy stole albo na tarasie jak jest ciepło i wszystkie rzeczy wyciągamy do jedzenia na stółjest herbata w dzbanku:) jajka, paróweczki:)
no i lubię jak wracam z pracy zasiadam za stołem a mąż podaje obiad:DKrysti, Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:E to ty dobra kobieta jesteś
Ja mojemu nie robię śniadań do pracy a jak wychodzi to się przewracam na drugi bok. Czasem nawet nie wiem, że wyszedł. Ale ja sama chodzę do pracy a on wychodzi dużo wcześniej niż ja wstaję więc to może dlatego
to juz w tradycje się zmienilo raczej