Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To chyba na odwrót powinno być z tymi skurczani co nie? Byłam wczoraj w tej dyżurce zasranej i mowie ze mam uczucie wciąż twardego brzucha i to tak orzez ponad godzinę!? To mi powiedziała..."ciąża blizniacza to może tak być. Brać nospę i odpoczywać" pierdzielona baba!!!! Kurwa poslucham to mam! Nazarlam się tej nospi i leze zdycham
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam ze to powiem jeśli kogoś uraze a nie mam takiego zamiaru
Ale nie cierpię jak ktoś mowi ile lekarz daje czasu do porodu:P
A od wczoraj mnie kurwica bierze:) ze w ogóle taki fajny lekarz mi się trafił i ważył się użyć tych frustrujacych słów!!
Krysti ja strzelanie w biodrach mam nawet i bez ciąży:)
To normalne zdaza się
A my z moim zaraz wyjeżdżamy na jednodniowe rekolekcje:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 06:20
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Najśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
ułatwić poródTo chyba działanie relaksyny.
Wstaję i jadę jednak do wampirowni zrobić tylko mocz i morfologie. Wyniki mam z konca lutego i o ile te hbsy czy wry to spoko to jednak chyba mocz i morfo lepiej mieć jak najaktualniejsze.
Miesiąc temu bym nie podejrzewala, że jeszcze raz pojadę pobrać krewNadzieja84, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana podczas śniadania.
Ania biedna Ty , jakbys teraz zaczęła rodzić to ty sił nie będziesz miała:( Spróbuj może coś jeszcze pospać.
Ewela niestety takie twardnienia to chyba teraz norma, mnie wczoraj tak spinało, co kilka minut i czas był długi. Idź do dyżurki i powiedz , że chcesz rozmowy z lekarzem , bo chcesz rozmawiać z kimś kompetentnym. Chyba , że Panie mają zrobione dyplomy i wezmą odpowiedzialność na siebie w razie gdyby coś się stało.
Ja się witam w 38 tygodniu , podobno ciązy donoszonej. Brzuch z rana znów twardy ale da się przeżyć. Jeszcze 5 dni do wizyty u gina i USG. ZObaczymy jak moja blizna, obawiam i ostawiam wręcz , że się pięknie rozłazi i CC będzie przymusowe:(iwonka1077, mf lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jak tam Ania spałaś czy męczyłaś się? Współczuje Ci bo ja bym na Twoim miejscu nie wiedziała już co robić...Miejmy nadzieję,że wkrótce (ale jak będzie z kim dziecko zostawić) wody odejdą i już wątpliwości nie będzie a przede wszystkim przestaniesz się męczyć.
O to Kasiu pospałaś...ja to muszę się budzić na insulinę i śniadanko ale Ty? Idz spać sobota jest.
Robotka miłych rekolekcji tylko nie zacznij tam rodzićMnie też denerwują insynuacje lekarzy co do porodu bo góra w tym tyg powinnam wg nich urodzić a tu nic...
Ewelcia jak się czujesz?
Krysti ten Twój Ignaś to niedobry spać nie daje daj klapa w pupę
Miłego dnia, ja już lepiej się czuję chociaż w maratonie to długo jeszcze nie pobiegnę.
Buziaki
Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka kupiłam w ziarskim herbatę z liści malin i mam wiesiolek. Tylko teraz mi powiedz czy Ty łykasz te kapsułki czy aplikujesz dopochwowo...różnie piszą...
I zastanawiam się czy zacząć jak skończony 37 czy 38... W poniedziałek mam wizytę w szpitalu a w czwartek usg z pomiarami, chyba poczekam do czwartku...Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka masakra u Ciebie. To już się miesiąc rozkręca...
Ewelcia jak tam?
Ja powiem tylko tyle - chciałam rodzić sn i gdyby nie waga i duże prawdopodobieństwo przenoszenia tak bym rodziła. A okazuje się, że CC jest...fajne. Ja sobie bardzo chwalę. Straciła
m trochę krwi bo okazało się że mam żylak w ścianie macicy ale szew mam piękny drenu nie było wszystko goi się jak na psie
pozdrowienia od Alicji wiszącej na cycuKasiaKwiatek, mf, Lali, Eweliśka, Fasia, Ida, Jaga, natt, lysinka, Bambi85, maggie86, Aguś86, Justinka, Murraya, Nadzieja84, adk_1989, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Dobry
Anka niech ruszy porzadnie na calego albo niech sie wstrzyma synek do nastepnej soboty, nie zapomnij dac mu od razu klapsa, ze tak mame wymeczyl;) pewnie sama z synem nie dasz rady odespac w dzien co?
Krysti meczylas sie biedna tez w nocy:(
A Ewelcia jak tam?? Mam nadzieje, ze przeszlo. Jestes w szpitalu a musisz prosic sie o pomoc, brak slow... -
Spina się cały czas ale nie mam na razie tego bolu miesiaczkowego co w nocy.
Dzisiejsza zmaina poloznych to porażka:|
Zobaczymy co dalej...
Anka a Ty?
Liloe dobrze że piszesz o tym cc bo im bliżej tym bardziej się boję. A jakie podali Ci znieczulenie do cięcia? -
dzien dobry
widze ze noc niezbyt spokojna...ania wspolczuje...ja mamnge bh bardzo silne od kilku dnini sa mega meczace a co dopiero gakie przy 5cm rozwarcia..w polsce nie ma opcji rodzenia w domu? czy ty nie chcesz?
ewelcia i jak? jam sie czujesz?
krysti to juz lada dzien, dasz rade matka! ja mam dzisiaj cos z brzuszkiem..3 razy z biegunka od 45min!