Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka1984 wrote:Herbata z liści malin-blehh
Nie smakuje ci? Ja przed ciążą piłam często tylko ona wysusza i zawsze chciało mi sie po niej jeszcze bardziej pić. Dodaj suszone owoce, jakas skórkę pomarańczową, kandyzowanego ananasa może. Poprawi smak a właściwości zostaną. Albo dodaj jeszcze mięty. -
Malinka nie za późno na herbatę
? Ja się pije chyba już od 38 tv:) bo musi minąć kilka dni aby w ogóle jakieś efekty były:)
Justyna a ja bym twojego czopa chętnie zobaczyła"))
Fasia cudne zdjęcia:) i cycki też
I jestem taka rozkojazona ze zapomnialam pogratulować Arsence i Justinesce- Gratulacje dziewczyny:)
Widzę ze chłopaki góra:)Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Co się działo? Ktoś urodzil od 10?
Maggie, Juli uparcie już od w tygodni podnosi głowę i całkiem długo ja w powietrzu trzyma. Spróbuję nagrać filmik i wam pokazac.i w ogóle bardzo lubi leżeć na brzuszku.
Niestety przez żelazo zaczynają się powoli problemy brzuszkowe. Znajoma mi dziś pokazala jak masowac brzuszek i nosić na leniwca. Pomaga.
Dobranoc -
mantissa wrote:Co się działo? Ktoś urodzil od 10?
Maggie, Juli uparcie już od w tygodni podnosi głowę i całkiem długo ja w powietrzu trzyma. Spróbuję nagrać filmik i wam pokazac.i w ogóle bardzo lubi leżeć na brzuszku.
Niestety przez żelazo zaczynają się powoli problemy brzuszkowe. Znajoma mi dziś pokazala jak masowac brzuszek i nosić na leniwca. Pomaga.
Dobranoc -
nick nieaktualnymantissa wrote:Co się działo? Ktoś urodzil od 10?
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Byłam na IP skurcz nogi wywołany uściskiem Ignaśia na nerw miednicowy i jest spory
wróciłam do domu skurcze w pipie mam silne i Ignaśia szalejacego
ledwo chodzę kaleka jestem
no to dobrze, ze to nic strasznegochociaz ja myslalam ze jedziesz na IP z powodu trudnosci oddychania a nie skurczu nogi
-
a ja po wizycie. Lekarz okazał się bardzo sympatyczny i dokładny
Antoś waży już prawie 3kg i chyba śpieszy się na świat
Szyjka skrócona o 50%, łożysko 3 stopnia. Dalej mam brać luteine - jeszcze przez 2 tygodnie i później może się dziać... Lekarz daje mi max 3 tygodnie
Fasia, Nadzieja84, Rudzia, Agusiek89, mantissa, Murraya, Lali, Gosha, Krysti, Eweliśka, KasiaKwiatek, Aguś86, lysinka, Justinka, haneczka lubią tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualnyRudzia wrote:no to dobrze, ze to nic strasznego
chociaz ja myslalam ze jedziesz na IP z powodu trudnosci oddychania a nie skurczu nogi
sprawdzili tez jest duży
uciska na wnętrzności musze wyżej spac z10 poduszek podłoże dzis
-
Ja juz nie przywiązuje wagi do tego ile czasu w dwupaku jeszcze daje mi lekarz. Od początku ciąży słyszałam, że urodze w lutym. Dwa tygodnie temu, że max tydzień mi lekarka daje, a ja wciąż z dzieckiem w środku
Rudzia, Krysti, mantissa, Murraya, Lali, Agusiek89, mf, KasiaKwiatek, Aguś86, liloe, weronika86, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny