Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi na tym genetycznym tak zrobila zdjecia chyba z zazdrosci takie brzydkie widzialam fajniejsze ulozenie dziecka to nie robila ,zazdrosna widac byla ze my szczesliwi nieraz tak jest trafisz na jebniętą .Chyba za zycze sobie by mi inna pani robila usg bo moj mówi ze nawet za mocno uciskala mi brzuch co mu się nie spodobalo ,zmienie powiem ze chcem by mi ta pani pierwsza robila co pierwsze usg mi zrobila no taka babka sympatyczna nadaje się do tego usg . Jak nie prywatną klinike wybiore .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i ja już też po wizycie
mega szczęśliwa, dzidziol spał chyba bo nie chciał współpracować i musiałam bujać się żeby się profilem ustawił. Ale dało rade
przezierność 1,6 crl ok 67 mm nie pamiętam dokładnie, prawdopodobnie dziewczynka bo jajek nie było widać, ale możliwe, że pępowina przykryła
więc za 4 tyg się okaże. Jak to dziecko będzie takie spokojne po urodzeniu to będzie szok
Wszystkie narządy oki i mam piękne zdjęcie z profilu. Wg usg 13t 4d czyli w sumie ciągle tak samo, te parę dni już nie będę zmieniać suwaczka. Gin się śmiała, że ja jak pierworódka, nic po mnie nie widać
Eweliśka, KasiaKwiatek, Krysti, Robotka1, Amy, MartaAlvi, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka dałam większe już, teraz lepiej widać?
Eweliśka ja kupiłam już troszkę ciuszków, ale wszystkie uniwersalne, lubię beże, kremy i błękity...no i żaby więc spoko, co się nie okaże będą dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:16
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgucha wrote:No i ja już też po wizycie
mega szczęśliwa, dzidziol spał chyba bo nie chciał współpracować i musiałam bujać się żeby się profilem ustawił. Ale dało rade
przezierność 1,6 crl ok 67 mm nie pamiętam dokładnie, prawdopodobnie dziewczynka bo jajek nie było widać, ale możliwe, że pępowina przykryła
więc za 4 tyg się okaże. Jak to dziecko będzie takie spokojne po urodzeniu to będzie szok
Wszystkie narządy oki i mam piękne zdjęcie z profilu. Wg usg 13t 4d czyli w sumie ciągle tak samo, te parę dni już nie będę zmieniać suwaczka. Gin się śmiała, że ja jak pierworódka, nic po mnie nie widać
moje tez takie spokojne bylo ze musialam ruszac brzuszkiem
mówią ze jak matka spokojna to i dziecko
-
KasiaKwiatek wrote:Robotka dałam większe już, teraz lepiej widać?
Eweliśka ja kupiłam już troszkę ciuszków, ale wszystkie uniwersalne, lubię beże, kremy i błękity...no i żaby więc spoko, co się nie okaże będą dobre
najwyżej się powymieniamy na forum jak ktoś sie z nie wstrzeli z kolorkami:)KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:W ogóle nie będziemy chrzcić dziecka. Co prawda będę musiała stoczyć nie małą batalię z teściową ale już jestem na to psychicznie nastawiona. Z brakiem ślubu kościelnego sobie poradziła to i z brakiem chrzcin sobie poradzi. Co nie znaczy, że nie zorganizujemy dla dziecka uroczystości na której "przedstawimy" je rodzinie.
ADK, u mnie prawdopodobnie tak samo, bo mój TŻ jest ateistą i stwierdził, że dziecko ma samo zdecydować i jeśli będzie chciało, to się je ochrzci. Ma samo podjąć decyzję. W sumie trochę się z tym zgadzam, kuzynka też dwie córy chrzciła przed samą Komunią i problemu nie było. A wielkiej fety to ja nie potrzebuję wcale. Tylko ciekawe co na to najbliższa rodzina...
U mnie już kreskę na brzuszku trochę widać, ale bladziochem nie jestem, więc się spodziewałam. A brodawki mi pociemniały niesamowicie.
Ja mam nadzieję, że na następnym usg, po 22.10 już się dowiem czy chłopak czy dziewuszka. Kuzynka miała taką sytuację, że całą ciążę usg wskazywało na chłopca a urodziła się dziewczynka. I bądź tu mądry.Ale to było 9 lat temu, więc może teraz sprzęt już trochę lepszy jest a i lekarze doświadczenie mają większe.
Gratuluję wszystkim dobrych wieści. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny