Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jakie Wy macie sposoby na ulewanie??
Moja ulewa co karmienie
Ogolnie przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam kiedy, non stop zajmuje sie Mala a sama nie mam nawet czasu na wizyte w toalecie np. Ciezkoo jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:39
-
Robotka- dzwonie rano do meza a on mowi ze odsypia noc. Bo wstawal do malego W nocy z 4 razy Hahahahah to pytam czy olek spi a on -nie mama sie nim zajmuje..
Macierzynstwo to nadal najlepsza rzecz jaka mi sie przytrafila... zdrowie ciut nie domaga ald mam nadzieje ze jak wyjdzie cos konkretnego to odpowiedni antybiotyk wszystko zalatwi.. niech tylko ta goraczka minie...
Pluca jednak czyste po prostu meczy mnie mocny kaszejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 09:55
KasiaKwiatek, Anka1501, Ida, Aguś86, lysinka lubią tę wiadomość
-
Robotka my nie jesteśmy małżeństwem dlatego chciała jego akt urodzenia. Ale w innym usc babka powiedziała, że dobrze jest mieć bo czasem faceci nie pamiętają np drugiego imienin swojej matki
ale nie ma takiego musu. Przy rejestracji starszego syna nie był potrzebny akt urodzenia TZta.
-
Anka1501 wrote:Mój nie
ale Twój juz może. Starszy się slinil tez kolo dwóch miesięcy a jak skończył 3mce miał pierwszego zęba
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
A ja dalej mam plamienie, już mnie szlak trafia. Miałam dwa dni przerwy, potem mi się wydawałao ze dostałam okres ale krwawilam tylko jeden dzień. Wczoraj znowu przerwa aż sobie podniosłam wanienke z wodą i znowu krwawiłam.
Teraz już tylko na brązowo, ale wkurza mnie to już. Ile można? -
Aguś86 wrote:A Zuzia slinila się od 3 miesiąca i robiła nas w konia, bo pierwsze dwie jedynki wyszły jednocześnie w dniu skonczonego 9 miesiąca
U nas identycznie. Ale nam wtedy pediatra mówiła ze w trzecim miesiącu zaczynaja się tworzyć jakieś zalążki czegoś i już zaczyna się ślinienie ale to nie zawsze oznacza ze zęby tuż tuż.
Kurde miałam iść spać a mąż mówi ze coś tam zamówił i mam czekać na kuriera. -
Amy trzymaj się tam i nie daj się.
My po obchodzi, jutro do domu chyba ze bilirubina nadal będzie 15 to kolejne badania będą robione bo mała nie wygląda na taka wysoka żółtaczkę.
Robotka zazdraszczam ja co 2 dzień krwawienia mam mocne i krwiste a pod wieczór nic. Do tego boli mnie brzuch z prawej strony nad cięciem. Ma tak którąś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 10:21
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy współczuję. Jak zrobią posiew z antybiogramem to na pewno będzie juz lepiej z konkretnym antybiotykiem. Jesteś na pewno wykończona
Ida późno, ale czas na wyjście pierwszego zabka jest do roczku. Jak nie wyjdzie to trzeba iść do stomatologa, żeby sprawdził czy sa zawiazki. Podobno czesto czas wyjscia zabkow jest dziedziczny. Ja mam w swojej ksiazeczce, ze mialam 8 miesięcy jak wyszedl pierszy zab.Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:O tym, że sali szukałaś i fotografa.
Zastanawiam się, czy potrzeba zaproszenia rozdawać, czy wystarczy zaproszenie słowne.
A to nie ze mnąmoja znajoma jest fotografem, ma też papierek ze może robić zdjęcia w kościele. Będzie nam robiła zdjęcia w kościele a potem na sali. My zaproszeń nie rozdajemy bo to same najbliższe osoby będą. Nie widzę potrzeby kupowania papierowych