Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem
Groszek ZDROWY!!!
przezierność 1,8
CRL 60mm
jesteśmy więksi niż wskazuje om, już trzeci raz usg to potwierdza, mamy 4 dni do przodu więc zmieniamy suwaczek
aaa i według lekarza raczej CHŁOPACZEK, ale potwierdzimy za miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:49
Krysti, Bambi85, Robotka1, Eweliśka, Amy, mantissa, MartaAlvi, Justinka, Fasia, shimmer_lip, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe mój też jak wstaje to po 5 i ani mi się śni żeby wstawać
w domu sobie coś wszamie na szybko bo on byle czego nie zje;) zdrowa dieta
a w wojsku i tak jakieś śniadanie mają
ale lubię jak mamy np wolny weekend i sobie siadamy rano wszyscy przy stole albo na tarasie jak jest ciepło i wszystkie rzeczy wyciągamy do jedzenia na stółjest herbata w dzbanku:) jajka, paróweczki:)
no i lubię jak wracam z pracy zasiadam za stołem a mąż podaje obiad:Dmy też razem obiad jemy nigdy osobno
jak moj wraca to ja gotuje tak by obiad byl gorący nie podgrzewam np ziemniaków czy sosu
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:jestem
Groszek ZDROWY!!!
przezierność 1,8
CRL 60mm
jesteś więksi niż wskazuje om, już trzeci raz usg to potwierdza, mamy 4 dni do przodu więc zmieniamy suwaczek
aaa i według lekarza raczej CHŁOPACZEK, ale potwierdzimy za miesiącsuper dzidzia zdrowa jest ,fajnie ze wszystkie przechodzimy przez te momenty napięte
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya kręcił się
rączki przy buźce trzymał, potem machał sobie, widziałam wyraźnie rączki, nóżki, paluszki
lekarz zbadał wszystkie organy-wzorowo, przepływy żyle też super, serduszko 154u/m, spokojnie i równo pracuje
mam nagrane 5 minut filmiku, także z obrazem 3d
normalnie szczęśliwa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:49
Robotka1, Krysti, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
oo Krysti pamiętałaś
no a jak:D nie mam chrześniaków to u Ciebie mogę być
KASIA super wiadomości:D u nas też przezierność 1.8 była tydzeń temu:D
chłopak? wooow:) ale byś miała fajnie, dwie dziewczynki i chłopuściekawe jak to będzie na kolejnych wizytach:)
ile z nas dowie się na 100% o płci a ile zostanie odprawionych z kwitkiem bo np dzidzi sie odwróci;)
KRYSTI no my buziaczki dawaliśmy sobie przez 6 lat:D teraz jakoś to zanikło:) od czasu do czasu dostanę ale ja jestem uparciuch i nigdy prawie pierwsza nie podejdęjeśli chodzi o sex lub przytulanki zwykłe:D
zawsze czekam na jego ruch;)
wiem wiem dupa jestem;)KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:jestem
Groszek ZDROWY!!!
przezierność 1,8
CRL 60mm
jesteśmy więksi niż wskazuje om, już trzeci raz usg to potwierdza, mamy 4 dni do przodu więc zmieniamy suwaczek
aaa i według lekarza raczej CHŁOPACZEK, ale potwierdzimy za miesiąc
Cudnie!!!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylekarz powiedział, że nie daje pewności bo malutki to człowiek jeszcze, ale stwierdził, że raczej chłopak, mamy do niego przyjść w 16 tyg, że wtedy będzie mógł już z pewnością nam powiedzieć płeć bez "wróżenia"
ale śmiali się z moim K, że to co teraz widzą to już taka "miniantenka" ale pan doktor stwierdził, że skoro człowieczek mały to trudno szukać anteny w rozmiarze africansizeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:54
Robotka1, Klaudia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:oo Krysti pamiętałaś
no a jak:D nie mam chrześniaków to u Ciebie mogę być
KASIA super wiadomości:D u nas też przezierność 1.8 była tydzeń temu:D
chłopak? wooow:) ale byś miała fajnie, dwie dziewczynki i chłopuściekawe jak to będzie na kolejnych wizytach:)
ile z nas dowie się na 100% o płci a ile zostanie odprawionych z kwitkiem bo np dzidzi sie odwróci;)
KRYSTI no my buziaczki dawaliśmy sobie przez 6 lat:D teraz jakoś to zanikło:) od czasu do czasu dostanę ale ja jestem uparciuch i nigdy prawie pierwsza nie podejdęjeśli chodzi o sex lub przytulanki zwykłe:D
zawsze czekam na jego ruch;)
wiem wiem dupa jestem;)) moja suka cieczke ma i majty nosi bo nie ma wyjscia opierdzielila by mi wszystko ale ona czysta jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:czy ktoś z was oreinetuje się może czy w rosmanie są już kosmetyki Palmers??czytałam wcześniej że miały być sprowadzane ale nie chce mi sie iść i sprawdzać:)jak któraś z was wie bede wdzięczna:)
napewno są w super pharm i hebe -
Krysti mój na zdjęciu 3D wyszedł jak kosmita:P dlatego nie lubię zdjęć 3D. może potem będą ładniej wychodzić jak dzidzia będzie wyraźniejsza:)
na razie wystarczy mi 2D:) przynajmniej widzę części ciała:)
KASIA podobno narządy płciowe na tym etapie niewiele się różnią między płciami- oboje mają ten niby penisek:) dziewczynkom on potem zanika a chłopcom się wydłuża:DKasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny