Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Fasia a bolą Cię pachwiny, biodra? Bo ja pierwsze wkręcanie główki miałam w nocy z czwartku na piątek a dziś kolejne i chodzę jak kaczka tak boli
Czytałam że ten ból pojawia się kilka dni przed porodem i wtedy właśnie dziecko schodzi w kanał rodny.
Ja mam conajmniej trzy tygodnie. I tak boli, że nie mogę kroku zrobić -
ja po wizycie u pediatyr maly wazy 3100 i wszystko ok pediatra mowl ze mało przybral ale to pewnie przez ta hemoglobinę ze najpierw musial yzupelnic sobie niedobor a teraz będzie przybieral na wadze
zastanawiam się nad szypieniami wykupujecie cos?Ewelcia, Nadzieja84, Eweliśka lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:ja po wizycie u pediatyr maly wazy 3100 i wszystko ok pediatra mowl ze mało przybral ale to pewnie przez ta hemoglobinę ze najpierw musial yzupelnic sobie niedobor a teraz będzie przybieral na wadze
zastanawiam się nad szypieniami wykupujecie cos?Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Piękne brzuszki Fasia i Iwonka
Mam pytanie, bo dostałam na ostatniej wizycie l4 do 9.04 czyli do dnia w którym, jeśli nie urodzę, mam zgłosić się na wywołanie do szpitala. I co wtedy jak np minie kilka dni zanim zareaguję na oxy (znam dziewczynę co 8 dni jej podawali!) + dni po porodzie, a jako prowadząca działalnośc mam chyba 7 dni na dostarczenie l4 do zusu to w tym czasie mogę być jeszcze w szpitalu... mogę dostać zwolnienie 'na dzien dobry' czy dopiero przy wypisie ? jak to jest, bo nigdy nie byłam w szpitaluiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ją będę szczepić hexą, a do tego jeszcze na rotawirusy i pneumokoki, że względu na to, że Gabi może coś z przedszkola przynieśćhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Lali wrote:Dziewczyny ja to mam okropny bol pachwin od kilku dni, taki ze nie jestem w stanie stanac na jednej nodze jak zakladam legginsy. I od dwoch dni bol krzyza, mam nadzieje ze dotrwam do cc
-
FASIA i IWONKA... Wy jak klony!!! Zacne brzuszki, nie ma co
i zdecydowanie jyz ciągną w dol
Ja za swoim specjalnie nie tęsknie, ale łapie sie na tym ze go czasami głaszcze jak za starych 9-miesięcznych czasów
Najlepsze sa pierwsze dni po porodzie i wrażenie ze cos tam nadal sie rusza... I tak naprawdę czuc ruchy tylko narządów wędrujących na swoje miejscaAnka1501, maggie86, iwonka1077, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Mnie to bardzo boli w kroczu, zwłaszcza po dłuższym siedzeniu/leżeniu, mam problemy ze wstaniem, no a jak za długo pochodzę jest nie lepiej... do tego skurcze głównie w prawej pachwinie tak że paraliżuje mi nogę... od przed wczoraj doszła też lewa pachwina... ciągłe napinanie się brzucha, kłucia w szyjce, uczucie że coś mi leci, a na wkładce praktycznie nic... no i ból bioder też, ale to tylko w nocy... ból krzyża mam teraz sporadycznie po czwartkowo/piątkowym maratonie gdzie bolało cały czas
-
Oj zmiana boku w nocy kojarzy mi się z jakimś koszmarem... jakby nie patrzeć, śpiąc np na lewym, mała leci całym swoim ciałkiem na lewo... więc chcący przewalić się na prawy przy okazji przewalam jej ciałko a wtedy to okropnie ciągną więzadła i w ogóle nie przyjemne to jest bardzo
więc tylko jak już nie wytrzymuje bólu biodra to się przekręcam, aby jak najmniej wykonywać tego typu manewru