Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gin przyszła sobie ze mną pogadać i się śmiała, że jak mi wody odejdą to mam od razu wołać, żeby zdążyli mnie na salę porodowa zabrać zanim urodze
Amy_, iwonka1077, Militta110816, mf, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86, Aguś86, haneczka, maggie86, Gosha, Ulka84, mimka84, Fasia lubią tę wiadomość
-
mf wrote:Anka-To tak jak my na Ciebie
podtrzymuje to, co juz mowilam-jestes hardcorem!
Robotka-Ty cos cpiesz? Bo gadasz jak pijana
Ja też miałam to pisaćNiesamowite są i ona i Anka
Chciałabym z takim podejściem pojechać na porodówkę
mf, weronika86, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Gratulacje Lysinka i jaga bo nie wiem czy pisałam,
Amy mój też raz się przyksztusil ale wzięłam na ręce i jakośsam sobie z tym poradziłale nawet nie zaplakal przy tej calej sytuacji. Ale matke wystraszyl jak ta lala!!
-
Robotka Anka nie sądziłam że tu dziś taki live z porodowki hihi,dziwnie się na was nie patrzą jak tak z telefonu dajecie cały czas??hihi powodzenia dziewczyny, ciekawe czy w tym samym czasie urodzicie hehe
mf, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:A ten sie zatyka! Jakby powietrze wstrzymywal. Pinda! Musialam mu robic mini reanimacje
ale nawet nie zaplakal przy tej calej sytuacji. Ale matke wystraszyl jak ta lala!!
-
Ida hihi ja też mam ten problem
jednak z dziewczynami mniej kłopotów
Dziewczyny które miały nawal pokarmu jak sobie radzilyscie??mam cyce jak kamienie ale jakby już przechodzi odciagalam laktatorem,robiłam okłady macie jeszcze coś sprawdzonego?? -
hwesta wrote:Jeszcze nie zjadłam śniadania
mf, KasiaKwiatek, Ida, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo matki dajecie bo na was liczyłam ze sie obudze i bwd
beda dzieciaczki a tu czekaja dalej.
Mi moje dziecko nie dało pospac nad ranem za to teraz śpi do teraz.
jakiś czas temu pisałam że kot chyba zazdrosny jest o małą bo sika mi po fotelach skórzanych, wczoraj zobaczyłam że siki sa z krwią. Zebralam dzisiejsze i zaraz z nim do weta jadę. jak nie urok to sraczka. Tesciowa z małą zostaje:) -
nick nieaktualnySkurcze mam i tak kluje mocno w pochwie ze o matko leze zobaczymy oby się rozkrecilo .Brzuch stawia się normalnie jek w domu jest moj juz gotowy do boju
krzyz lupie tez cizes.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:23
Lali, Aguś86, olka30, Ulka84 lubią tę wiadomość