X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba na odwrót powinno być z tymi skurczani co nie? Byłam wczoraj w tej dyżurce zasranej i mowie ze mam uczucie wciąż twardego brzucha i to tak orzez ponad godzinę!? To mi powiedziała..."ciąża blizniacza to może tak być. Brać nospę i odpoczywać" pierdzielona baba!!!! Kurwa poslucham to mam! Nazarlam się tej nospi i leze zdycham

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia trzymam kciuki za ciebie kochana bądz dzielna moze to tylko chwilowe ! Wody pij !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wysiadam meczy mnie bol pierdolonych bioder nog kurwa na plecach spac się nie da na siedząco bede spac :/ ide sprobuje jak nie to baranka o sciane zajebie :/

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję:|
    Spróbuje zasnąć zobaczymy czy się uda...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze to powiem jeśli kogoś uraze a nie mam takiego zamiaru
    Ale nie cierpię jak ktoś mowi ile lekarz daje czasu do porodu:P
    A od wczoraj mnie kurwica bierze:) ze w ogóle taki fajny lekarz mi się trafił i ważył się użyć tych frustrujacych słów!!

Krysti ja strzelanie w biodrach mam nawet i bez ciąży:)
    To normalne zdaza się:)
    A my z moim zaraz wyjeżdżamy na jednodniowe rekolekcje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 06:20

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu dzis pospane...aż do 6.35 :-D

Ewelcia zażądaj lekarza! Położne od razu zepną poślady. Pospałaś coś? Jak u Ciebie?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz :/

Dzień dobry dziewczyny

mf lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Najśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
    rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
    jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
    ułatwić poród :/
    Mi kręgosłup strzyka od jakiegoś czasu i stawy biodrowe ;) To chyba działanie relaksyny.

Wstaję i jadę jednak do wampirowni zrobić tylko mocz i morfologie. Wyniki mam z konca lutego i o ile te hbsy czy wry to spoko to jednak chyba mocz i morfo lepiej mieć jak najaktualniejsze.
    Miesiąc temu bym nie podejrzewala, że jeszcze raz pojadę pobrać krew :P

Nadzieja84, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana podczas śniadania.
    Ania biedna Ty , jakbys teraz zaczęła rodzić to ty sił nie będziesz miała:( Spróbuj może coś jeszcze pospać.

Ewela niestety takie twardnienia to chyba teraz norma, mnie wczoraj tak spinało, co kilka minut i czas był długi. Idź do dyżurki i powiedz , że chcesz rozmowy z lekarzem , bo chcesz rozmawiać z kimś kompetentnym. Chyba , że Panie mają zrobione dyplomy i wezmą odpowiedzialność na siebie w razie gdyby coś się stało.

Ja się witam w 38 tygodniu , podobno ciązy donoszonej. Brzuch z rana znów twardy ale da się przeżyć. Jeszcze 5 dni do wizyty u gina i USG. ZObaczymy jak moja blizna, obawiam i ostawiam wręcz , że się pięknie rozłazi i CC będzie przymusowe:(

iwonka1077, mf lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Jak tam Ania spałaś czy męczyłaś się? Współczuje Ci bo ja bym na Twoim miejscu nie wiedziała już co robić...Miejmy nadzieję,że wkrótce (ale jak będzie z kim dziecko zostawić) wody odejdą i już wątpliwości nie będzie a przede wszystkim przestaniesz się męczyć.

O to Kasiu pospałaś...ja to muszę się budzić na insulinę i śniadanko ale Ty? Idz spać sobota jest.

Robotka miłych rekolekcji tylko nie zacznij tam rodzić:) Mnie też denerwują insynuacje lekarzy co do porodu bo góra w tym tyg powinnam wg nich urodzić a tu nic...

Ewelcia jak się czujesz?

Krysti ten Twój Ignaś to niedobry spać nie daje daj klapa w pupę:)

Miłego dnia, ja już lepiej się czuję chociaż w maratonie to długo jeszcze nie pobiegnę.

Buziaki

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meczyłam się gdzieś do 2:30 a potem usnelam. Nie ukrywam, ciesze się, że jednak przeszło.

Jakaś dziwna ta ciąża :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zrobić dziecku śniadanie. Miłego dnia wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka kupiłam w ziarskim herbatę z liści malin i mam wiesiolek. Tylko teraz mi powiedz czy Ty łykasz te kapsułki czy aplikujesz dopochwowo...różnie piszą... :-)
    I zastanawiam się czy zacząć jak skończony 37 czy 38... W poniedziałek mam wizytę w szpitalu a w czwartek usg z pomiarami, chyba poczekam do czwartku...

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka współczuję... Kuźwa już teraz to nie wiadomo czy. lepiej jak łupnie porządnie, poród parę godzin i z głowy, czy jak Ty...na porodówce krótko ale tyle dni męczarni... Takie rozciągnięcie na raty i wyczerpana chodzisz...Nie mówiąc o nerwach... :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka masakra u Ciebie. To już się miesiąc rozkręca...

Ewelcia jak tam?

Ja powiem tylko tyle - chciałam rodzić sn i gdyby nie waga i duże prawdopodobieństwo przenoszenia tak bym rodziła. A okazuje się, że CC jest...fajne. Ja sobie bardzo chwalę. Straciła
    m trochę krwi bo okazało się że mam żylak w ścianie macicy ale szew mam piękny drenu nie było wszystko goi się jak na psie ;)
    pozdrowienia od Alicji wiszącej na cycu

KasiaKwiatek, mf, Lali, Eweliśka, Fasia, Ida, Jaga, natt, lysinka, Bambi85, maggie86, Aguś86, Justinka, Murraya, Nadzieja84, adk_1989, Angela89 lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Anka niech ruszy porzadnie na calego albo niech sie wstrzyma synek do nastepnej soboty, nie zapomnij dac mu od razu klapsa, ze tak mame wymeczyl;) pewnie sama z synem nie dasz rady odespac w dzien co?
    Krysti meczylas sie biedna tez w nocy:(
    A Ewelcia jak tam?? Mam nadzieje, ze przeszlo. Jestes w szpitalu a musisz prosic sie o pomoc, brak slow...

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ciesze sie, ze dobrze przeszlas cc:) pokazesz nam Alicje? Moze juz pokazalas a ja przegapilam?? Buziaki dla Ali :**

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spina się cały czas ale nie mam na razie tego bolu miesiaczkowego co w nocy.
    Dzisiejsza zmaina poloznych to porażka:|
    Zobaczymy co dalej...

Anka a Ty?
    Liloe dobrze że piszesz o tym cc bo im bliżej tym bardziej się boję. A jakie podali Ci znieczulenie do cięcia?

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :-)
    widze ze noc niezbyt spokojna...ania wspolczuje...ja mamnge bh bardzo silne od kilku dnini sa mega meczace a co dopiero gakie przy 5cm rozwarcia..w polsce nie ma opcji rodzenia w domu? czy ty nie chcesz?
    ewelcia i jak? jam sie czujesz?
    krysti to juz lada dzien, dasz rade matka! ja mam dzisiaj cos z brzuszkiem..3 razy z biegunka od 45min!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:37

KasiaKwiatek, weronika86, lysinka, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 3888 3889 3890 3891 3892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ