Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi ja jeszcze tez nie urodziłam
Dzisiaj spędziłam 4godz w szpitalu próbowali przekręcić maluszka -pierwsza próba nie udana, druga próba podali mi adrenalinę na rozluźnienie macicy i niestety tez sie nie udało -maluch nie chciał pupki podnieść
Plan taki ze rodzę pośladkowo -jeżeli nie urodzę w tym tygodniu -cesarka w poniedziałek o 7.30ranoKrysti lubi tę wiadomość
-
Fasia gratki super julek pokaznych rozmiarów,
ja dzis sie mało udzielam , walcze z nawałem pokarmu, nie zycze nikomu juz od wczoraj popoludnia mnie trzyma, oklady i sciaganie nie pomaga dzis kapuche przykladalam zoabczymy jak jutro bo moje samopoczucie tragiczne jest.....
jeszze córcia zazdrosna troche ze malo jej uwagi poswiecam, koszmar jakis -
Lwica wrote:Hi ja jeszcze tez nie urodziłam
Dzisiaj spędziłam 4godz w szpitalu próbowali przekręcić maluszka -pierwsza próba nie udana, druga próba podali mi adrenalinę na rozluźnienie macicy i niestety tez sie nie udało -maluch nie chciał pupki podnieść
Plan taki ze rodzę pośladkowo -jeżeli nie urodzę w tym tygodniu -cesarka w poniedziałek o 7.30ranonie lepiej od razu zdecydować się na cesarkę? przecież to chyba mega ból będzie i na dodatek nie wiadomo czy się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doktor powiedział ze ryzyko takie samo jak przy glowkowym
Dodatkowo posladkowo podobno rodzą sie szybko
A co do bólu -heh No nie wiem -najwyżej będę darła jape -bo nie mogę mieć ZZO przy tego typu porodu
No cóż zdecydowałam sie bo 1lepiej dla dziecka 2lepiej dla mnie 3 i lepiej jeżeli w przyszłości będę chciała kolejnego bebka -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Lwica no co Ty, porod posladkowy i jeszcze u pierwiastki ? nie gódź sie na to. To niebezpieczne dla dziecka. Obys doczekala do poniedziałku...
Lekarz powiedział ze ryzyko takie samo -ja nie jestem lekarzem także podjęliśmy z mężem decyzje która wydawała nam sie najlepsza dla dziecka -
nick nieaktualnyJezuuu dziewczyny czemu ja mam pecha do głupich ludzi którzy mnie otaczają?!
Dziś dostałam wiadomość od dziewczyny która ze mną pracowała. Było to coś w tym stylu... 'Bujasz się jeszcze? Coś mi się wydaje że będziesz mieć duże dziecko więc możesz się już pożegnać ze swoją ciasna cipka...'
Noooo kuuuuuurwaaaaaa!!!
Odpisałam jej żeby martwila się swoją dziurą a nie moją tym bardziej że sama jest w ciąży i rodzi w sierpniu ale wkurwila mnie wybitnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:40
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie załamujcie mnie bo już decyzja podjęta
(
Ten lekarz powiedział ze odbierał poród pośladkowy w zeszłym tyg i z dzidkiem było wszystko ok - jest to duży szpital i powiedział ze maja sporo posladkowych porodów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:42
-
nie jest takie samo ryzyko, to nie jest fizjologiczne polozenie. Nie jest powiedziane ze sie nie uda, ale mozliwosc potencjalnych komplikacji... az mnie zmrozilo. No nic, juz nic nie mowie...mam nadzieje ze do poniedzialku nie urodzisz.
Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatt wrote:Jezuuu dziewczyny czemu ja mam pecha do głupich ludzi którzy mnie otaczają?!
Dziś dostałam wiadomość od dziewczyny która ze mną pracowała. Było to coś w tym stylu... 'Bujasz się jeszcze? Coś mi się wydaje że będziesz mieć duże dziecko więc możesz się już pożegnać ze swoją ciasna cipka...'
Noooo kuuuuuurwaaaaaa!!!
Odpisałam jej żeby martwila się swoją dziurą a nie moją tym bardziej że sama jest w ciąży i rodzi w sierpniu ale wkurwila mnie wybitnie!!!powiedz by uwazala na swoją brochę bo się wiadro z jej zrobi hahaha:)
-
nick nieaktualny
-
Hej ja na chwile tylko Lilka ur. 18:05 dnia dzisiejszego 3280g 50 cm przez CC odezwę się jak dojdziemy do siebie. Gratki dla nowych manus i kciuki za Rodzace
Aguś86, maggie86, Justinka, Anka1501, Rudzia, Militta110816, natt, mantissa, Bambi85, Lali, Krysti, weronika86, MartaAlvi, Ida, Eweliśka, KasiaKwiatek, Ulka84, mf, Angela89, iwonka1077, Fasia, Zima, misia83, Amy_, CzaryMary, adk_1989, sylvia007, haneczka, mimka84, Ewelcia, lysinka lubią tę wiadomość