Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sorki za balagan w tle córka sniadanie jadla
No nisko jest juz od poltora tygodnia, ciazko chodzic przez to o siedzeniu nie wspomne bo mam wtedy na kolanach brzuch...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 12:40
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:33
iwonka1077, Aguś86, sylvia007, shimmer_lip, natt, MartaAlvi, Rudzia, Lwica, lysinka, Polarisa90, Justinka, NY, KasiaKwiatek, Gosha, Ida, maggie86, maggie86, weronika86, Ewelcia, haneczka, Nadzieja84, Robotka1, Agusiek89, Krysti, Murraya lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Twoj brzusio jakby jeszcze nizej???
Tez mam wrazenie, ze ciagnie coraz bardziej do dolu, ciraz wiecej miejsca mam pod piersiami. Mysle, ze sprawa rozwiązania zakończy sie jeszcze w tym tygodniuiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Lwica ja to robie standardowo swoje ciasto czyli snikers ale mam taki przepis ze jak mazurek
poza tym gar pulpetow dla meża co by nie umarl z glodu, no i salatke jakas i wsio wiecej nie robie bo u nas nikogo nie bedzie ja w szpitalu
to i nie ma co robic
Lwica lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:U mnie też 105cm w pepku i +16 kg na wadze
-
Fasia a bolą Cię pachwiny, biodra? Bo ja pierwsze wkręcanie główki miałam w nocy z czwartku na piątek a dziś kolejne i chodzę jak kaczka tak boli
Czytałam że ten ból pojawia się kilka dni przed porodem i wtedy właśnie dziecko schodzi w kanał rodny.