Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Tak jak Sylvia pisze, u nas zgodzili się na chrzest starszego bo mój jest po rozwodzie i nie mamy możliwości wziąć ślubu kościelnego.
-
No co jak co ale my na siłe brać ślubu kościelnego nie będziemy to na pewno. Jak już cywilny a kościelny w chyba dalekiej odległości. Teraz najważniejsze jest nasze dziecko i mieszkanie, dach nad głową. Niby można cichy kościelny bez gości ,imprez itd.no ale czy ja wiem..chyba nie jestem gotowa jeszcze na to ehh już dziecko to duzy obrót w życiu
Już się boje tej rozmowy z księdzemznajomej ksiądz powiedział,że nie ochrzci ,bo to owoc grzechu a nie miłości ;/ masakra chyba by mnie pogieło jak bym takie coś usłyszała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:26
-
Kaśka tak ale zależy od księdza. U nas i u Was to jasna sytuacja. ślubu kościelnego nie będzie. Ale często jeśli ktoś może wziąć ślub a nie chce to ksiądz się nie zgadza na chrzciny. Znajomym odmówił i czekali rok, wzięli ślub i ochrzcili synka
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Amy po 3 dawce antybiotyku temperatura juz się nie powinna u ciebie pojawiać. Wtedy też szybciej się nawodnisz, do tego czasu próbuj sokami nadrabiac.
mantissa lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Heh może jakaś nowa metoda wyliczania terminu. Ja mam jutro znów się stawić na ktg i w pn też ciekawe czemu.
Ja też chodziłam 2 razy w tygodniu na ktg i to juz od 36 tyg. Gin mówił, że lepiej częściej bo się różne rzeczy dzieją na końcówce i on woli mieć wszystko pod kontroląEweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niestety Ida... To jest takie średniowiecze jeszcze. Dziecko ponosi karę za wybory rodziców.
Żyje z rozwodnikiem i dobrze mi z tym. Dziecko powinni ochrzcic i myślę, że jak ksiądz jest z powołania to ochrzci z radością.KasiaKwiatek, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy miejmy ze po antybiotyku. Bo jest taka zasada ( uczuliła mnie na nią pediatra Marcela) ze po 3 dawce jak nie znika temperatura to daje się jeszcze jedna , jak nadal jest gorączka to jest źle dobrany antybiotyk.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od prawie godziny płacze jakieś dzieciątko a moje cycki co 10 min zaczynają produkcje mleka. Zaraz eksploduje.
Lili tego na pewno nie przeje wiec zostanie mi ręczne ściąganie bo nie mam tu laktatora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:39
liwi lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Dziewczyny od prawie godziny płacze jakieś dzieciątko a moje cycki co 10 min zaczynają produkcje mleka. Zaraz eksploduje.
Lili tego na pewno nie przejęła wiec zostanie mi ręczne ściąganie bo nie mam tu laktatora.
Idź to dziecko nakarmIda, CzaryMary, lysinka lubią tę wiadomość