X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, Agucha super wieści przyniosłyście dzisiaj!
    Mam nadzieję, że moje jutrzejsze będą równie optymistyczne :)

A mnie energia rozpiera od kilku dni. Sprzątam dom jak szalona, mam siły na wszystko :D Czuje się wspaniale. Mąż mi puścił radio (jakoś sama na to nigdy nie wpadnę) i to wprawiło mnie w tak piękny nastrój że mam ochotę skakać z radości :D
    Dziś przychodzą do mnie koleżanki więc się trochę rozerwę. Ploty zawsze spoko :)

Miłego dnia Dziewuszki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:53

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tutaj są super rzeczy z minky. https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?fref=pb&hc_location=profile_browser Na razie można zamawiać na fejsie, ale sklepik podobno będzie niedługo działał osobno. Jak będę miała łóżeczko, to na pewno zamówię taki komplecik z ochraniaczami i komplet pościeli z kocykiem do wózka. Są takie śliczne!

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa ja już mam śliczny kocyk z minky :) oczywiście z żabką
    polecam dziewczyny, super są te rzeczy, na pewno dokupię komplet do łóżeczka

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny dobrych wieści!!! ja też już bym chciała wiedzieć kto tam mieszka w moim brzuszku, ale obiecała sobie, że pójdę dopiero w 18 tyg.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na pewno zakupie taki kocyk z minky, ale nie wiem, czy pościel to taka super sprawa? Dziecko nie będzie się pod tym pocić albo co? Chyba mało przepuszczalny taki polar? Nie wiem, może gadam głupoty a to całkiem możliwe :P

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile komplet takiej pościeli? z ochraniaczem?? bo nigdzie nie mogę znaleźć;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok zmykam do juterka:D nie produkujcie za dużo:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/posciel-4cz-dwustronny-ochraniacz-minky-kulki-sowy-i4648426447.html tutaj np 74zł, ale pościel jest cała bawełniana np. Tylko ochraniacz jest z minky ;) Zapisałam sobie do ulubionych i taką sobie zakupie :) Można samemu skomponować wszystko

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wiem jak to z tą pościelą, będę musiała poczytać, ale kocyk i podusia do wózka fajna sprawa. I nawet nie są jakieś porażająco drogie. :)

A dziś zamówiłam sobie pierwszą ciążową rzecz czyli ocieplane legginsy ciążowe. :) Na taką porę idealne. :)
    Ktoś tak wcześniej o kurtki na zimę pytał. Ja na pewno nie kupię nówki na te kilka miesięcy, bo po prostu uważam, że się nie opłaca, liczę, że w listopadzie się w tą, w której chodziłam ostatnie dwa lata, zmieszczę, bo jest rozmiar większa. Później będę się rozglądać po lumpkach za jakąś większą, albo może uda mi się od kogoś ciążową używkę kupić, ale przy moich 153 cm może być ciężko. :P

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja jestem już za to dzisiaj wykończona. Siedzę jeszcze w pracy i czuję jak mi się oczy zamykają. A taka piękna pogoda u mnie w mieście, że aż szkoda nie pójść dzisiaj na spacer. Ludzie normalnie w krótkich spodenkach i rękawkach chodzą tylko ja długie jeasny i sweter nierozpinany nawet. No cóż... Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jak wychodzę z domu to jest zimno a prognozy pogody nie oglądam :D

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Dziewczyny, tutaj są super rzeczy z minky. https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?fref=pb&hc_location=profile_browser Na razie można zamawiać na fejsie, ale sklepik podobno będzie niedługo działał osobno. Jak będę miała łóżeczko, to na pewno zamówię taki komplecik z ochraniaczami i komplet pościeli z kocykiem do wózka. Są takie śliczne!

Piękne ja też tylko czekam kto to będzie i kupuje:)
    Pełno Minky na allegro i ceny podobne do La millou.

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:19

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wg mnie to zdecydowanie za wcześnie żeby poznać płeć. Ja miałam usg w tym czasie co Ty i ginekolog powiedziała, że za 4 tyg jak się zjawię to wtedy zobaczymy kto mieszka w brzuszku :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dziewczyny a która z Was dowiedziała się o przypuszczalnej płci dziecka najszybciej? W sensie w jakim wieku ciąży?
    Za tydzień w czw mam usg genetyczne. To będzie 12+1 ale wg ostatniego usg jesteśmy troszkę starsi o 2 dni chyba. Jest szansa że coś zobaczę? Kurdę pocieszam się myślą że u mnie wystarczy jak tylko jeden maluch pokaże co ma między nogami :P Może będą współpracowały....
    Ja 13t 0d mam przypuszczenie że dziewczyna :) Dzidziol starszy o 4 dni :) Potwierdzimy na połówkowym :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny wizyt i zdrowych maluchów :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj znowu poczułam dzidziusia i to znowu kiedy go przycisnełam spodniami. Biedne dziecko moje, może w weekend uda mi się wyskoczyć na zakupy i zaopatrzyć się w spodnie ciążowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:27

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:

Ostatnio czuje pleśń cokolwiek bym nie jadła. jakaś masakra. Teraz mi woda nie smakuje bo wyczuwam jakis posmak minerałów...boże czym mnei jeszcze zaskoczy ta ciąża ;)
    podobnie jak u mnie, jednego dnia to wszędzie szukałam w domu czegoś zgniłego bo tak mi śmierdziało i nic nie znalazłam, 2 dni później kroje jabłko do owsianki a ono w środku przy pestkach zaczęło się psuć, na zewnątrz były ładne,twarde i to było własnie to co czułam, mąż się śmiał że można mnie na polowanie zabrać zamiast psa myśliwskiego

Amy, sylvia007 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Dziewczyny a która z Was dowiedziała się o przypuszczalnej płci dziecka najszybciej? W sensie w jakim wieku ciąży?
    Za tydzień w czw mam usg genetyczne. To będzie 12+1 ale wg ostatniego usg jesteśmy troszkę starsi o 2 dni chyba. Jest szansa że coś zobaczę? Kurdę pocieszam się myślą że u mnie wystarczy jak tylko jeden maluch pokaże co ma między nogami :P Może będą współpracowały....
    moj lekarz mi robil badanie genetyczne w polowie 13 tygodnia i już znał płeć maluchów, więc jak dobrze pójdzie to się wstępnie dowiesz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:33

• mantissa Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wy też tak czasami macie, że was tak jakby zatyka w klatce piersiowej i ciężej się oddycha. Ja tak mam chwilami. Żebym jeszcze po przeziębieniu była, to bym pomyślała, że nie doleczyłam czy coś ale zdrowiutka jestem. Wyczytałam tu: http://babyonline.pl/10-dziwnych-dolegliwosci-w-ciazy,dolegliwosci-w-ciazy-artykul,5438,r1p1.html że to niby normalne, ale jestem ciekawa czy któraś z was też tak ma.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Ewelcia ja byłam dziś, 12+1 a wyszło że 12+4 i być może synek, ale do potwierdzenia za miesiąc bo bez żadnej pewności :)

Ewelcia lubi tę wiadomość

‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ