Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
wczoraj wstalam z takimi mdlosciami ze takiego pawia puscilam jak nigdy w ciazy.. I buzię mialam okropnie spuchnieta usta jak po botoksie.. Oczy a o nosie nie wspomne.. Dziś za to zajebiste bóle klucia w odbycie podbrzuszu szyjce bol miesiaczkowy.. Ale dalam posprzatam dom z tymi bolami
potem bylam w Tesco i poszlam do wc a tam dla kobiet stoi to co sprzataczki tym sprzataja zaslaniajac wejście babka byla w ubikacji dla mężczyzn i pytam czy mogla by to przesunac bo chciałabym skorzystac z wc a ta stara prukwa sie tak na mnie spojrzala od gory do dołu i ze nie bo ona tam posprzatala przed chwila.. Se pomyslalam wal sie na ryja stara jedzo.. A myslalam ze sie posikam ledwo dobieglam do kolejnej toalety.. Na kobiety w ciazy to jak na idiotki sie ludzie patrza jak np chodzilam po Castoramie i jadlam sobie batona to tak sie ludzie patrzyli ze myslalam ze z rak mi zaraz ten baton wyleci wkurwiajace to jest
mam ochote wtedy powiedzieć co sie tak gapisz
wykapana zjadlam pizze chyba ostatni raz Już
w nocy spać nie bede mogla bo bedzie mnie palilo po tym sosie ale kij z tym
dobranoc brzuchatki
:-* przesylamy caluski z Karolcią:-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali mój mąż w zeszłym tyg. podłapał jakiegoś wiruska i zaczął pić litrami wodę z cytryną i ze 2 dziennie herbatki z pokrzywy żeby się przefiltrować, w 2 dni był jak nowy, do tego elektrolity oczywiście.Jaki by to nie był wirus to trzeba oczyscić organizm z niego a cytryna i pokrzywa takie mają działanie.
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cisnienie mam nawet ok dzis zle się czulam i po zmierzeniy miałam 132/82 no to jeszcze w miare jak narazie wyższe mi sie nie zdarzylo, ale codziennie mierze i puls tez
a mdlosci mam codziennie jedynie wczoraj juz musialam zwymiotowac dzis sie obylo bez na szczescie bo juz zapomniałam jak to bylo na poczatku jak piana wymiotowalam bo nie mialam czym
Nadzieja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasza Mimka jest na porodówce - prosi o trzymanie kciuków ! Mimka trzymaj się już nie długo będziesz przytulała swojego synka !
mf, mantissa, Rudzia, Krysti, Anka1501, Amy_, Ida, Aguś86, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, Justinka, Militta110816, maggie86, lysinka, Agusiek89, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeżę z czopkiem w tyłku, w nocy miedzy karmieniami spałam 1 h ale mała nie spadła z wagi od wczoraj
)) idziemy dzis do domku!
Amy_, Angela89, Ida, mf, Aguś86, Nadzieja84, iwonka1077, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, Lali, Eweliśka, Justinka, Militta110816, Fasia, maggie86, Rudzia, lysinka, Agusiek89, Ewelcia, Krysti, liloe, mantissa lubią tę wiadomość
-
Hwesta to super ze bedziecie mogly juz wyjsc
Mimka kciukam z calych sil!
Fasia snilas mi sie. Uciekalas przed gosciem ktory chcial cie zabic
Lali wspolczuje wirusa. Pod koniec ciazy taka jelitowka jest wskazaniem do hospitalizacji. musisz na peawde duzo sie nawadniac.