Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba na odwrót powinno być z tymi skurczani co nie? Byłam wczoraj w tej dyżurce zasranej i mowie ze mam uczucie wciąż twardego brzucha i to tak orzez ponad godzinę!? To mi powiedziała..."ciąża blizniacza to może tak być. Brać nospę i odpoczywać" pierdzielona baba!!!! Kurwa poslucham to mam! Nazarlam się tej nospi i leze zdycham

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia trzymam kciuki za ciebie kochana bądz dzielna moze to tylko chwilowe ! Wody pij !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 05:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wysiadam meczy mnie bol pierdolonych bioder nog kurwa na plecach spac się nie da na siedząco bede spac :/ ide sprobuje jak nie to baranka o sciane zajebie :/

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję:|
    Spróbuje zasnąć zobaczymy czy się uda...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze to powiem jeśli kogoś uraze a nie mam takiego zamiaru
    Ale nie cierpię jak ktoś mowi ile lekarz daje czasu do porodu:P
    A od wczoraj mnie kurwica bierze:) ze w ogóle taki fajny lekarz mi się trafił i ważył się użyć tych frustrujacych słów!!

Krysti ja strzelanie w biodrach mam nawet i bez ciąży:)
    To normalne zdaza się:)
    A my z moim zaraz wyjeżdżamy na jednodniowe rekolekcje:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 06:20

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu dzis pospane...aż do 6.35 :-D

Ewelcia zażądaj lekarza! Położne od razu zepną poślady. Pospałaś coś? Jak u Ciebie?

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz :/

Dzień dobry dziewczyny

mf lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Najśmieszniejsze to to Ze strzykają mi stawy podczas wstawania z łóżka, głównie biodrowe, reszta
    rzadziej. Jestem ciekawa, czy któraś z Was też ma taki objaw? Podejrzewam, ze
    jest to spowodowane wpływem hormonów w kierunku rozluźnienia się stawów, aby
    ułatwić poród :/
    Mi kręgosłup strzyka od jakiegoś czasu i stawy biodrowe ;) To chyba działanie relaksyny.

Wstaję i jadę jednak do wampirowni zrobić tylko mocz i morfologie. Wyniki mam z konca lutego i o ile te hbsy czy wry to spoko to jednak chyba mocz i morfo lepiej mieć jak najaktualniejsze.
    Miesiąc temu bym nie podejrzewala, że jeszcze raz pojadę pobrać krew :P

Nadzieja84, nick nieaktualny, Bambi85 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana podczas śniadania.
    Ania biedna Ty , jakbys teraz zaczęła rodzić to ty sił nie będziesz miała:( Spróbuj może coś jeszcze pospać.

Ewela niestety takie twardnienia to chyba teraz norma, mnie wczoraj tak spinało, co kilka minut i czas był długi. Idź do dyżurki i powiedz , że chcesz rozmowy z lekarzem , bo chcesz rozmawiać z kimś kompetentnym. Chyba , że Panie mają zrobione dyplomy i wezmą odpowiedzialność na siebie w razie gdyby coś się stało.

Ja się witam w 38 tygodniu , podobno ciązy donoszonej. Brzuch z rana znów twardy ale da się przeżyć. Jeszcze 5 dni do wizyty u gina i USG. ZObaczymy jak moja blizna, obawiam i ostawiam wręcz , że się pięknie rozłazi i CC będzie przymusowe:(

iwonka1077, mf lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Jak tam Ania spałaś czy męczyłaś się? Współczuje Ci bo ja bym na Twoim miejscu nie wiedziała już co robić...Miejmy nadzieję,że wkrótce (ale jak będzie z kim dziecko zostawić) wody odejdą i już wątpliwości nie będzie a przede wszystkim przestaniesz się męczyć.

O to Kasiu pospałaś...ja to muszę się budzić na insulinę i śniadanko ale Ty? Idz spać sobota jest.

Robotka miłych rekolekcji tylko nie zacznij tam rodzić:) Mnie też denerwują insynuacje lekarzy co do porodu bo góra w tym tyg powinnam wg nich urodzić a tu nic...

Ewelcia jak się czujesz?

Krysti ten Twój Ignaś to niedobry spać nie daje daj klapa w pupę:)

Miłego dnia, ja już lepiej się czuję chociaż w maratonie to długo jeszcze nie pobiegnę.

Buziaki

nick nieaktualny, Robotka1 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meczyłam się gdzieś do 2:30 a potem usnelam. Nie ukrywam, ciesze się, że jednak przeszło.

Jakaś dziwna ta ciąża :(

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę zrobić dziecku śniadanie. Miłego dnia wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka kupiłam w ziarskim herbatę z liści malin i mam wiesiolek. Tylko teraz mi powiedz czy Ty łykasz te kapsułki czy aplikujesz dopochwowo...różnie piszą... :-)
    I zastanawiam się czy zacząć jak skończony 37 czy 38... W poniedziałek mam wizytę w szpitalu a w czwartek usg z pomiarami, chyba poczekam do czwartku...

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka współczuję... Kuźwa już teraz to nie wiadomo czy. lepiej jak łupnie porządnie, poród parę godzin i z głowy, czy jak Ty...na porodówce krótko ale tyle dni męczarni... Takie rozciągnięcie na raty i wyczerpana chodzisz...Nie mówiąc o nerwach... :-\

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka masakra u Ciebie. To już się miesiąc rozkręca...

Ewelcia jak tam?

Ja powiem tylko tyle - chciałam rodzić sn i gdyby nie waga i duże prawdopodobieństwo przenoszenia tak bym rodziła. A okazuje się, że CC jest...fajne. Ja sobie bardzo chwalę. Straciła
    m trochę krwi bo okazało się że mam żylak w ścianie macicy ale szew mam piękny drenu nie było wszystko goi się jak na psie ;)
    pozdrowienia od Alicji wiszącej na cycu

nick nieaktualny, mf, Lali, Eweliśka, Fasia, Ida, Jaga, nick nieaktualny, lysinka, Bambi85, nick nieaktualny, Aguś86, Justinka, Murraya, Nadzieja84, adk_1989, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Anka niech ruszy porzadnie na calego albo niech sie wstrzyma synek do nastepnej soboty, nie zapomnij dac mu od razu klapsa, ze tak mame wymeczyl;) pewnie sama z synem nie dasz rady odespac w dzien co?
    Krysti meczylas sie biedna tez w nocy:(
    A Ewelcia jak tam?? Mam nadzieje, ze przeszlo. Jestes w szpitalu a musisz prosic sie o pomoc, brak slow...

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ciesze sie, ze dobrze przeszlas cc:) pokazesz nam Alicje? Moze juz pokazalas a ja przegapilam?? Buziaki dla Ali :**

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spina się cały czas ale nie mam na razie tego bolu miesiaczkowego co w nocy.
    Dzisiejsza zmaina poloznych to porażka:|
    Zobaczymy co dalej...

Anka a Ty?
    Liloe dobrze że piszesz o tym cc bo im bliżej tym bardziej się boję. A jakie podali Ci znieczulenie do cięcia?

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :-)
    widze ze noc niezbyt spokojna...ania wspolczuje...ja mamnge bh bardzo silne od kilku dnini sa mega meczace a co dopiero gakie przy 5cm rozwarcia..w polsce nie ma opcji rodzenia w domu? czy ty nie chcesz?
    ewelcia i jak? jam sie czujesz?
    krysti to juz lada dzien, dasz rade matka! ja mam dzisiaj cos z brzuszkiem..3 razy z biegunka od 45min!

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:37

nick nieaktualny, weronika86, lysinka, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość

‹‹ 3888 3889 3890 3891 3892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ