Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzień dobry
przejrzałam 2 ostatnie strony i widzę, że Anka nadal w dwupaku a Bambi szykuje się do szpitala. No i wczoraj nam obrodziło w dzidziusie! Gratulacje dla wszystkich Mamuś
oczekującym życzę szybkich porodów bez komplikacji
nie mam wcale czasu na forum bo Ala dba, abym świata poza nią nie widziała. Od wczoraj w domku, zaliczyłyśmy dobę fototerapii przed wyjściem. Pokarmu mam mnóstwo, ale mój mały leniuszek śpi po 2 łykach z cyca zasypia i się nie daje dobudzić także ciągle walczę aby jadła a ciągnąć jej się nie chce. Ratuje mnie laktator (polecam lovi elektryczny) i nakładki na brodawki.
Może jakaś dobra dusza wyśle mi streszczenie tygodnia na priv?strasznie jestem ciekawa co u Was. Plis plis plis. Obiecuję, że będzie mnie więcej jak trochę opanuję macierzyńskie klimaty.
Buziole KwietnióweczkiLali, Fasia, Nadzieja84, Bambi85, Angela89, weronika86, Aguś86, KasiaKwiatek, Rudzia, Murraya, Agusiek89, iwonka1077, Krysti, Eweliśka, Ida, Gosha, lysinka, Ewelcia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Ja od poczatiu grudnia bralam po 3 dni - fluomizin, pimafucin i lactovaginal na zmiane. Nie wiem czy teraz cos brac. Mialam juz 3 razy pobierany wymaz z kanaku szyjki macicy, ktory nie wykazal zadnych bakterii takze nie sadze aby cos tam bylo
-
To co zobaczyłam właśnie na wkładce to przeszło moje najśmielsze oczekiwania... boshe fujjjjjjjjjj to był mega krwisto-brązowy czop! to co miałam wcześniej, czy nawet wczoraj to było przy tym pikuś! aż strzeliłam fote hehe może przyda się do celów naukowych
malinka1984, weronika86, Aguś86, KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, MartaAlvi, Murraya, Agusiek89, iwonka1077, Eweliśka, Gosha, Ewelcia, sylvia007, lysinka lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:To co zobaczyłam właśnie na wkładce to przeszło moje najśmielsze oczekiwania... boshe fujjjjjjjjjj to był mega krwisto-brązowy czop! to co miałam wcześniej, czy nawet wczoraj to było przy tym pikuś! aż strzeliłam fote hehe może przyda się do celów naukowych
Justinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
No Agus zepnij sie na 1 kwietniato sie spotkamy, ja pewnie tam bede tkwic. Jeszcze wczesniej pytalas czuy porody tez widzialam- no oczywiscie :p, akurat nie na Polnej ale to chyba bez roznicy...i krocze tez szylam
i rozne takie atrakcje. Teraz na szczescie obracam sie w swojej dzialce, ale co zapamietalam z porodowki to moje
.
Liloe super ze w domku. Wiem ze wisze Ci streszczenie ale jakos ostatnio po lebkach sie udzielalam i mam pustke w glowie. Ale moze cos ogarne jak mnie nikt nie uprzedzi.
Weekend zamierzam wykorzystac na maksa, skoro mnie uziemiaja od wtorku, wiec za duzo mnie tu nie bedzie, ale to nie znaczy ze rodze
A i kto zgadnie jaka wage Leosia pokazalo usg- dla ulatwienia powiem ze prawie spadlam z tej kozetki jak to zobaczylam, ale uzgodnilismy zgodnnie z ginem ze ta glowa na gorze, nieucisnieta zawyza.
Fasia masz privaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 21:35
Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
Spokojnie nie pokaże
nawet mężowi nie pokazywałam, ale fote strzeliłam a co hehe w poprzedniej w ogóle nie widziałam na oczy czopa, nawet chyba jego fragmentów... a teraz kilka było wcześniej takich małych czystych, wczoraj większy czysty glutek z krwią, ale teraz to było tego sporo i mega brązowo-krwiste... no nic zobaczymy kiedy coś się rozkręci
ponoć może w ciągu 24h... ale nie nakręcam się
Jestem przynajmniej spokojna że synek u dziadków, więc może dziać się wszystkoNadzieja84, mf lubią tę wiadomość
-
no usg pokazalo 3870g , ale wynik zafalszowany prawdopodobnie przez ta glowke, gin mu daje tak 3500 realnie. ciekawe ... chociaz brzuszek tez wyprzedza o 2 tyg wiek ciazy , udko tyko odpowiada wiekowi ciazy ale ciezko bylo je zmierzyc bo dzidź nisko siedzi.
Lali, Nadzieja84, Justinka, Rudzia, Fasia, Murraya, Krysti, Eweliśka, Gosha, liloe, lysinka lubią tę wiadomość
-
A myślałam, że co najmniej 4 kg
To dobrze, że masz to cc
No stress
Liloe super, że w domku. Jak będę miala chwile to może pokusze się o streszczenie, ale teraz to idę spać, bo po poprzedniej nocy padam na pyszczek
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 21:51
Bambi85, liloe lubią tę wiadomość