Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no dzien dobry jeszcze raz, odespalam nocna przerwę , wchodze patrze a tu polowa rodzi
a 8 mial byc moj, ale nadal mi sie nie chce
Lysinka gratulacje !!!
Robotka, Anka , Militta powodzenia.Werka ty odbierz szybko te klucze i tez do robotyCzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ja właśnie zostalam uruchomiona, zwieziona na noworodki czekam na zdjęcie cewnika , prysznic i dostaje mała.
Kasia ja trafiła z ciśnieniem w niedziele, CC robili mi na cito to 4 płaskie zapisy miała mała na ktg. Miałam mieć CC w czwartek. Najgorsze ze o malo nie zeszlam na stole ale juz jest ok.
Jagus fajnie, że zaraz utulisz swoją księżniczkę
o choroba a co na tym stole się stało takiego?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaga wrote:Ja właśnie zostalam uruchomiona, zwieziona na noworodki czekam na zdjęcie cewnika , prysznic i dostaje mała.
Kasia ja trafiła z ciśnieniem w niedziele, CC robili mi na cito to 4 płaskie zapisy miała mała na ktg. Miałam mieć CC w czwartek. Najgorsze ze o malo nie zeszlam na stole ale juz jest ok.
Wiem Jaga wiem, bo pisałaś o tych kłopotach z ciśnieniem, bardzo współczuję przeżyć, na szczęście dobrze, że się skończyło pozytywnie. O tym nosie napisałam, że mimo wszystko skończyło się pojawieniem dziecka na świecie i już masz je ze sobąJaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Bawicie sie jakos z dziecmi? Bo moja teraz oczy jak 5 zl i gmera w lozeczku raczkami przed twarza macha:P i wydaje dziwne dzwieki, nie wiem czy ja jestem dziwna ze ja ignoruje bo nie mam pomyslu jak sie z nia bawic
nieeena tym etapie dziecko ma jeszcze kiepsko rozwiniety uklad nerwowy i jakies "zabawy" moglyby je tylko denerwowac i "przebodźcować". Twoja malutka poznaje sobie teraz świat po swojemu i sama. Póki nie płacze daj jej spokoj
a jak zaplacze to daj jej cyca
Bambi85, Ida, hwesta, Angela89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Jej co tu się dzieje
Jaga, Lysinka - GRATULUJĘ!
Robotka już na pewno tuli JagódkęAnka może też, ale nadal za Was trzymam kciuki!
Militta - powodzenia! oby się rozkręciło na dobre
Ja po KTG i badfaniu i jestem załamana... 3 dni po terminie 3 tydzień z 3 cm rozwarciem... i bez czopa od 1,5 tyg i nicskurcz jeden jakiś się przyplątał i lipa... jak nic nie ruszy to w poniedziałek oxy ;( Gin pogmerała mi trochę w środku, oddzielając coś tam od czegoś
palce we krwi i śluzem wyciągnęła... ale mówi że tak dziś będzie... i albo wrócę jeszcze dzisiaj albo wywołujemy w poniedziałek... ech oby coś się ruszyło... więc doczytałam co i jak u Was i idę się poruszać
-
hwesta wrote:Bawicie sie jakos z dziecmi? Bo moja teraz oczy jak 5 zl i gmera w lozeczku raczkami przed twarza macha:P i wydaje dziwne dzwieki, nie wiem czy ja jestem dziwna ze ja ignoruje bo nie mam pomyslu jak sie z nia bawic
mój chyba wczoraj sue pierwszy raz świadomie do mnie uśmiechnął przy takiej rozmowie, tzn moim monologu
Amy_, mantissa, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy w szpitalu na kontroli. Nabrał 200 gram od wagi urodzeniowej, nic nue mówili to pewnie ok, mi sue jakis wydaje malutko jak na 3-tyg bobo. A jak wasze dzieciaczki nabierają?
FASIA mój Kubus po ur tez miał szmerek na serduszku, po USG serduszka okazało sie ze to 2 mm dziurka na serduszku, byłam przerażona ale teraz wiem ze to dotyka wiele noworodków. Za 2 miesiące idziemy na kontrol. Niby to sue zamyka w ciagu kilku miesięcyFasia lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj werandujemy a jutro pierwszy spacerek ,bo pogoda ma być fajna zobaczymy oby
aaa cieszę się hehe
Muszę sie niedlugo do fryzjera wybrac.Troche look odświeżyć
Aaaaa i Fasia Jaguś ,Lysinka moje wielgachne gratki))
Gosha mój od wyjścia ze szpitala przybrał 470gram
Używacie smoczka? jak często?
My podaliśmy przedwczoraj. Źle się z tym czuje troche,bo obiecalismy sobie nie podawać ale ehh rożnie to bywa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:06
Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
Mary a m co to za lalka na zdjeciu???
No to nie jesten sama z pierdkami. Ja tez nif mu nie podaje. Sama pije herbate koperkowa moze jakos mu to ulzy...
Sylwia zmotywowalas mnie do skonczenia mojego opisu ale to moze jak maz bedzie w domu i zdejmie mi z klaty pierworodnego. Na razie nawet sniadania nie zjadlam. Dobrze ze mi sie udalo wysikac!
tez widze nie mialas lekkoale juz z glowy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:03
-
Amy_ wrote:Mary a m co to za lalka na zdjeciu???
No to nie jesten sama z pierdkami. Ja tez nif mu nie podaje. Sama pije herbate koperkowa moze jakos mu to ulzy...
Sylwia zmotywowalas mnie do skonczenia mojego opisu ale to moze jak maz bedzie w domu i zdejmie mi z klaty pierworodnego. Na razie nawet sniadania nie zjadlam. Dobrze ze mi sie udalo wysikac!
tez widze nie mialas lekkoale juz z glowy :*
-
nick nieaktualny
-
No to ja Was hurtowo muszę teraz uściskać
Btw. Co tu się dzieje?! Chyba się zblokowały kwietniówki na święta, żeby pojeść dobrego i teraz wysyp porodów
Fasia, Łysinka i Jaga serdeczne gratulacje!!!Zazdroszczę bobo
Fasia, czyli tak jak myślałam Twoje dwie gule to były skurczeI co? Nie było tak źle?
Łysinka, a'propo odesłania do domu, jakoś mnie nie dziwi w przypadku Trzebnicy. Ciekawe która Cię odesłała rano. Pewnie ta młoda lekarka z grzywką? Strasznie pewna siebie.
A swoją drogą to miałyśmy rodzić razem 14.04 i coooo?!Może jak się spręży moje rozwarcie to dołączę na poporodowej.
Buziaczki dla Tosi
Anka, teraz to Ty jesteś Sprite, a cała reszta to pragnienie.Trzymam kciuki!
Robotka, Ty rodzisz:D Wreszcie wsadzisz swoją córcię do tej kołyski cośmy Ci jej tak zazdrościły.Coś czuję, że przywitałaś jednocześnie męża i Jagodę.
Militta, wszystko wskazuje na to, że nie będziesz potrzebować lewatywy, bo... rodzisz!)
mf, Gosha, maggie86, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość