Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nawet drugiego nie chciałabym rodzic posladkowo choć to wtedy nie jest wskazanie do cc. Lwica, ale decyzję podjeliscie i zycze Wam zeby wszystko poszło dobrze, bo przeciez nie jest powiedziane ze musi być źle
DobranocBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela, wazylam w szpitalu tak: przed karmieniem (w ubranku) i po karmieniu też w tym samym ubranku. Różnica między jednym a drugim to orientacyjna ilość mleczka. Nie wiem ile musiał pić, żeby się nnajeść ale jak było tyle co powinno być z butli to ok .
Dzis Juli pobił sam siebie. ID 12 do 19 łaskawie pozwolil się odłożyć na 20 min. Dopiero po 19 zasnął więc już na kąpiel go nie budziłan. Teraz znów je, mam nadzieję że ładnie zasnie.Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Hej ja na chwile tylko Lilka ur. 18:05 dnia dzisiejszego 3280g 50 cm przez CC odezwę się jak dojdziemy do siebie. Gratki dla nowych manus i kciuki za Rodzace
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
fasia gratulowalam ci na fb i skladam gratulacje rowniez tutaj!!!!!gratki!!!!! duzy chlop!!!
jaga tobie rowniez gratilacje!
ja sie nadal bujam, zostaje w domu jak najdluzej...najgorsze jest to ze dostalam smsa ze mamy podpisac dokumenty i odebrac klucze do nowego domu...obecnosc ononga obowiazkowa! chcialam wytlumaczyc sytuacje ale nie odbieta telefonu! jesli sie nie pojawie to dom wroci do pulinie chce rodzic do jutra do odebrania kluczy..no jakas masakra
mam ogromna nadzieje pochodzic jak anka z rozwarciem
-
weronika86 wrote:fasia gratulowalam ci na fb i skladam gratulacje rowniez tutaj!!!!!gratki!!!!! duzy chlop!!!
jaga tobie rowniez gratilacje!
ja sie nadal bujam, zostaje w domu jak najdluzej...najgorsze jest to ze dostalam smsa ze mamy podpisac dokumenty i odebrac klucze do nowego domu...obecnosc ononga obowiazkowa! chcialam wytlumaczyc sytuacje ale nie odbieta telefonu! jesli sie nie pojawie to dom wroci do pulinie chce rodzic do jutra do odebrania kluczy..no jakas masakra
mam ogromna nadzieje pochodzic jak anka z rozwarciem
ja chodzę co najmniej 2 tyg z 3 cm rozwarciem i 1,5 tyg bez czopu
oby podpisanie umowy było rano, szybko podpiszesz i pojedziesz prosto na porodówkę
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny