Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Angela Twoja Martynka ma do mojej Ali teraz zblizona wage, mozesz mi napisac jak ja na spacerek ubierasz?
Normalnie czyli jedną wierzchnie więcej niż myJak na tą pogode to spioch plus kombinezonik wiosenny i kocyk. I dla mnie kocyk jest tą dodatkową wierzchnią
Amy_, Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Możesz ibuprom. Nawet jest wskazany bo zwalcza stan zapalny lepiej
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:No właśnie czytałam się sprzecznych informacji i zgłupiałam. Dzięki Angela, zaraz wezmę, bo czuję, że znowu mi ta gorączka rośnie
Ibuprom każą brać jak jest nawał i zaczyna się pojawiać gorączka więc można. Ogólnie czytałam że teraz przy karmieniu bardzo dużo antybiotyków już np można bez problemu brać ale to oczywiście za konsultacją z lekarzemsylvia007 lubi tę wiadomość
-
sylwia ibuprom mozna ja go dostawalam w szpitalu.
A z tym kroczem to ten bol w moim wyobrazeniu mial byx mega duzy. ja na drugi dzien juz okrakiem siedzislampo 6godz od porodu sikalam ale pod prysznicem. Na drugi dzien tez pod prysznicem a wieczorem poszlam na calosc i sikalam do kibla. Szczypalo w ciul ale im szybciej sie zacznie tym lepiej. Taka sobie opracowalam teorie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
dawajcie opisy bo wieje nuda
amy a ty cala rozpiske planujesz czy jak ze na kompie musisz
hehestrasznie wam zazdroszcze ze macie juz dzieciaczki
jutro jade po tesciowa, pomoze mi ogarnac domek bo tam sama biedna siedzi jam tescia nie ma...z ogromna radoscia przyjela zapytanie..pogotujemy cos razem i powiedziala zebym sobie lezala dupka do gorymf lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:fasienko dopakuj torbe na wszelki wypadek! amy dawaj opisa
u mnie taka cisza ze kurwicy dostane...a no i jak nienurodze do polnocy to robotka mnie zbeszta z gory na dol heheheweronika86 lubi tę wiadomość
-
Wera bo u mnie opis bedzie dluhi
Moj porod nje byl taki kolorowy. Mlodemu spadalo tetno przy skurczach. Latalo kolo mnie kilku lekarzy i kilka pielegniarek. Bylo w pewnhm momencie na prawde goraco.. jak juz urodzilam to dali mi mlodego i zaraz zabrali.. na noworodki. Bo cos bylo nie tak. Masakra jednym slowem -
nick nieaktualnyAAA dziewczyny jeżeli któraś ściąga tak jak ja pokarm i daje z butelki a chce zwiększyć ilość jest taka metoda jak power pumping
Ja właśnie dziś ją próbuje i mam nadzieję że utrzymam laktację jak najdłużej. Bo mała cyca nie lubi niestety. Przyzwyczaiła się i jest wygodna jak matka do smoka - co poradzić..
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:To mnie rozbawilas
zadne do porodu! Nigdzie nie jade! Ja nie rodze!
Jak tam pojade to juz tam do porodu zostane. Nikt nic na IP nie sprawdzi tylko od razu na oddzial mnie wezmą..
Idz rodzić bo nuda ! A tak by się coś działoAnka1501, Amy_, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:No i kupke zrobilam 3 dni po porodzie
Lewatywa przed porodem byla osommisze se taki sprzed do domu kupic
i to tylko dzięki 2 czopkom. A lewatywa też mi się podobała
Amy_, KasiaKwiatek, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Fasia powiem ci jedno ciesz sie poki mozesz brzuszkowym julinkiem
ja sie ciesze ze mam to z glowy ale teeesknie za brzuchOLKIEM okropnie!!!!!
Chhba zaraz dorobie AduskeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 20:31
Anka1501, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86, lysinka, CzaryMary, Murraya lubią tę wiadomość