Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia gratulacje:D
tak sę bałaś że julek będzie malutki a tu proszę jaka klucha
jeszcze raz gratulacje:D
ja robię wszystko żeby choć chwilkę powstrzymać ból i akcję.....
chcę męża!!!! ciągle leżę, wstaję do łazienki jedynie bo inaczej ból podbrzusza niesamowity.
mama proponuje żebym do niej na noc przyjechała....no nie wiem....chyba się nie skuszę mam nadzieję że do rana się wyśpię choć.....
Anka hehe jeszcze będzie tak że w jednym dniu urodzimy:D
ciekawe co u Malinki:) -
FASIA gratulacje!!!
EWELCIA ja cie podziwiam za te blizniaki. Ja nei wiem jak dam sobei rad ez jednam a co dopiero dwa!
Doczytalam ze bierzecie tez wiesiolka tak? Mam jeszcze w szafce z czasu staran to tez moze zaczne lykac.Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam się tylko pochwalić. Martynka ssała pięknie pierś i po odbiciu zasneła (bez dokarmienia butlą) teraz zobaczymy czy dużo zjadła jak pośpi z 3 godziny to znak że się najadła.
Mantissa powiedz mi jak wyglądało te ważenie przed jedzeniem i po ? Chodzi mi ile musiało być na plusie aby stwierdzić że dziecko się najadło ?
mf, KasiaKwiatek, mimka84, Ida, maggie86, Eweliśka, CzaryMary, Justinka, mantissa, Amy_, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymf wrote:Andzia-gratulacje dla Ciebie i Martynki! Oby tak dalej!
Chciałam się poddać i karmić ją wyłącznie butlą - moim mlekiem. Ale trochę poczytałam belly i dziewczyny które ściągały mleko pisały że coraz mniej mają pokarmu.Tego się boje że w pewnym momecie bym musiała dołożyć mm a tego chce jak najdłużej unikać. Dlatego od dziś w dzień ją będę przykładać. Kupiłam wagę i będę patrzeć czy się najada. Najgorzej że ja się bardzo denerwowałam jak ją przykładałam, dziś spokojnie i efekt [odpukać] jestWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:36
KasiaKwiatek, mimka84, Eweliśka, mf, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czuje się dobrze tylko jak wstaje to dzwoni mi w uszach i czuje jakby mi ktoś pętle na szyji zaciskal.
Jak zajechalam na IP o godz 9 miałam 7cm rozwarcia, dlatego nie dali znieczulenia, a bardzo chciałam
Mam założonych 7 szwów które póki co nie bolą.
Julek ciągle śpi, nie płacze, jest jak aniołekpróbujemy cyca ale nam wcale nie idzie.. Mały zasypia przy nim
Eweliśka, Anka1501, mimka84, Ida, KasiaKwiatek, mf, Rudzia, CzaryMary, Justinka, Angela89, maggie86, liloe, Krysti, Ewelcia, MartaAlvi, iwonka1077, weronika86, Amy_, Ulka84, misia83, haneczka, lysinka lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś kryzys laktacyjny. Przystawiam małego co 1,5 godziny ale za bardzo nie ma co ssać. Dobrze że się kawaler nie denerwuje tylko z zapałem ssie, bo inaczej chyba bym ryczała i kazała mężowi lecieć do sklepu po mm, a wiem że to byłoby strzelenie sobie w stopę. Wierzę że będzie dobrze i jutro sytuacja wróci do normy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 20:00
-
Kurcze, jeszcze niedawno wszystkie pisałyśmy o ciąży, tylko i wyłącznie, a teraz taki misz masz tu mamy hahah. Jedne o ciąży, drugie o porodzie, kolejne o karmieniu. Już niedługo wszystko skupi się na dzieciaczkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 20:01
mf, Ida, Angela89, Aguś86, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:No a ja znowu dzisiaj skurczybyki co 9 minut przez godzinę /półtorej i cisza... Zaczynam się przyzwyczajać i olewać. Nie urodzę bede słoniem, pochodzę w ciąży do wakacji
A za dwa tygodnie pójdziesz na wizytę i się okaże że masz pełne rozwarcie
KasiaKwiatek, Eweliśka, mf, maggie86, maggie86, Amy_, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość