Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaga, Lysinka gratulacje
Robotka, Anka dajcie czadu!! Trzymam kciuki!
Ja jestem w szpitalu, ale prawdopodobnie mnie wypuszcza dzis i bedziemy czekac do terminu cc. Mam mega zwapnione lozysko i ordynator pytal czy palilam w ciazy?? nigdy w zyciu nie palilammaz tez nie pali.
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny od 6 rano mnie dziwnie zaczela cała pipa bolec i mocno jak na okres koscie miednicy.. Ok 7 zaczelam liczyc ze to chyba skurcze.. Mozna wyczuc gdy ma nadejsc i trzyma tak mocno miesiaczkowo ze bol od krzyza promieniuje na cale podbrzusze miednice i od 7 juz bylam 2 razy na dwojce.. Skurcze sa od 6 do 8 min trwajace po 30-45sekund..czekam jeszcze zobacze co bd sie dzialo..
-
nick nieaktualnyMilitta to skurcze, obserwuj, jaką będą się zagęszczać w czasie i mocniej boleć to akcja ruszyła
Edit. Możesz sobie wejść pod prysznic, on przepowiadacze łagodzi i wycisza, a prawdziwe nie miną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 08:27
mf lubi tę wiadomość
-
Teraz wstałem po 8 zobaczyc czy chodzac tez je mam i sa czuje jakbym okresu miała zaraz dostac i to dosc obfitego
teraz pije herbate i jak do 9 beda to ide pod prysznic
Kurde one teraz bola mocno a co dalej.. Jezu ja wyskocze przez okno z tej porodowkiKasiaKwiatek, Krysti, haneczka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Kasia Ty juz musisz pelnic tu dyzur 24h na dobe, bo bez Twojego dopingu to dupa
Milita trzymam kciuki zeby sie ruszylo u CiebieMilitta110816, Amy_, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86, Murraya, misia83 lubią tę wiadomość
-
Ale sie tu dzieje!! Jeden porod za drugim. I tak ma byc kwietniowki!!!
Lysinka i Jaga ogromnie wam gratuluje!!
Robotka i Ania powodzenia... troszke wam zazdroszcze! Dzien po porodzie mowilam nigdy wiecej ale jak o tym teraz mysle chcialabym jeszcze raz przezyc swoj porod... na prawde. Bolalo ale nie az tak bardzo jak sobie wyobrazalam...
mf, CzaryMary, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Millita o widzisz zaraz i ty utulisz swe dzieciatko!!!
Ale super !!!
U nas noc przespana ale mlody kwekal piedzial i pewnie kupa mala poszla. Jeszcze w pampersa nie zagladalam bo dostal cyca i lezakuje na klacie..
ewidentnie to cierpienie spowodowane jest robieniem kupki i pierdkow...bo jak sie to wszystko wydostanie to on jest spokojny..
Wczoraj przy karmieniu piersia trzy razy sie zachlysnal. Jak tak zrobil dwa razy to balam sie go pozniej przystawic. Ale oczywiscie szukal cycka wiec dostal i znow sie zachlysnal.. oczywiscie maz mi zrobil przypomnienie pierwszej pomocy bo w takicb chwilach w glowie pustka i jak o tym zaczelam myslec to mnie strach sparalizowal... ale juz jestem opanowana i spokojnie przystawiam do piersi.. jak sie zachlysnie to w razie w wiem co robic..Militta110816 lubi tę wiadomość
-
Jest przepelnienie na porodowce. Czekam aż się zwolni miejsce i idę pod oxy. Wszyscy lekarze na obchodzie patrzyli na mnie jak na ufoludka
mf, Amy_, Angela89, KasiaKwiatek, sylvia007, mantissa, weronika86, Aguś86, CzaryMary, Bambi85, MartaAlvi, haneczka, Eweliśka, maggie86, Gosha, Ulka84, mimka84, Fasia, Agga, lysinka lubią tę wiadomość
-
Anka ja to samo:) czekam ns męża i dostaje trochę oxy ns parte:)
Jest zajebiscie haha
Żadnego gazu ani zzo nie biorę
Już bym pewnie urodziła no ale ten mąż
A i o 5 rano wyszła reszta czoła-jak ten justinki
Ale jestem glodna heheAnka1501, Lali, Amy_, KasiaKwiatek, weronika86, CzaryMary, Aguś86, Bambi85, Justinka, haneczka, Eweliśka, maggie86, Gosha, Ulka84, mimka84, lysinka lubią tę wiadomość