Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlka84 wrote:Krysti a ile waży?
Ulka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Niestety i u nas pojawiła sie dziś kolka, pozycja na leniwca na ręku działa cuda. Dzis pilnowalam tego co jem i niestety nie uchronilo to nas od kolki.Dźwięk suszarki tez trochę pomaga i termofor tez
No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie.
Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle.
Ulcia, już blizej niz dalej.Ulka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
ułatwić poród -
nick nieaktualnymantissa wrote:No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie.
Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle.
Ulcia, już blizej niz dalej. -
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Kurcze Krysti jak taki duży to powinni cc zrobić zwłaszcza,że miałaś też z sercem problemy. Domagaj się jakby powyżej 4 kg miał.
bo pod ciężarem jak wstaje czy obracam się normalnie kości strzelają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoziu wykoczyc się idzie bol mnie budzi boku na ktorym spie i tak zmieniam raz na tej raz na tej nie wytrzymam
drętwieje noga ciazowa poducha nawet nie pomaga .
Anka wspolczuje ci meczy cię niezle !
Ja juz jak babcia nie sadzilam ze mi w kosci popalic da : -
Dziewczyny ratunku! Czy skurcz może trwać ok 10 min? Byłam wieczorem u poloznych żemnie sttasznie spina, kazały nospę wziac... Tetaz obudził mnie taki skurczybyk że szok! Trzyma już z 10 min i do tego krewski ból miesiaczkowy taki że aż mi lzy w oczach stoją:'( wzięłam dwie nospy forte na raz i czekam na rozwoj....i się cholera strasznie boję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Cc... Wiesz najgorsze że poza tym pieprzonym długim skurczem i mocnym bolen w dole brzucha nic mi nie jest... Nie wiem czy siedzieć czy leżeć:'( spina mnie co 3-4 min i trzyma 7-10..
Kuzwa to mozesz juz rodzic ale lepiej niech cc robią no poczekaj jak sytuacja się rozkreci to napewno cię zabiorą na cc .