Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale mam dzisiaj kiepsmi dzien..lenia mam okropnego..dziewczyny macie bole zeber? nie chodzi mi o kopniaki..mowilam o tym poloznej ale zlala temat a ja cierpie meczarnie
boli mnie jedno zenro, drugie od dolu po lewej stronie..jakby to byly dwa od dolu to movlabym zrzucic na macice itd ale jedno???!!! boli jakby mi ktos przylozyl, jakby bylo polamana, obite..bol napradwe mocny...mozliwe ze dostalam kopa od srodka? chociaz ani razu nie czulam kopniakow w kierunku zeber!
-
Ida wrote:Ja nie planowałam skojarzonych szczepionek, a tych na rota czy pneumo już w ogóle. Ale skoro Franek jest wcześniakiem, to zwyczajnie się o niego boję. A to, że wcześniaki mają na pneumo za darmo to coś znaczy - że mogą być bardziej narażone. Nie wyobrażam sobie choroby i szpitala...
Ida lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ale mam dzisiaj kiepsmi dzien..lenia mam okropnego..dziewczyny macie bole zeber? nie chodzi mi o kopniaki..mowilam o tym poloznej ale zlala temat a ja cierpie meczarnie
boli mnie jedno zenro, drugie od dolu po lewej stronie..jakby to byly dwa od dolu to movlabym zrzucic na macice itd ale jedno???!!! boli jakby mi ktos przylozyl, jakby bylo polamana, obite..bol napradwe mocny...mozliwe ze dostalam kopa od srodka? chociaz ani razu nie czulam kopniakow w kierunku zeber!
Każda ma inaczej chyba
-
dziewczyny wiem że jakiś czas temu któraś dzieliła się tu na priv papierami do macierzyńskiego:)
podzieli się ktoś ze mną?? wyślę maila na priv:)
iwonka Fasia ładne brzuszki:), mi się wydaje że Fasia masz własnie jeszcze wysoko:)
ale sie wyspałam aaaahhh
zaraz idę po córę i na tańce:) nie chce mi się jak diabli no ale co zrobić
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
O właśnie apropo macierzyńskiego mamuśki ze swoją działalnością - jakie papiery trzeba złożyć? bo szczerze mam dwie odmienne informacje i się już pogubiłam
wiem na pewno że mam na to 14 dni i że potrzebny jest akt urodzenia
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Amy zamilkła
Czekajmy spokojnie. Powinna się odezwać.
Na pewno da nam znać jak już urodzi i się troszeczkę ogarnie bo myślę, że gdyby nie rodziła to już by się odezwała do nas.
Aguś86, KasiaKwiatek, Angela89, Robotka1, lysinka, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Iwonka, Fasiula fajne brzuszki
skądś znam ten krój
Mi oprócz bólu podbrzusza wylało sie dzisiaj na majtki ok 1/5 szklanki mlecznego płynu. Co to?cos sie dzieje:P
U mnie tez pojawil sie problem odwiedzin. Dzis teściowa wypalila, ze jak urodzę przed świętami to przyjadą do mnie z wałówką na dwie godziny. Ha ha haod razu powiedzialam, ze jesli w ogóle to na 15 minut, bo ani ja nie będę na silach ani dziecku nie mam zamiaru serwować stresu w postaci tłumu ludzi jeszcze na tak długo. Ale zrobiła oczy:) bez komentarza
Jak Was czytam to wyczuwam dużo frustracji i strachu przed tym co powiedzą inni.Mam zamiar być asertywna i nie stresować się. Wypad:)malinka1984, iwonka1077, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Przepraszam ale nie nadrobię dzisiejszego dnia, bo trzeba się za obiad brać.
Mignęło mi, że Amy chyba rodzi? Jak coś to trzymam kciuki!
Uwaga, info dnia: mężowi udało się wybłagać wizytę u okulisty! Idziemy w czwartek na 14:30. Co prawda powinien mieć badanie w czwartym tygodniu zycia a nie w piątym, ale lepsze to niż czerwiec, prawda? Jestem przeszczęśliwa, bo już naprawdę panikowałam co będzie jak się nie uda.
a jutro pediatra, zobaczymy ile Juli już waży ale wydaje mi się zdecydowanie cięższy.
I jestem zła, bo chciałam chodzić na spacery i pogoda się tak totalnie zepsuła. ;/ Wiosno, gdzie jesteś?Ida, Angela89, Aguś86, maggie86, Justinka, KasiaKwiatek, Robotka1, haneczka, MartaAlvi, Agusiek89, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość