X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Krysti a ile waży?
    Oni wagi tak nie podają jak w pl ale Ignaś po zmierzeniu juz ponad normę ostatnio był w tabeli dlatego test na cukrzyce robili i huj wyszedł nie mam cukrzycy powiedzieli po ojcu duży ooo 1 go bede wiedzieć dokładnie wagę i jak bede rodzic .

Ulka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niestety i u nas pojawiła sie dziś kolka, pozycja na leniwca na ręku działa cuda. Dzis pilnowalam tego co jem i niestety nie uchronilo to nas od kolki.Dźwięk suszarki tez trochę pomaga i termofor tez

No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie. :)

Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle. :)

Ulcia, już blizej niz dalej. :)

Ulka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
    rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
    jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
    ułatwić poród :/

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm mi nic nie szczyrka :P

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Fasia, ale ja to usłyszałam po raz pierwszy i może dlatego się tak przejełam :D

A to rozumiem. Tez bym się w takim razie przejęła. Zobaczymy czy się sprawdzi :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Krysti jak taki duży to powinni cc zrobić zwłaszcza,że miałaś też z sercem problemy. Domagaj się jakby powyżej 4 kg miał.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie. :)

Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle. :)

Ulcia, już blizej niz dalej. :)
    U nas dziś to chyba zaparcia bardziej jednak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Kurcze Krysti jak taki duży to powinni cc zrobić zwłaszcza,że miałaś też z sercem problemy. Domagaj się jakby powyżej 4 kg miał.
    Ja bede walczyć nie odpuszcze jak co moj sie śmieje bo brzuszek mam duży i mnie w kościach mowi ze olejem nasmaruje :D bo pod ciężarem jak wstaje czy obracam się normalnie kości strzelają :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara się robie :) moj Ignaś stópki dzis wystawia :) Oh coś czuje ze te ostatnie dni do porodu bedą najgorsze . Z wyra dupę ciężko podnieść no nie ciekawie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super foty na f Śliczne <3

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze chyba całkiem przeszly, plecy tylko bolą. Wykonczyc się można.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna jesteś Aniu bo zwariować idzie. Sama nie wiesz juz co masz robic.

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Dawno już nie wstałam o takiej porze a w zasadzie już koło 2 było po spaniu ale jeszcze walczyłam :) ogarnęłam już swoją wioskę online :) pograłam w kulki na kurniku i teraz nie wiem, chyba jakiś serial przyjdzie mi włączyć :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu wykoczyc się idzie bol mnie budzi boku na ktorym spie i tak zmieniam raz na tej raz na tej nie wytrzymam :/ drętwieje noga ciazowa poducha nawet nie pomaga .

Anka wspolczuje ci meczy cię niezle !

Ja juz jak babcia nie sadzilam ze mi w kosci popalic da ::/

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku! Czy skurcz może trwać ok 10 min? Byłam wieczorem u poloznych żemnie sttasznie spina, kazały nospę wziac... Tetaz obudził mnie taki skurczybyk że szok! Trzyma już z 10 min i do tego krewski ból miesiaczkowy taki że aż mi lzy w oczach stoją:'( wzięłam dwie nospy forte na raz i czekam na rozwoj....i się cholera strasznie boję :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia mozliwe ze akcja ci się porodowa ruszyla ,a tu cc masz miec czu naturalny . Kuzwa wspolczuje normalnie ! Trzymajà cię zamiast Cc zrobic ,tez chorzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie boj sie kochana bedzie dobrze przejdzie ci chyba ze to napeawde juz pprodowe skurcze . Sciskam mocno :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:05

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cc... Wiesz najgorsze że poza tym pieprzonym długim skurczem i mocnym bolen w dole brzucha nic mi nie jest... Nie wiem czy siedzieć czy leżeć:'( spina mnie co 3-4 min i trzyma 7-10..

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Cc... Wiesz najgorsze że poza tym pieprzonym długim skurczem i mocnym bolen w dole brzucha nic mi nie jest... Nie wiem czy siedzieć czy leżeć:'( spina mnie co 3-4 min i trzyma 7-10..
    Sory ewelcia nacislo mi się ze lubię przypadkiem zamiast cytuj !

Kuzwa to mozesz juz rodzic ale lepiej niech cc robią no poczekaj jak sytuacja się rozkreci to napewno cię zabiorą na cc .

‹‹ 3887 3888 3889 3890 3891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ