Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się zastanawiam po co
Poszłam na normalną wizytę, lekarka stwierdziła, że szyjka przepuszcza jeden palec i powiedziała, że może trochę wszystko przyspieszy, no i odkleiła ten biegun. W sumie bardzo nie bolało, także nie miałam jej tego za złe, myślałam, że rzeczywiście to sprowokuje jakieś skurcze bo od razu zaczął mnie boleć brzuch, ale po jakimś czasie przestał
-
LENa wysłałam zaproszenie do przyjaciółek na priv:) napisz mi swoje dane wsensie imię nazwisko to Cię znajdę
procedura jest taka że najpierw muszę Cię dodać do swoich znajomych a potem do grupy naszej:) mam nadzieję że Ci to nie będzie przeszkadzało.
dziś tego nie zrobię bo lecę do męża się przytulić ale jutro jak najbardziej:)
buziaki dla wszystkich i dobrej nocy:Dlena90, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
lena90 wrote:Też się zastanawiam po co
Poszłam na normalną wizytę, lekarka stwierdziła, że szyjka przepuszcza jeden palec i powiedziała, że może trochę wszystko przyspieszy, no i odkleiła ten biegun. W sumie bardzo nie bolało, także nie miałam jej tego za złe, myślałam, że rzeczywiście to sprowokuje jakieś skurcze bo od razu zaczął mnie boleć brzuch, ale po jakimś czasie przestał
jezzcze popytam przed o skutecznosc wszystkich metod i co jest najlepsze i na cos sie zdecyduje. Ale pewnie na jednej metodzie sie nie skonczyokej ide moczyc doope
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Aguś szacun za golenie nóg co dwa dni.
Ja to raz na dwa tygodnie krzaki ogarniam. Jak mnie złapie szybko i intensywnie to będę mieć przesrane.Wcześniej golilam co 4-5 dni, ale wiem z doświadczenia, że po porodzie pewnie ze 2 tygodnie nie będę golić, wiec wolę teraz golić często, żeby na poród mieć gotowe
Ale nie ukrywam, że coraz ciężej, a dziś to już wybitnie ciężko szło. Nie wiem czy następnym razem nie wykorzystam już męża
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od wczoraj lykam 2 kapsulki wiesiolka. Dowcipnie to jakos się nie mogę w ciąży przełamać
Lykalam też wiesiolka jak chciałam zajść w pierwszą ciążę, bo pomaga na śluz plodny i pamiętam, że wtedy faktycznie była widoczna poprawa
Idę spać kobietki! Spokojnej nocy :*Krysti, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:hehehe ja tez
ja mam seks na wyciagniecie reki i jakos tez nie szczegolnie korzystam
nie mowiac juz o jakis wiesiolkach czy ananasach
Wariatki
A propo seksu... Jak mój wróci to będę mogła go dopaść?? z takim rozwarciem to chyba nie bardzo?Ewelcia, maggie86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heja z wieczora
1. Krysti chyba dzisiaj napomknęłaś coś o peelingu do ciała? Polecam ze zwykłej kawy sypanej. Zalej wrzątkiem, poczekaj chwilę aż namięknie i opadną na dno fusy, odlej wodę, dodaj oliwy z oliwek albo jaką tam masz i odrobinę żelu pod prysznic. Szał ciał i ten zapach! To mój ulubiony domowy peelingNie masuj tylko za bardzo brzucha i uprzedź faceta żeby nie właził do łazienki bo niestety wygląda się jakby w kupie umazanym
Ale skóra rewelka po nim
2. Ustronianka witaj
3. Natt, Fasia, ADK, MartaAlwi - sesje cudo :* chyba nikogo nie pominęłam?
4. Amy - w szpitalu u mnie jest taka procedura że na dobę zakładają ten balonik i patrzą co się dzieje. Jeśli szyjka nie poszła to czekają kolejną i wtedy każą dużo spacerować, dopiero w 3 dobie podają Oxy. Ja bym chyba wybrała ten balonik bo nasłuchałam się jak dziewczyny po tej oxy mordę darły i te co rodziły już drugi czy trzeci raz to mówiły że naturalne skurcze od tych po oxy to pikuś. W każdym razie każda mówiła że po oxy to znieczulenie mus bo skurcze są wiadomo hard
5. A u nas dzisiaj cały dzien skurczowyRano iste szaleństwo na ktg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcec2907cfff.jpg
po południu już pelota od skurczy nie działała więc takie pikusie się pisały po 20-30, ale czuję że spina mnie dalej, a że przy weekendzie wiadomo lekarze dyżurujący mają wszystko w dupie to i skurcze olaliWpadła tylko położna na chwilę teraz i pyta "i jak? kurczymy się dalej?" Mówię że tak, ale wciąż znośnie... uśmiechnęła się i mówi... "budzić nas jak coś
" to tyle z życia szpitalnego
6. Anka szybciej urodziszBędzie mąż, będzie opieka nad małym... dawaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:58
Amy_, maggie86, Agusiek89, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Krysti, mantissa, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość