Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Krysti a ile waży?
    Oni wagi tak nie podają jak w pl ale Ignaś po zmierzeniu juz ponad normę ostatnio był w tabeli dlatego test na cukrzyce robili i huj wyszedł nie mam cukrzycy powiedzieli po ojcu duży ooo 1 go bede wiedzieć dokładnie wagę i jak bede rodzic .

Ulka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :*

• mantissa Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Niestety i u nas pojawiła sie dziś kolka, pozycja na leniwca na ręku działa cuda. Dzis pilnowalam tego co jem i niestety nie uchronilo to nas od kolki.Dźwięk suszarki tez trochę pomaga i termofor tez

No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie. :)

Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle. :)

Ulcia, już blizej niz dalej. :)

Ulka84, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
    rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
    jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
    ułatwić poród :/

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm mi nic nie szczyrka :P

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka84 wrote:
    Fasia, ale ja to usłyszałam po raz pierwszy i może dlatego się tak przejełam :D

A to rozumiem. Tez bym się w takim razie przejęła. Zobaczymy czy się sprawdzi :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Krysti jak taki duży to powinni cc zrobić zwłaszcza,że miałaś też z sercem problemy. Domagaj się jakby powyżej 4 kg miał.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    No u nas to na szczęście jeszcze nie kolka, tylko krótkotrwały ból brzuszka. Ale chłopu lepiej idzie uspokajanie niż mnie. :)

Wercia, jutro nagram przy dziennym swietle. :)

Ulcia, już blizej niz dalej. :)
    U nas dziś to chyba zaparcia bardziej jednak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Kurcze Krysti jak taki duży to powinni cc zrobić zwłaszcza,że miałaś też z sercem problemy. Domagaj się jakby powyżej 4 kg miał.
    Ja bede walczyć nie odpuszcze jak co moj sie śmieje bo brzuszek mam duży i mnie w kościach mowi ze olejem nasmaruje :D bo pod ciężarem jak wstaje czy obracam się normalnie kości strzelają :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stara się robie :) moj Ignaś stópki dzis wystawia :) Oh coś czuje ze te ostatnie dni do porodu bedą najgorsze . Z wyra dupę ciężko podnieść no nie ciekawie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia super foty na f Śliczne <3

Fasia lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skurcze chyba całkiem przeszly, plecy tylko bolą. Wykonczyc się można.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 02:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna jesteś Aniu bo zwariować idzie. Sama nie wiesz juz co masz robic.

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :) Dawno już nie wstałam o takiej porze a w zasadzie już koło 2 było po spaniu ale jeszcze walczyłam :) ogarnęłam już swoją wioskę online :) pograłam w kulki na kurniku i teraz nie wiem, chyba jakiś serial przyjdzie mi włączyć :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu wykoczyc się idzie bol mnie budzi boku na ktorym spie i tak zmieniam raz na tej raz na tej nie wytrzymam :/ drętwieje noga ciazowa poducha nawet nie pomaga .

Anka wspolczuje ci meczy cię niezle !

Ja juz jak babcia nie sadzilam ze mi w kosci popalic da ::/

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku! Czy skurcz może trwać ok 10 min? Byłam wieczorem u poloznych żemnie sttasznie spina, kazały nospę wziac... Tetaz obudził mnie taki skurczybyk że szok! Trzyma już z 10 min i do tego krewski ból miesiaczkowy taki że aż mi lzy w oczach stoją:'( wzięłam dwie nospy forte na raz i czekam na rozwoj....i się cholera strasznie boję :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 04:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia mozliwe ze akcja ci się porodowa ruszyla ,a tu cc masz miec czu naturalny . Kuzwa wspolczuje normalnie ! Trzymajà cię zamiast Cc zrobic ,tez chorzy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia nie boj sie kochana bedzie dobrze przejdzie ci chyba ze to napeawde juz pprodowe skurcze . Sciskam mocno :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:05

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cc... Wiesz najgorsze że poza tym pieprzonym długim skurczem i mocnym bolen w dole brzucha nic mi nie jest... Nie wiem czy siedzieć czy leżeć:'( spina mnie co 3-4 min i trzyma 7-10..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Cc... Wiesz najgorsze że poza tym pieprzonym długim skurczem i mocnym bolen w dole brzucha nic mi nie jest... Nie wiem czy siedzieć czy leżeć:'( spina mnie co 3-4 min i trzyma 7-10..
    Sory ewelcia nacislo mi się ze lubię przypadkiem zamiast cytuj !

Kuzwa to mozesz juz rodzic ale lepiej niech cc robią no poczekaj jak sytuacja się rozkreci to napewno cię zabiorą na cc .

‹‹ 3887 3888 3889 3890 3891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ