Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Iwonka ja lałam bardzo cieply prysznic na piersi i masowalam oliwka w trakcie polewania, na mnie dzialalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
ooo, widzę ze Lysinka wcisnela się przed Robotke.
Gratulacje! Od rana dziś gorąco więc hurtowe POWODZENIA! Może rekord pobijemy? Wercia, nie obijaj się tylko wstrzelaj w termin.
U was super nocki a u nas dla odmiany karmienie co 1,5h.jak ten mój synus ma nie tyc jak szalony.
ciekawe ile dziś na wadze będzie miał.
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Iwonka no tak samej to ciezko, a jak coreczka zareagowala na brata?
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:Teraz wstałem po 8 zobaczyc czy chodzac tez je mam i sa czuje jakbym okresu miała zaraz dostac i to dosc obfitego
teraz pije herbate i jak do 9 beda to ide pod prysznic
Kurde one teraz bola mocno a co dalej.. Jezu ja wyskocze przez okno z tej porodowkiMilitta110816 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Jest trochę zazdrosna, próbuje teraz na sobie uwagę skupić ale też chcę się nim opiekować jak ja to robię więc muszę jej dodatkowo pilnować dziś mama przychodzi bo sama nie ogarniam..
ciekawe jak bedzie u nas...
-
nick nieaktualny
-
krysti dzisisj zaczynamy 41 tydzien kochana!
dzisiaj termin...
mantissa raczej nie zdaze, najoierw obowiazki...cnociaz z rozwarciem moge chodzic kilka dni lub moze sie zaraz zaczac mocniej..taka ruletka troche:-)jak o 9 rano bylo 3cm rozwarcia to pewno po wczorajszycn bolach jest pewnie z 5cm juz
zaraz bede siemprobowac dodzwaniac do ten babkiKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Pewnie wszystko sie unormuje, poczatki sa najgorsze, ale nie pocieszylas mnie
ciekawe jak bedzie u nas...
-
Krysti wrote:Ha czuje jak by mi miAlo cos wyleciec przez dziurke takie natęzenie! Ppd prysznic i hospital dzis
Krysti, mf lubią tę wiadomość