Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Militia kazali kupić nam borasol i robić okłady. Powiększone gruczoły są od naszych hormonów. Jak nacisniesz jej brodawki to będzie jej leciało mleczko. Kazali mi się tym nie stresowac. U nas do tego lekko wodnistej kupki są ale tez mi powiedzieli ze tak może być bo brzuszek jeszcze nie przerabia wszystkiego i kupki na cycowym mleku mogą być w cały świat. Mała ładnie tyje wiec jest ok. Za to u nas nadal żółtaczka jest wiec to teraz jest priorytetem
-
nick nieaktualny
-
Amy słońce trzymaj się mocno ,życzę szybkiego powrotu do zdrówka..wiem,że Ci cięzko ale musisz wyzdrowieć to niebezpieczne także uszy do góry będzie dobrze :*
My wczoraj mieliśmy śmieszną sytuacje.Koło 21 Tż szedł już spać więc mówie mu żeby wziął do łózka naszego małego i ululał go a ja pójde zjeść coś. Usiadłam na kompa jem kolacje no ale słysze ,że buczy no nic idę do nich ,położyłam się Adaś w rożku między nami i ryczy i ryczy ani smoczka nie chce hmmm co by tu zrobić hehe no i wpadłam na pomysł puścić mu kołysanke na telefonie. Dziewczyny ta nutka trwa 2 minuty. Jak ją puściłam po kilku sekundach uspokoił się a po 2minutach spał jak zabity. Rechotaliśmy jak żaby z TŻ to było takie słodkie,aż łezki miałam ,bo tą nutke puszczałam mu często w brzuszkuhehe ale se myśle co ty tak nie będzie zaraz się obudzi.Przenoszę go w rożku do łóżeczka a on ani drgnie
i spał 5h
pewnie taki zbieg okoliczności ale było fajnie hehe
My z chrzestnym mamy problem.Nie mamy kogo wybrać za bardzo a jak już to osoba jest bez ślubu i może być problem. W sumie my też bez ślubu ,ciekawe czy ksiądz się zgodzi ochrzcić małego ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:02
Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłoda Damo wy nie musicie być po ślubie. Ksiądz dziecko ochrzci...musi, my też tak mamy bo ślub dopiero we wrześniu a chrzcimy w połowie czerwca. Natomiast ojciec i matka chrzestna to albo muszą być single albo po ślubie kościelnym niestety. Inaczej ksiądz się nie godzi...wiem dooopne zasady ...
-
Kasia to zależy od księdza. Jest takie postanowienie biskupów, ze jesli nie ma przeciwwskazań do zawarcia związku małżeńskiego prze rodziców, to odkłada się chrzest, do momentu ślubu. Są księża, ktorzy bardzo tego przestrzegają, a są tacy, że przymykają na to oko.
-
Dobry
Musimy się pochwalić - wczoraj pierwszy raz Tosia nie płakała w czasie kąpieli - spodobało jej się pluskanie.
Amy trzymaj się <tulę>
Też mam problem z chrzestnymi, w sumie nie wiem kogo wziąć na chrzestną. To powinien być ktoś z mojej rodziny i nie wiem, na kogo się zdecydować. Do tego muszą przyjechać na chrzciny ponad 300 kilometrów a nie planujemy dużej imprezy; dlatego niektórzy odpadają jako chrzestni, bo będzie obraza majestatu, jak się całej rodziny nie zaprosi.
Mi opuchlizna po porodzie zeszła jakoś po 10 dniach i moje palce u stóp i rąk wróciły do poprzedniego rozmiaru
Mykamy na spacer, bo musimy jeszcze coś na obiad zakupić.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOki Eweliśka, może zgłosi się kwietniówka, która chciała bo ja kurka nie pamiętam.
Powiem Ci, że mój gin w poniedziałek właśnie na twarz patrząc powiedział , że wyglądam już bardzo porodowo...ale jaki widać słabo trafny sposób
Eweliśka, mantissa lubią tę wiadomość