Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde kobitki albo bóg mnie wysuchal ! Napewno wysuchał
jestem mega happy bo moj R jednak postanowil zostac z nami
i Podjoł kontrakt za ciut mniejsze pieniazki sle bedzie z nami na miejscu
uhhh kamien z serca mi spadl
mantissa, Ida, mimka84, CzaryMary, Aguś86, lysinka, Gosha, haneczka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MłodaDama wrote:Dziewczyny kilka z was pisało o tych krostkach u waszych maluchów.Powiedzcie czy u któres z was wygląda to tak jak na moim zdjęciu? Maluch ma to na buzi,szyji i pod szyją na klatce piersiowej. Czasem łagodnieje i prawie nie widać a czasem mocno wyskakuje. Położna mówiła,że albo zmiany hormonalne,potówki albo wygląda to też na skaze białkową ;(
Juli ma takie podobne. U nas na bank to potówki, bo utrzymuje się kilka dni, później znika a jak nieopatrznie go przegrzeję, to znowu się pojawiają. Aktualnie ma cały dekolt w ciapkach. -
Lwica sprawdzić się powinna bo najwidoczniej mały ma dużą potrzebę ssania. Ja swojej tez daje smoka jak juz przysnie mi przy piersi. Do tego jestem wyrodna matka która malo nosi swoje dziecię. Raczej usypiam ja glaszczac po głowie lub trzymając ja za rękę jak jest w lozeczku. Ale to wtedy kiedy ma problem z zasnieciem.oczywiście czasem tez ja ponosze utule do snu na rekach ale staram się żeby sama zasypiala.
Lwica lubi tę wiadomość
-
MlodaDama u mnie jak wczoraj położna była i zobaczyła lekki trądzik u synka to pytała i sprawdzała czy na klatkę piersiową nie sięgło, bo powiedziała że jak by było na klatce piersiowej to właśnie skaza białkowa. Mój ma na czółku, na policzkach i troszkę na szyjce.
A jesz jogurty itp???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:02
-
A powiem wam jeszcze, że moja Nina zakopkała mi dzisiaj podłogę w łazience i to jeszcze jak! Zmieniajac Ninie pieluszke, kładę ją na blacie obok umywalki, kiedy zdjełam jej pieluszke, ta kichneła, a wtedy taką fontanną srutneła, że wylądowało to pół metra od niej na podłodze!!! Dobrze, ze stałam lekko z boku, bo inaczej wszystko bylo by ns mojej bluzce:-)
Anka1501, mimka84, CzaryMary, mf, mantissa, lysinka, liwi lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Jaga u mnie wczoraj polozna tez zauwazyla u malej powiekszone piersi i to samo powiedziała co u cb i kazala mi do przegotowanej wody wsypac lyzeczke sody i wacikiem takie oklady jej robic. We wtorek idziemy do pediatry az się boje co ona powie.. A w szpitalu co mowili na to dostala Lilka leki na to jakies?
Dziewczyny ile od porodu nalozyliscie obraczke? Bo u mnie wyglada to tak ze wciaz jest za mala.. Opuchlizna już zeszla chyba wiecej jej juz nie mam i nie wiem czy nie bede musiała jej poszerzać.. Dziwnie sie czuje bez obraczki -
Jaga wrote:Lwica sprawdzić się powinna bo najwidoczniej mały ma dużą potrzebę ssania. Ja swojej tez daje smoka jak juz przysnie mi przy piersi. Do tego jestem wyrodna matka która malo nosi swoje dziecię. Raczej usypiam ja glaszczac po głowie lub trzymając ja za rękę jak jest w lozeczku. Ale to wtedy kiedy ma problem z zasnieciem.oczywiście czasem tez ja ponosze utule do snu na rekach ale staram się żeby sama zasypiala.
Dziękuje za odpowiedz. Wiesz co, tez mi sie tak wydaje.
Mały teraz leży w łóżeczku i przysypia, czasem otworzy oczy jak mu smoczek wypadnie...
-
nick nieaktualnyMłoda damo - u nas było to samo. Dkolt, policzki,czolko. Potem przeszło na kark i ramiona. Nasila sr kiedy dziecko płacze albo jest mu gorąco. U nas zdiagnozowano tradzik niemowlęcy. Przepisano masc Mupirox i jest o niebo lepiej. Pierwsz e krótki miał juz w 2 dobie.
-
nick nieaktualnyA do mnie właśnie moja siostra się odezwała. Przylatuje 5 maja(mam nadzieję, że Miki już do tej pory będzie...) i powiedziała, że właśnie zamawia mu prezent... Dostanie leżaczek/bujaczek Fisher Prise 3w1
ale się cieszę
CzaryMary, mimka84, Aguś86, mantissa, lysinka, Eweliśka, Angela89, Gosha, misia83, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Mimka No właśnie ociupke mleka do kawy zbozowej daje i masło na chlebek. Mleka ,płatków czy tam jogurtów nie jem od tygodnia. Czas chyba całkiem odstawić i zobaczyć czy zejdzie to cholerstwo ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:11
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Mimka No właśnie ociupke mleka do kawy zbozowej daje i masło na chlebek. Mleka ,płatków czy tam jogurtów nie jem od tygodnia. Czas chyba całkiem odstawić i zobaczyć czy zejdzie to cholerstwo ;/
Właśnie, sprobuj odstawić nabial, Nir przegrzewac. Jeśli nie zniknire to pewnie ten tradzik -
Kurczę dziewczyny wy jesteście restrykcyjne i macie diety....
Ja jem wszystko i pije mleko....
Jem wszystkie owoce i warzywa...
I jak narazie nie zauważyłam nic u młodego , chyba zem taka głupia i nie umie rozpoznać ..
Mi sie ciagle wydaje ze jak beczy to głodny(
Kilka dni temu jak go tak pierdy męczyły to dawaliśmy mu kropelki ale teraz wydaje sie ok -
nick nieaktualny