Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Maz zaczal czytac o fazach porodu, o tym jakmi pomoc w trakcie, jakie sa dobre pozycje itd
))
Mierzy mi dlugosc i częstotliwość skurczow i sie cieszy, ze to sie dzieje i, ze moze jutro bedziemy miec synka
a bedzie z toba rodzil? Ja gdyby nie maz to bym chhba nie urodzila. opierdzielal mnie jak zle parlami pilnowal zebym wymieniala powietrze na skurczach
moj niezastopiany maz. Ogladal jak mi cieli krocze jak glowka wylazila. Ogladal se wsio
KasiaKwiatek, Fasia, sylvia007, Angela89, weronika86, mf, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Lepiej ze sie marnuja niz miaky by byc konieczne do uzycia
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Tylko go na szyciu nie bylo
I przezylam igle w pipie!!!!! Bo zrezygnowalam z ogolnego znieczulenia. W ogole nie bolalo. Nie wiem o co bylo tyle krzykutzn byl dyskomfort ale bajka
sylvia007, Angela89, Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, mf, Aguś86, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:kapiecie dzieci codziennie?
H O R R O R !!!!
JUtro drugie podejscie. Myslakam zeby myc co 2 dni a moze co 3? Oczywiscie mycie w pachwinkach i zakamarkach codziennie bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2015, 20:03
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:No pewnie że tak. Tylko dziś miałam akcje że mała tak mocno spała że musiałam nią w nocy potrząsnąć bo policzki miała zimne a ja tylko jedno w głowie. Bardzo boje się tego że te spadki saturacji co miała w szpitalu mogą się pojawić w domu.Odpukać nic się takiego nie dzieje i niech już tak zostanie do końca.
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy no pewnie, ze będzie ze mna rodził. Bardzo chce, a ja sobie nie wyobrazam zeby mialo Go nie byc
Skurcze sa co 5 minut i trwaja po ok. 45sekund. Czy to cos oznacza? Bo nie wiem czy mam dopakowac torbe do konca na wszelki wypadekze porod sie zbliza.. moze nie dzisiaj ale wszystko moze sie nagle zmienic
u kazdej jest inaczej. Ja mam takie doswiadczenie ciulowe ze szkoda zebym doradzala
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mi tez wlasnie sie nie chce dzis. Dlatego pytam
Tak slodko spi poza tym, a tak to rozkrzyczy sie w wannie i bedzie niespokojna. Angela jak werandowalas Martynke przed pierwszym wyjsciem?
O te całe werandowanie to pytałam lekarzy. Powiedzieli że nie ma potrzeby bo jak wyjdzie ze szpitala to można uznać za werandowanie. Kolejne werandowanie to była 2 dni po wyjściu ze szpitala wizyta u pediatry. Więc werandowanie miała zaliczone. A byliśmy już na 3 normalnych spacerach po 40 minut. Dziś półtorej godzinyKasiaKwiatek, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Przepraszam, że was nie nadrobię, ale miałam bardzo złą noc, a teraz jeszcze gorszy dzień. W nocy Ninka uznała, że skoro w dzień sobie pospała, to w nocy już nie musi
a ją od 13 mam non stop gorączkę ponad 38 stopni i nie mogę jej zbić apapem. I tak się zastanawiam, może mogę wziąć ibuprom?!
-
nick nieaktualnyAmy dawaj!
Fasia obserwuj. Do szpitala masz blisko. Jak zaczną się zagęszczać, no i troszkę bardziej boleć to jedź sprawdź. U mnie ewidentnie przepowiadacze bo nie zmniejszał się odstęp między skurczami, cały czas były co 10 minut i przeszły po kilku godzinach . -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej dziewczyny! Przepraszam, że was nie nadrobię, ale miałam bardzo złą noc, a teraz jeszcze gorszy dzień. W nocy Ninka uznała, że skoro w dzień sobie pospała, to w nocy już nie musi
a ją od 13 mam non stop gorączkę ponad 38 stopni i nie mogę jej zbić apapem. I tak się zastanawiam, może mogę wziąć ibuprom?!
-
Amy_ wrote:Musze wam opisac ten swoj porod. Bo pozapominam a takto bede miala pamiatke
ale też bym chciała, póki jeszcze go dobrze pamiętam
Amy_, KasiaKwiatek, Angela89, weronika86, Anka1501, Murraya lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy dawaj!
Fasia obserwuj. Do szpitala masz blisko. Jak zaczną się zagęszczać, no i troszkę bardziej boleć to jedź sprawdź. U mnie ewidentnie przepowiadacze bo nie zmniejszał się odstęp między skurczami, cały czas były co 10 minut i przeszły po kilku godzinach .
Musze to zrobic ns komputerze bo teraz siedze non stoo na komorku. Moze jutro jak mlody bedzie dluzej spal to skoncze pisac bo juz zaczelam i wrzuceKasiaKwiatek, weronika86, Fasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość