Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Fasia a bolą Cię pachwiny, biodra? Bo ja pierwsze wkręcanie główki miałam w nocy z czwartku na piątek a dziś kolejne i chodzę jak kaczka tak boli
Czytałam że ten ból pojawia się kilka dni przed porodem i wtedy właśnie dziecko schodzi w kanał rodny.
Ja mam conajmniej trzy tygodnie. I tak boli, że nie mogę kroku zrobić -
ja po wizycie u pediatyr maly wazy 3100 i wszystko ok pediatra mowl ze mało przybral ale to pewnie przez ta hemoglobinę ze najpierw musial yzupelnic sobie niedobor a teraz będzie przybieral na wadze
zastanawiam się nad szypieniami wykupujecie cos?
Ewelcia, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Ją będę szczepić hexą, a do tego jeszcze na rotawirusy i pneumokoki, że względu na to, że Gabi może coś z przedszkola przynieść8485 wrote:ja po wizycie u pediatyr maly wazy 3100 i wszystko ok pediatra mowl ze mało przybral ale to pewnie przez ta hemoglobinę ze najpierw musial yzupelnic sobie niedobor a teraz będzie przybieral na wadze
zastanawiam się nad szypieniami wykupujecie cos?
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Piękne brzuszki Fasia i Iwonka

Mam pytanie, bo dostałam na ostatniej wizycie l4 do 9.04 czyli do dnia w którym, jeśli nie urodzę, mam zgłosić się na wywołanie do szpitala. I co wtedy jak np minie kilka dni zanim zareaguję na oxy (znam dziewczynę co 8 dni jej podawali!) + dni po porodzie, a jako prowadząca działalnośc mam chyba 7 dni na dostarczenie l4 do zusu to w tym czasie mogę być jeszcze w szpitalu... mogę dostać zwolnienie 'na dzien dobry' czy dopiero przy wypisie ? jak to jest, bo nigdy nie byłam w szpitalu
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie tez chce ta heka ale jest problem bo na dzień dzisiejszy nie ma na stanie lekarz mowil ze dopiero 10 maja maja dostać zamówienie tez chyba będę na pnelmo koki i rota wirusy a jakie macie ceny?sylvia007 wrote:Ją będę szczepić hexą, a do tego jeszcze na rotawirusy i pneumokoki, że względu na to, że Gabi może coś z przedszkola przynieśćhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Lali a kiedy masz miec???Lali wrote:Dziewczyny ja to mam okropny bol pachwin od kilku dni, taki ze nie jestem w stanie stanac na jednej nodze jak zakladam legginsy. I od dwoch dni bol krzyza, mam nadzieje ze dotrwam do cc

-
FASIA i IWONKA... Wy jak klony!!! Zacne brzuszki, nie ma co
i zdecydowanie jyz ciągną w dol 
Ja za swoim specjalnie nie tęsknie, ale łapie sie na tym ze go czasami głaszcze jak za starych 9-miesięcznych czasów
Najlepsze sa pierwsze dni po porodzie i wrażenie ze cos tam nadal sie rusza... I tak naprawdę czuc ruchy tylko narządów wędrujących na swoje miejsca
Anka1501, maggie86, iwonka1077, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mnie to bardzo boli w kroczu, zwłaszcza po dłuższym siedzeniu/leżeniu, mam problemy ze wstaniem, no a jak za długo pochodzę jest nie lepiej... do tego skurcze głównie w prawej pachwinie tak że paraliżuje mi nogę... od przed wczoraj doszła też lewa pachwina... ciągłe napinanie się brzucha, kłucia w szyjce, uczucie że coś mi leci, a na wkładce praktycznie nic... no i ból bioder też, ale to tylko w nocy... ból krzyża mam teraz sporadycznie po czwartkowo/piątkowym maratonie gdzie bolało cały czas
-
Oj zmiana boku w nocy kojarzy mi się z jakimś koszmarem... jakby nie patrzeć, śpiąc np na lewym, mała leci całym swoim ciałkiem na lewo... więc chcący przewalić się na prawy przy okazji przewalam jej ciałko a wtedy to okropnie ciągną więzadła i w ogóle nie przyjemne to jest bardzo
więc tylko jak już nie wytrzymuje bólu biodra to się przekręcam, aby jak najmniej wykonywać tego typu manewru
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH