Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaka infekcja dajcie sobie na luz
Ewentualnie z prezerwatywą jak bardzo się boicie. Ja bym swojego teraz wytarmosiła ale gdzie? W szpitalu?
Dzisiaj np założyli dziewczynie cewnik przy rozwarciu na jeden palec. Pochodziła z nim do wieczora, jeszcze zdążyła kolację zjeść i zabrali ją na badanie... rozwarcie ponad 5 cm, pół godziny i po bóluBez znieczulenia niestety bo nie zdążyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:04
maggie86, Justinka, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Jaka infekcja dajcie sobie na luz
Ewentualnie z prezerwatywą jak bardzo się boicie. Ja bym swojego teraz wytarmosiła ale gdzie? W szpitalu?
Anka1501, Ewelcia, mantissa, KasiaKwiatek, MartaAlvi, weronika86, Fasia, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:ja mam już zapowiedziane że jak następnym razem mąż przyjedzie to nie ma że ciąża czy połóg czy co innego, przetrzepie mnie w każdą możliwą stronę tak że przez tydzień na du..ie nie usiądę, oby
Tez mi się to marzymaggie86 lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Anka jak jestescie zdrowi to na co uważać, by porodu nie wywołać czasem??
Nie no chodzi mi o zakażenia jakieś bo czytałam ze nie wskazane w takiej sytuacji. Czop juz nie chroni przed infekcja a niestety są dość częste w ciążyweronika86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy nie załapałam wirusa jelitowki od Poli
mam okropne mdlosci, boli mnie brzuch, kreci mi sie w glowie
dwojke zaliczylam trzy razy. Jak zaczne wymiotowac z tym wielkim brzuchem to sie pochlastam chyba
Mala rusza sie delikatnie, chyba wyczuwa, ze cos jest nie tak. Jak mnie zlapie porzadnie to moge pic smecte??
-
nick nieaktualnyNiedawno czytałam lutówki i marcówki czego to one nie kombinowały by urodzić a te dzieciaczki sobie wyjdą kiedy będą chciały i mają gdzieś te gimnastyki.
Lali trzymaj się, Pola chyba szybko to przeszła to może i Ciebie szybko pusci, pij i nie odwodnij się,przefiltruj organizm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:24
Lali, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi gin jasno powiedział ze jak czop odpadnie to sex tylko w gumce lub wogole. Nie ma juz wiekszej bariery ochronnej dla maluszka, latwo o infekcje.
Ktoś pisał o rodzeniu łożyska... Ja pierdzuele pisałam wam moja historie? Przy pierwszym to jak Kacper wyszedł to tylko jakis napielam mięśnie (a nie jest to proste bo hak dzidzia wychodzi to skurcze mijają i organizm odpoczywa) i łożysko wyplusknelo. A teraz... Bita godzine. polozna mi cały czas masowala brzuch i nicw koncu przyszła gin i mi reke włożyła tak głęboko ze ja czułam w brzuchu prawie i wyciągnęła. Masakra... Człowiek po porodzie cieszy sie ze po wszystkim a tu takie atrakcje
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Maggie a tobie kości tez strzelały
Krysti lubi tę wiadomość