Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia, Agucha super wieści przyniosłyście dzisiaj!
Mam nadzieję, że moje jutrzejsze będą równie optymistyczne
A mnie energia rozpiera od kilku dni. Sprzątam dom jak szalona, mam siły na wszystkoCzuje się wspaniale. Mąż mi puścił radio (jakoś sama na to nigdy nie wpadnę) i to wprawiło mnie w tak piękny nastrój że mam ochotę skakać z radości
Dziś przychodzą do mnie koleżanki więc się trochę rozerwę. Ploty zawsze spoko
Miłego dnia Dziewuszki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:53
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, tutaj są super rzeczy z minky. https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?fref=pb&hc_location=profile_browser Na razie można zamawiać na fejsie, ale sklepik podobno będzie niedługo działał osobno. Jak będę miała łóżeczko, to na pewno zamówię taki komplecik z ochraniaczami i komplet pościeli z kocykiem do wózka. Są takie śliczne!
-
nick nieaktualny
-
Ja też na pewno zakupie taki kocyk z minky, ale nie wiem, czy pościel to taka super sprawa? Dziecko nie będzie się pod tym pocić albo co? Chyba mało przepuszczalny taki polar? Nie wiem, może gadam głupoty a to całkiem możliwe
-
http://allegro.pl/posciel-4cz-dwustronny-ochraniacz-minky-kulki-sowy-i4648426447.html tutaj np 74zł, ale pościel jest cała bawełniana np. Tylko ochraniacz jest z minky
Zapisałam sobie do ulubionych i taką sobie zakupie
Można samemu skomponować wszystko
-
Ja też nie wiem jak to z tą pościelą, będę musiała poczytać, ale kocyk i podusia do wózka fajna sprawa. I nawet nie są jakieś porażająco drogie.
A dziś zamówiłam sobie pierwszą ciążową rzecz czyli ocieplane legginsy ciążowe.Na taką porę idealne.
Ktoś tak wcześniej o kurtki na zimę pytał. Ja na pewno nie kupię nówki na te kilka miesięcy, bo po prostu uważam, że się nie opłaca, liczę, że w listopadzie się w tą, w której chodziłam ostatnie dwa lata, zmieszczę, bo jest rozmiar większa. Później będę się rozglądać po lumpkach za jakąś większą, albo może uda mi się od kogoś ciążową używkę kupić, ale przy moich 153 cm może być ciężko. -
Jejku ja jestem już za to dzisiaj wykończona. Siedzę jeszcze w pracy i czuję jak mi się oczy zamykają. A taka piękna pogoda u mnie w mieście, że aż szkoda nie pójść dzisiaj na spacer. Ludzie normalnie w krótkich spodenkach i rękawkach chodzą tylko ja długie jeasny i sweter nierozpinany nawet. No cóż... Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jak wychodzę z domu to jest zimno a prognozy pogody nie oglądam
-
mantissa wrote:Dziewczyny, tutaj są super rzeczy z minky. https://www.facebook.com/pages/NIETUZINKOWO/197369893652927?fref=pb&hc_location=profile_browser Na razie można zamawiać na fejsie, ale sklepik podobno będzie niedługo działał osobno. Jak będę miała łóżeczko, to na pewno zamówię taki komplecik z ochraniaczami i komplet pościeli z kocykiem do wózka. Są takie śliczne!
Piękne ja też tylko czekam kto to będzie i kupuje:)
Pełno Minky na allegro i ceny podobne do La millou. -
Ewelcia wg mnie to zdecydowanie za wcześnie żeby poznać płeć. Ja miałam usg w tym czasie co Ty i ginekolog powiedziała, że za 4 tyg jak się zjawię to wtedy zobaczymy kto mieszka w brzuszku
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Dziewczyny a która z Was dowiedziała się o przypuszczalnej płci dziecka najszybciej? W sensie w jakim wieku ciąży?
Za tydzień w czw mam usg genetyczne. To będzie 12+1 ale wg ostatniego usg jesteśmy troszkę starsi o 2 dni chyba. Jest szansa że coś zobaczę? Kurdę pocieszam się myślą że u mnie wystarczy jak tylko jeden maluch pokaże co ma między nogamiMoże będą współpracowały....
Dzidziol starszy o 4 dni
Potwierdzimy na połówkowym
-
A ja dzisiaj znowu poczułam dzidziusia i to znowu kiedy go przycisnełam spodniami. Biedne dziecko moje, może w weekend uda mi się wyskoczyć na zakupy i zaopatrzyć się w spodnie ciążowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:27
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:
Ostatnio czuje pleśń cokolwiek bym nie jadła. jakaś masakra. Teraz mi woda nie smakuje bo wyczuwam jakis posmak minerałów...boże czym mnei jeszcze zaskoczy ta ciążaAmy, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny a która z Was dowiedziała się o przypuszczalnej płci dziecka najszybciej? W sensie w jakim wieku ciąży?
Za tydzień w czw mam usg genetyczne. To będzie 12+1 ale wg ostatniego usg jesteśmy troszkę starsi o 2 dni chyba. Jest szansa że coś zobaczę? Kurdę pocieszam się myślą że u mnie wystarczy jak tylko jeden maluch pokaże co ma między nogamiMoże będą współpracowały....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 18:33
-
Dziewczyny, czy wy też tak czasami macie, że was tak jakby zatyka w klatce piersiowej i ciężej się oddycha. Ja tak mam chwilami. Żebym jeszcze po przeziębieniu była, to bym pomyślała, że nie doleczyłam czy coś ale zdrowiutka jestem. Wyczytałam tu: http://babyonline.pl/10-dziwnych-dolegliwosci-w-ciazy,dolegliwosci-w-ciazy-artykul,5438,r1p1.html że to niby normalne, ale jestem ciekawa czy któraś z was też tak ma.
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Dziewczyny a która z Was dowiedziała się o przypuszczalnej płci dziecka najszybciej? W sensie w jakim wieku ciąży?
Ewelcia lubi tę wiadomość