X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja właśnie bałam się tego grzebania łapami, słyszałam różne historie ale na szczęście szybko poszło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:33

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I smecta dozwolona w ciąży jak najbardziej

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki :-) wczoraj wstalam z takimi mdlosciami ze takiego pawia puscilam jak nigdy w ciazy.. I buzię mialam okropnie spuchnieta usta jak po botoksie.. Oczy a o nosie nie wspomne.. Dziś za to zajebiste bóle klucia w odbycie podbrzuszu szyjce bol miesiaczkowy.. Ale dalam posprzatam dom z tymi bolami :-D potem bylam w Tesco i poszlam do wc a tam dla kobiet stoi to co sprzataczki tym sprzataja zaslaniajac wejście babka byla w ubikacji dla mężczyzn i pytam czy mogla by to przesunac bo chciałabym skorzystac z wc a ta stara prukwa sie tak na mnie spojrzala od gory do dołu i ze nie bo ona tam posprzatala przed chwila.. Se pomyslalam wal sie na ryja stara jedzo.. A myslalam ze sie posikam ledwo dobieglam do kolejnej toalety.. Na kobiety w ciazy to jak na idiotki sie ludzie patrza jak np chodzilam po Castoramie i jadlam sobie batona to tak sie ludzie patrzyli ze myslalam ze z rak mi zaraz ten baton wyleci wkurwiajace to jest :-D mam ochote wtedy powiedzieć co sie tak gapisz :-D wykapana zjadlam pizze chyba ostatni raz Już :-D w nocy spać nie bede mogla bo bedzie mnie palilo po tym sosie ale kij z tym :-) dobranoc brzuchatki :-) :-* przesylamy caluski z Karolcią:-*

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za rady :* moze to tylko jakies zatrucie, oby nie wirus. Dobranoc :*

Eweliśka, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nerwuj się Milita. Widać panuje nadal stereotyp że kobiety w ciąży to mega wielgasne babsztyle wpierdzielające co popadnie i przez to człowiek nie może sobie spokojnie z batonem na miasto wyskoczyć by nie wzbudzać sensacji;)ehh życie

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milta ciśnienie mierz koniecznie żeby się nie okazało że ta opuchlizna to od zatrucia ciążowego bo tego przegapić nie można.Oj jak ja bym pizze zjadła... i inne dobrocie a tu cukry cholera:(

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali mój mąż w zeszłym tyg. podłapał jakiegoś wiruska i zaczął pić litrami wodę z cytryną i ze 2 dziennie herbatki z pokrzywy żeby się przefiltrować, w 2 dni był jak nowy, do tego elektrolity oczywiście.Jaki by to nie był wirus to trzeba oczyscić organizm z niego a cytryna i pokrzywa takie mają działanie.

Lali lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądam King konga, zaraz się popłacze

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisnienie mam nawet ok dzis zle się czulam i po zmierzeniy miałam 132/82 no to jeszcze w miare jak narazie wyższe mi sie nie zdarzylo, ale codziennie mierze i puls tez :-) a mdlosci mam codziennie jedynie wczoraj juz musialam zwymiotowac dzis sie obylo bez na szczescie bo juz zapomniałam jak to bylo na poczatku jak piana wymiotowalam bo nie mialam czym :-D

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali polubiłam przypadkiem:*trzymaj się

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka żyjesz ! ! Cosik cie nie widac

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac mam zamiar się wsypać pomodle się by mnie nie bolało nic dzisiaj .

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Mimka jest na porodówce - prosi o trzymanie kciuków ! Mimka trzymaj się już nie długo będziesz przytulała swojego synka !

mf, mantissa, Rudzia, Krysti, Anka1501, Amy_, Ida, Aguś86, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, Eweliśka, Justinka, Militta110816, maggie86, lysinka, Agusiek89, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za Mimke trzymam kciuki a co u Werki? Odezwij sie Mamusia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u naszej Mimci <3 moze dzidzia juz jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 06:16

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu taka cisza? Rodza czy jak ??

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimka trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżę z czopkiem w tyłku, w nocy miedzy karmieniami spałam 1 h ale mała nie spadła z wagi od wczoraj :))) idziemy dzis do domku!

Amy_, Angela89, Ida, mf, Aguś86, Nadzieja84, iwonka1077, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, Lali, Eweliśka, Justinka, Militta110816, Fasia, maggie86, Rudzia, lysinka, Agusiek89, Ewelcia, Krysti, liloe, mantissa lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta to super ze bedziecie mogly juz wyjsc

Mimka kciukam z calych sil!

Fasia snilas mi sie. Uciekalas przed gosciem ktory chcial cie zabic :P

Lali wspolczuje wirusa. Pod koniec ciazy taka jelitowka jest wskazaniem do hospitalizacji. musisz na peawde duzo sie nawadniac.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:59

Gosha lubi tę wiadomość

‹‹ 3911 3912 3913 3914 3915 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ