Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus jestem juz znudzona ta goraczka i tym wszystkim. Jestem mega odwodniona.. jak pije ta wode to mi sie rzygac chce od jej smaku.. malo sikam bo kuzwa co wypije to wyrownuje chyba poziom.. a powinnam duzo sikac.. a tu lipa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:41
-
nick nieaktualny
-
To że mną,też się zastanawiam nad zaproszeniami moja siostra dawała bo dużo gości miała ale może też kupięIda wrote:O tym, że sali szukałaś i fotografa.
Zastanawiam się, czy potrzeba zaproszenia rozdawać, czy wystarczy zaproszenie słowne.
Ida lubi tę wiadomość
-
Amy a kroplowki nawadniajace? Powinni Ci dawać ich sporo. Pewnie od tej wysokiej goraczki jesteś bardzo odwdniona i co wypijesz to wypocisz.
Mimka mi polozna mowila, ze kolki moga być od skonczonego 3 tygodnia. Moj caly czas dostaje dicoflor i poki co ok. Sprobuj
Dobrze, że zglosilas bol poloznej, bo taki ropien musi bardzo bolec. Juz sobie wyobrazam jak wyciskanie bolalo
-
My u Zuzi dawalismy zaproszenia, ale mielismy 30 osob. Teraz mam dylemat czy zaprosic tych samych czy odrzucic 6 osob... A co do zaproszen to sporo fajnych i niedrogich jest na allegroiwonka1077 wrote:To że mną,też się zastanawiam nad zaproszeniami moja siostra dawała bo dużo gości miała ale może też kupię

Mozna sobie spersonalizować i nie trzeba już nawet nic pisać
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida 5 kropelek. Zgodnie z opisem na opakowaniu. On dostaje od 3 doby- od razu po powrocie do domu.
Aa i też mu smakuje
Dziuba otwiera i mlaska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 11:02
Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Maz mi kupil sok pomaranczowy moze to dam rade wypic. Zaraz sprobuje. I tak teraz tylko podtrzymuje laktacje bo dostataje jakies leki ktorych nazw nie znam wiec karmic bede jak juz wroce do domu. Olek je mm. Wypija czasem jednorazowo 60ml. Nie za duzo? Pozniej po 30mlJaga wrote:Amy a soki? Może tego więcej dasz rade wypić??
-
A to tak można???Anka1501 wrote:Mimka u nas chrzestna będzie moja przyjaciółka (właściwie nasza) ale z ojcem będzie problem. Może będzie mój brat ale może być tak, że zostaniemy tylko przy jednym rodzicu chrzestnym
-
Mimka trzymam sie trzymam.. wczoraj bylo najgorzej ale wiem ze nic mu nie jest.. tesknie za nim strasznie Ale maz wlacza mi wideo rozmowe w nocy i patrze jak spi w lozeczku..
mimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, Anka1501, liwi, Fasia, Angela89, liloe, misia83, Ewelcia, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość