Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Kuzwa dziewczyny to jest irytujace, bo jakby mnie bolały jak na okres i byłyby xo 5 min to juz bym byla w drodze do szpitala. A tak to skad mam wiedzieć czy to to?
((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 20:37
mf lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:kapiecie dzieci codziennie?
Fasia ja uzywalam contractions calculator. Moje skurcze były 30-40 sekund i urodziłam więc licz i czekaj
Tez karmie malego jak chce. Dzis potrafil spac i 3, 5h i 2h i jak się budzi to szuka i dostajeMleczko juz mialam na sali poporodowej i jakoś się produkuje
Milej nocy. Ja idę w kimę, bo już wykapana a maly od 1, 5h spi po kapaniu i karmieniuKasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida i co dawac malemu smoczek? Bo u nas to krzyk jest straszny i dopiero przy cycku jest spokoj.
ja z cycem nie odpuszczam. karmienie zaczynam od piersi jednej i drugiej. Mlody na nch wisi po 20-30mi na kazdej. sprobowac go nie dokarmiac? Nawet jak placze i szuka? Dalej go do piersi dostawiacw tym przypadku?
Aa i dzieki za info o kolce!!! to u nas to nie kolka... pk prostu lyka powietrze i boli go brzuchoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 20:44
-
Amy_ wrote:Anka wez sobie pomoz. jak masz skurcze to kucaj na ich szczytach chodz duzo... rozkrec te akcje jak sie jiz zacznie...
No tak robiłam w piątekna ktg skurcze wysokie ale były nie regularne i gin mnie puścił do domu. Potem były regularne ale oczywiście wszystko ucichlo. Ale do 14 na bank urodze. Tydzień po terminie to już na wywołanie trzeba będzie a przy moim rozwarciu to pęcherz przebija i zaraz urodze
swoją drogą chodzić kilka tygodni z takim rozwarciem i jeszcze wywoływać... Hahaha jakaś dziwna jestem
Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy ja siku juz lecialam na sali poporodowej pol godziny po porodzie i obrocilam trzy razy w ciagu tych trzech godzin na kibelek
A kupka kilkanascie godzin po porodzie poszla i idzie codziennie, ale ja bez lewatywy. Wykupkalam się w domu przed pojechaniem na ip
I już dobranoc :*
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Bol bylby dla mnie wyznacznikiem rozpoczetej akcji porodowej, a tak to jakas popierdolka jest
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ania ech.. u mnie te rozchodzenie kucani pomoglo. Rozwarcie poszlo do 8cm i stanelo
Mi przy pierwszym porodzie tez pomogło. Od pierwszego skurczu do wypchniecia małego to 2,5 godziny.
Teraz jak przyjdzie pora to tez pomoże, widać jeszcze nie czas