Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus jestem juz znudzona ta goraczka i tym wszystkim. Jestem mega odwodniona.. jak pije ta wode to mi sie rzygac chce od jej smaku.. malo sikam bo kuzwa co wypije to wyrownuje chyba poziom.. a powinnam duzo sikac.. a tu lipa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:O tym, że sali szukałaś i fotografa.
Zastanawiam się, czy potrzeba zaproszenia rozdawać, czy wystarczy zaproszenie słowne.Ida lubi tę wiadomość
-
Amy a kroplowki nawadniajace? Powinni Ci dawać ich sporo. Pewnie od tej wysokiej goraczki jesteś bardzo odwdniona i co wypijesz to wypocisz.
Mimka mi polozna mowila, ze kolki moga być od skonczonego 3 tygodnia. Moj caly czas dostaje dicoflor i poki co ok. SprobujDobrze, że zglosilas bol poloznej, bo taki ropien musi bardzo bolec. Juz sobie wyobrazam jak wyciskanie bolalo
-
iwonka1077 wrote:To że mną,też się zastanawiam nad zaproszeniami moja siostra dawała bo dużo gości miała ale może też kupię
Mozna sobie spersonalizować i nie trzeba już nawet nic pisać
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida 5 kropelek. Zgodnie z opisem na opakowaniu. On dostaje od 3 doby- od razu po powrocie do domu.
Aa i też mu smakujeDziuba otwiera i mlaska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 11:02
Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:Amy a soki? Może tego więcej dasz rade wypić??
-
Anka1501 wrote:Mimka u nas chrzestna będzie moja przyjaciółka (właściwie nasza) ale z ojcem będzie problem. Może będzie mój brat ale może być tak, że zostaniemy tylko przy jednym rodzicu chrzestnym
-
Mimka trzymam sie trzymam.. wczoraj bylo najgorzej ale wiem ze nic mu nie jest.. tesknie za nim strasznie Ale maz wlacza mi wideo rozmowe w nocy i patrze jak spi w lozeczku..
mimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, Anka1501, liwi, Fasia, Angela89, liloe, misia83, Ewelcia, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość