Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:To pytanie to chyba do mnie, bo ja pisałam o puszczania córce muzyki, a więc tak od połowy ciąży prawie codziennie i o podobnej porze, tuż przed zaśnięcie moim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:11
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,mam za sobą szalony dzień przed slubem,cały zalatany. Nadrobie forum w niedziele dopiero,bo jutro od rana przygotowania
aleeez mnie plecy bola,juz lezakuje
martafr ja też nie wiem do końca gdzie rodzic,ale myśle, że padnie na inflancka z położna oplacona dodatkowo
martafr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Tak, pielęgniarka przychodzi z Twojej przychodni (u mnie była 3 razy), w pierwszym tygodniu po porodzie, a potem jakoś po kolejnych dwóch i na końcu po miesiącu, ale nie wiem czy dobrze pamiętam. Ogląda krocze, patrzy jak karmisz, w razie czego służy radą, do mnie przychodziła bardzo sympatyczna i za każdym razem umawiała się najpierw telefonicznie.
Z mojej przychodni? Tylko nie to.U mnie w przychodni do której należę jest taka niemiła położna, że brak słów. Na dodatek wiekowa już i wszystko robi z łaską.
hwesta, wszystkiego najlepszego na jutro!hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wlasnie niby nie mozna jesc ananasa a ja tam zjadlam troszke .angela nic nie pisala jeszcze mam nadzieje ze wszystko u niej dobrze bo się martwie o nią .no ida tez dawno się nie odzywala .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 22:04
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ja ze 2 tygodnie temu zjadłam dość dużo, bo taki pyszny był, pojęcia nie miałam, że może być szkodliwy.
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Powiem ci ze ja tak samo wiesz zjadlam i sobie zobaczyc chcialam a tu nie zalecają lekarze triszke mozna zjesc ale nie jesc caly czas .
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sie w ciazy objadalam mandarynkami i pilam litry wody z cytryna, jak po porodzie poszlam do dentystki to mnie pytala czy pracuje w jakims laboratorium i czy trzymalam w buzi pipetke z kwasem:D masakra mialam wyżłobione takie rowki w zebach przy dziaslach, kupe kasy stracilam na leczenie, a teraz znowu zaczynam z mandarynkami a wode to tylko z cytryna pije.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny